fashion

Modieuze zakelijke jurken herfst-winter 2018-2019

Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019

De moderne vrouw is niet alleen een combinatie van vrouwelijkheid en schoonheid, maar ook intelligentie en hard werken. Tegenwoordig is de status van vrouwen zijn al lang waterpas met de status van mannen, maar dit belet niet dat ze blijven naar buiten cute vrouwen met een verfijnde smaak. Zelfs in het bedrijfsleven, vrouwen kunnen niet stoppen met denken over mode, het maken van hun unieke beelden. Dit wetende, veel ontwerpers proberen elk seizoen om op te nemen in uw collectie een paar business-outfits, waaronder jurken. Wat zijn de variaties modieuze zakelijke jurken herfst-winter 2018-2019 moet de voorkeur geven, worden hieronder beschreven.

Zakelijke jurken in de kleuren van grijze herfst winter 2018-2019

Grijs is altijd een schaduw van soberheid en eenvoud deze kleur trend, en samen met it en zakelijke jurken in de kleuren grijs. En wees niet bang, dat in een dergelijke jurk die je zal zien als een grijze muis. Als u kiest voor de juiste toon die passen bij uw huid, en ook om te overwegen geschikt is voor uw figuur knippen, grijs zakelijke jurk kunnen maken dat u het middelpunt van de aandacht. U kunt dit controleren door te kijken naar het business model van grijze jurken in ton uit: Altuzarra, Dzhus, Freya Dalsjø, Marcel Ostertag, Poustovit, YCH.

Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019 Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019 Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019

Zakelijke jurken ingewikkelde details

Eenmaal de regels van office etiquette gedicteerd business outfits kleuren, knippen en het ontbreken van enige van complexe onderdelen. Het is allemaal in het verleden, vandaag de mode jurken fancy stijlen, met een verscheidenheid aan bijzondere posten. Zakelijke toon in deze outfits ondersteuning monochromatische kleuren, discreet prints en de afwezigheid van elk interieur. Hun eigen variaties op zakelijke jurken, stijlvolle originele details, op de catwalks toonden ontwerpers zoals: Alonova, Monique Lhuillier, Nadya Dzyak, Natalia Gart.

Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019 Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019

Trendy korte jurken herfst-winter 2018-2019

Aanvaardbaar voor office dress-code lengte, net boven de knieën zijn nog steeds in de trend, zodat u kunt voelen vrij om te kiezen voor korte jurken voor zakelijke afbeeldingen. Nogmaals ontwerpers hebben hard gewerkt en gepresenteerd aan de modieuze business lady, een aantal van de originele modellen, waaronder wij willen vooral wijzen op het werk van: Baum und Pferdgarten, Tomas Maier, Tory Burch, V door GRES.

Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019 Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019

Fashion lange zakelijke jurken

Samen met de verkorte paslengte patronen en lange jurken. Ze zijn ook in de mode in de komende koude seizoen 2018-2019. Het is belangrijk om te onthouden dat de lengte van deze outfits, mag niet onder het niveau van de enkel, anders, deze jurken kan aanspraak maken op de rol van de Avond te dragen. Als voor het snijden, dan de meeste van de opties die uitgerust silhouet, aangevuld door een decoratieve riem of band. Dergelijke lange zakelijke jurken toonde in hun collecties: Artem Klimchuk, Ganni, House of Dagmar, Yulia Nikolaeva.

Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019 Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019

Schede jurken

Zakelijke jurk exact volgen de rondingen van de vrouwelijke figuur – een andere trend van de herfst-winter seizoen 2018-2019. Kiezen voor een dergelijke outfits, het is belangrijk om niet over dat fijne lijn tussen u elegante eenvoud en een verleidelijke speelsheid. Geen levendige details, grote decor en flitsende kleuren, allemaal in de stijl van zakelijke jurk-code. Hoe het eruit ziet op het geval begrepen kan worden door te kijken naar werk van: Badgley Mischka, Escada, Jenny Packham en Marta.

Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019 Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019

Kleur formele jurken 2018-2019

Lichte, onvergetelijke, en vooral modieuze meisje kan kijken in zakelijke kleding. Immers, in de mode in de herfst en winter van 2018-2019 gekleurde jurken. Bijzondere aandacht bij het opstellen van een zakelijke manier moeten aandacht besteden aan de kleur Burgundy, lila, baksteen, lichtroze, het is belangrijk te onthouden. De kleuren zijn helder, maar niet te opzichtig. Gekleurde jurken op de shows gewijd aan het koude seizoen in hun collecties aangetoond: Bibhu Mohapatra, Escada, Mia Pailodze en V door GRES.

Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019 Fashionable business dresses autumn-winter 2018-2019

Thema door Anders Norén