fashion

Modieuze zonnebrillen voor het voorjaar

De bril is één van de belangrijkste vrouwen van accessoires. Zomer strand seizoen is altijd een lust felle zon. Het is daarom belangrijk van te voren te kiezen de meest stijlvolle en modieuze zonnebril.

1.Ronde.

De ronde vorm van de punten wordt geretourneerd. Bovendien, de eigenlijke zal niet de gebruikelijke ons model a La kat Basilio. Nu in de trend van grote glazen ronde vorm, bij voorkeur in klassiek zwart frame en met dezelfde bril. Een minimum aan decor — te veel ongepast in dit geval.

Fashionable sunglasses for springDolce & GabbanaFashionable sunglasses for springKate Spade

2.Geometrie.

Een zeer populair model in de lente — zomer van 2018 zal worden enorme zonnebril geometrische vorm met rechte hoeken. Vierkant, trapezium, en verschillende vormen van polygonen, dat is wat er in de mode. De juiste kleuren zijn zeer divers. Welkom felle kleuren en originele inrichting.

Fashionable sunglasses for springMarni SS 2019

3.De cat ‘ s eyes.

Dit seizoen vergeten eenvoud en bescheidenheid. Als u een liefhebber van katten, dit seizoen moet aandacht besteden aan de gedurfde, soms gedurfde modellen in licht metalen velgen en een enorme decoraties in de vorm van kristallen, bloemen, parels, etc.

Fashionable sunglasses for springDolce & Gabbana

4.Ongebruikelijke vorm.

Dit seizoen, ontwerpers toonden veel verrassende en bijzondere modellen. Als u houdt van originaliteit en niet bang zijn om te shockeren het publiek, waaronder trends past bij uw smaak. In de collecties van accessoires vindt u vele interessante modellen van zonnebrillen in ongewone, soms zelfs vreemde bogen en een helder kleurenpalet, enorme extra decoratie en heel veel heldere prints. Vooral in die zin onderscheidt Dolce & Gabbana.

Fashionable sunglasses for springDolce & GabbanaFashionable sunglasses for springDolce & GabbanaFashionable sunglasses for springDolce & GabbanaFashionable sunglasses for springDolce & Gabbana

5.Smal.

Smalle modellen punten — het luiden van de echo van het verre jaren ‘ 90.

Fashionable sunglasses for springValentinoFashionable sunglasses for springDion Lee

Modieus!

Thema door Anders Norén