kapsels

Modieuze heren kapsels op lang haar foto ‘ s 2019

In de wereld van vandaag, mode is niet alleen kleding, prachtige accessoires, maar ook het haar van de persoon. Ontwerpers en stylisten zitten niet stil, en elk seizoen pronken met hun nieuwe producten die kunnen worden in de vraag. Dit overzicht bevat trendy heren kapsels 2019 voor lang haar die een man om te benadrukken dat hun individualiteit.

Modetrends voor mannen kapsels voor lang haar, 2019

Sommige mannen houden van vrouwen die de mode volgen en proberen aan te passen. Walking tall, de harten van miljoenen is een retro stijl. Opnieuw sterke vertegenwoordigers van de mensheid te openen temporale regio, en lange en dikke strengen te verzamelen in een paardenstaart of een stijging geleden.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Maar het gebeurt niet altijd, want soms is een bekende persoonlijkheden zien er geweldig uit en fraai aangelegde strengen, waarvan de lengte niet in de schouders. Dit seizoen trendy worden alle soorten van styling met een afscheid, wanneer de strengen vallen op het voorhoofd, symmetrische en asymmetrische kapsels, de cascades.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Eigenaren van lang haar in de eerste plaats is het nodig voor het bewaken van de conditie van de onderdelen, zoals de vette en verwarde haren lelijk kijken. Goed verzorgd strengen, op zijn beurt, ziet er geweldig uit, het aantrekken van de bewonderende blikken van vrouwen, die voegt alleen maar toe aan de mannen van vertrouwen. Daarom is het maken van een beslissing over groeien, moet je voorbereid zijn voor het feit dat hun eigen uiterlijk zou hebben om meer tijd te besteden.

Hoe te kiezen voor een mannen kapsel voor lang haar, gezien de vorm van het gezicht

Aantrekkelijke kapsels voor mannen met lange sloten zijn onmogelijk om te kiezen zonder rekening te houden met de eigenaardigheden van de structuur van het haar.

Daarnaast is het kiezen van een mens kapsel voor lang haar, doe dan een beroep op het type en de vorm van het gezicht, en ook precies weten of een mens dagelijks wat tijd door te brengen in de styling.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Het kiezen van een kapsel te passen aan de vorm van het gezicht, stylisten raden om aandacht te besteden aan de volgende punten:

    Kapsel voor mannen met een ovale vorm van het gezicht, wat correct is en geen speciale aanpassingen nodig hebben voor de kapper, nog moet worden afgestemd op de locatie en de vorm van de ogen op basis van de vorm van de neus en de oren; Kapsel voor mannen met ronde vorm van het gezicht met bijna dezelfde breedte van de jukbeenderen en de kin moet worden ingekort strengen aan de zijkanten van het hoofd en aangevuld met extra lange pony die borstel aan de zijkant; dit formulier zal u toelaten om ervoor te zorgen evenredigheid. Mollige mannen gaan niet volumineuze kapsels en kapsel met een gelijke lengte van de strengen;

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

    Mannen met ovale en lang gezicht, waarvan de jukbeenderen, de kaak en de kin zijn van dezelfde breedte, geschikt kapsel met lange strengen aan de zijkanten van het hoofd en kort bij de top; Voor mannen driehoekige vorm van het gezicht met brede kin minder dan de jukbeenderen en op het voorhoofd, het is aanbevolen kapsel met een pony, die visueel vermindering van de breedte van het voorhoofd; Ook het extra effect van de aanpassing in werking zou kunnen voorzien in een dikke baard; Man met een gezicht hart-vormige, hebben meestal een breed voorhoofd en een smalle kin, u kunt ervoor kiezen om lang haar een kapsel, maar het mag niet worden aangevuld met een lange pony en te groot.

Symmetrische modieuze mannen kapsels voor lang haar, 2019

Strengen, zachtjes op het gezicht, kan men de gelaatstrekken van de mannen, en benadrukken hun individualiteit en elegantie. Een bekende cascade zal het toevoegen van volume aan het haar, om te recreëren, wat genoeg is om droge strengen en licht deconstrueren hun handen. U kunt experimenteren met de styling, het creëren van nieuwe ziet er elke dag (voor het maken van een symmetrische middenscheiding, iets bewegen de wiel kant te slick je haar terug, enz.).

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Met de hulp van kapsels mannen zich kunnen Uiten, brengen op het display van zijn karakter. Wanneer u symmetrisch is, kunnen we ervan uitgaan dat dit een nuchter, kalm persoon. Creatieve persoonlijkheid, als een regel, kies scherpe overgangen en contrasten.

Trendy heren kapsels in grunge stijl voor lang haar 2019

Dit seizoen, de langharige jongens vaak de voorkeur aan kapsels in grunge stijl. Een van de meest voorkomende verschijnselen hier is de bouw van lage een rommelige staart. Ook populair losse krullen plakken aan de zijkanten en gerafelde draden. De opgegeven stijl kan worden geschoren whisky en langwerpig van een pony. Meest gunstig, deze opties goed op golvend en krullend is op lange lokken.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Trendy heren kapsels met staarten voor lang haar 2019

Misschien wel het meest geschikte kapsel voor mannen lang haar. Al het haar in de staart, en de hoogte is bepaald onafhankelijk. Staart hoog op de kruin of op de kruin. Laag in de nek of net boven de nek. Kleine en stevige bundel verzameld van de staart op de bovenkant van zijn hoofd uit te steken bijna verticaal.

Het haar verzameld in een paardenstaart, geen stroming langs de rug, maar veel meer indrukwekkende ze kijken, geworpen over één schouder.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Ziet er leuk uit, die in combinatie wapperende haren en staart. Op deze manier is de voorzijde onderdelen zijn gemonteerd, dus niet storen, en de rug krullen vrij verspreid op de schouders.

Een andere ongewone variant is een dubbele staart. Ten eerste, de voorste verdomme haar gevormd in een paardenstaart aan de kroon. Dan gaat hij naar de lagere staart, die is gevormd uit de zijkant en de achterkant van strengen.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Kapsel is handig omdat het helpt om te verzamelen van alle de haren zijn ze niet van invloed. De onderste delen in de staart gaat niet, ze ontbonden vrij, die zijn hals en geribbelde schouders. Ziet eruit als dit is meer dan schokkend, vooral in profiel.

Het is belangrijk om te onthouden dat de scrunchie zou fijn moeten zijn. Het is wenselijk om te kiezen haar haar kleur, dus het is niet veel

Buiten stond.

Modieuze heren styling voor lang haar 2019

Manly vlechten

Om te kiezen voor de optie van de aanleg van elke man kan als een dagelijkse verschijning, en de haard aan de partij. De viering in etnische stijl is een luxe en up-to-date decoratie voor lang haar bij mannen. U kunt de vlecht een vlecht, omdat het er zo flamboyant als de twee. Om te beginnen met vlechten, moet u het de nek of hoger, dan kunt u de classic versie van de spikelet. En hier is hoe het vlechtwerk op lang haar.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

De beste optie van weven voor mannen blijft fishtail. Pigtail draait dun, moedige en textuur. Niet beperkt worden tot 2 vlechtjes. Hoe groter het getal, hoe beter. Zeer modieus vandaag zijn cornrows. Dankzij hun haar de hele tijd zijn goed verzorgd. Om te beginnen met het weven is met de wortels, dus je moet voorbereid zijn op het feit dat op de kop van de rangschikking van de patronen. Meestal zijn de vlechten los, al is er de optie voor het verzamelen van hun staart. Het voordeel van een dergelijke kapsels is dat er geen noodzaak is om dagelijkse styling. U hoeft alleen maar te regelmatig wassen van de haren. Hoeft niet constant styling en het gebruik van styling tools. Een man met staartjes heeft een prachtige uitstraling wanneer hij net wakker.

Volumineuze dreadlocks

Haar, altijd in een bepaalde manier van krullen, die doet denken aan de cultuur van Rastafari. Hun dikte is verschillend en hangt af van de hoeveelheid haar meegenomen naar een krul. Dreadlocks zijn dun en dik.

Lange dreadlocks worden soms verzameld in een staart achter, maar ze zien er indrukwekkender extended-formaat gebruikt. Deze stijl vraagt veel vertrouwen en een fatsoenlijke omgeving. Bijvoorbeeld, niet elke kantoormedewerker besluit om dreadlocks, dit kapsel is meer voor creatieve mensen-gratis.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Bij het beslissen over een kapsel, je moet niet vergeten dat het ontrafelen van dreadlocks – hoewel real, maar zeer pijnlijk proces. Meestal is dit kapsel is gedaan “eeuwen”.

Handige tips voor mannen om te zorgen voor lang haar

Extra lange mannen kapsels vereisen een mooie en gezonde krullen. Gewoon, zorg voor ze een man moet niet minder dan vrouwen. Daarom, voordat groeiende is om te bepalen of U klaar bent om veel aandacht.

Fashionable mens haircuts on long hair photos 2019

Deze kapsels zijn alleen geschikt is voor eigenaren van dikke krullen. Want als Je de neiging hebben om te vallen, moet u eerst verwijderen en vervolgens te groeien. Voor deze moet je aan het versterken van de wortels. Dit kan worden gedaan met de hulp van massage met amandelolie of klis.

Als het haar groeit terug, was ze met behulp van hoge kwaliteit shampoo voor Uw type en ontworpen voor mannen. Toepassing van airconditioning balsem voor Glans en glad te maken. Als je haar droog is of saai is het handig om periodiek aanbrengen van het masker.

Hoe om te groeien dik haar

Om de toename van de consumptie van suiker door toevoeging in het eten en drinken. Verbruiken meer fruit en groente: paprika ‘ s, wortelen, appels, granaatappels, die bevatten natuurlijke suiker. Opnemen in het dieet vitamine a; B (B3, B5, B7, B9); Van; E. om te Eet voldoende zuivelproducten: yoghurt, kwark en dus op. Gebruik van Minoxidil aan het versterken van de groei van de baard; u kunt ook de Minoxidil kunt u gebruik maken van castor olie of klis. Om het niveau te verhogen van testosteron door het eten van het voedsel van vitamine D en meer blootstelling aan de zon. Stimuleren van de productie van testosteron is om regelmatig te oefenen.

Thema door Anders Norén