stijl

Mooie en comfortabele strapless bh ‘ s

Beautiful and comfortable strapless bras

In de garderobe van elke moderne fashionista een top of jurk met open schouders, die moet gedragen worden met het juiste ondergoed. En de meest passende bh is strapless silhouet. Echter, er zijn verschillende varianten van deze bh ‘ s. Daarom moeten ze worden geselecteerd op basis van persoonlijke voorkeuren of eigenschappen van de vorm.

Beautiful and comfortable strapless bras

Strapless bh

Deze bh heeft een harde Kop en heeft geen bandjes. Deze bh achter zich een handige sluiting. De strapless bh is perfect voor meiden met kleinere Borsten, zonder de riemen ter ondersteuning van grote Borsten is erg moeilijk. Dus Rondborstige dames moet kiezen onzichtbare siliconen bandjes die niet zichtbaar zijn op de huid.

Beautiful and comfortable strapless bras

Racerback beha

Een ander soort van bh ’s zijn bh’ s-transformatoren met afneembare bandjes. Hun locatie kan worden gewijzigd of zelfs worden verwijderd en gedragen zonder dat de kabels. Het zal zeker een beroep op meisjes die graag experimenteren met beelden. Nadat alle, deze bh kun je eenvoudig aanpassen aan uw behoeften.

Beautiful and comfortable strapless bras

Push-up bh

Zeer populair in de afgelopen jaren bh ‘ s push-up, strapless. Dergelijke modellen zijn geschikt slanke meisjes die willen verhogen hun borst. Als je deze bh gaan dragen onder strakke kleding, kies het model van soepele stof, zoals zijde of satijn, als kant kan het niet zien er esthetisch uit te blinken onder uw kleding en kan zelfs bederven de indruk van je afbeelding.

Beautiful and comfortable strapless bras

Bh siliconen

Zeer populaire siliconen strapless bh ‘ s, die zijn ook wel onzichtbaar. Als u kiest voor het juiste model van de beha, markeer dan de Borsten, het creëren van een natuurlijke vrouwelijke look. Echter, deze bh ‘ s zijn geschikt voor vrouwen, borst-omvang van niet meer dan een seconde. De rest past alleen siliconen bandjes.

Beautiful and comfortable strapless bras

Thema door Anders Norén