stijl

Modieuze heren accessoires 2018 — 2019

Het leven bestaat uit kleine dingen. Vooral belangrijke details als het gaat om stijl. De juiste accessoire kan completeren het beeld van de integriteit en benadrukken het unieke karakter. In het geval van mannen accessoires zijn markers van de status van hun eigenaren. Geen fashion week is niet compleet zonder een demonstratie van actuele nieuwigheden in dit gebied. Wat voor stijlvolle accessoires moeten worden in de basis garderobe zichzelf respecterende mannen-mod?

Herenhorloge

Pols-horloge is een onlosmakelijk en zinvol deel van stijlvolle mannen. Ze vertellen veel over de eigenaar: wat is zijn status, inkomen, smaak en voorkeuren. Toon mij uw horloge en ik vertel u wie u bent. In 2018 — 2019 horloges moet niet alleen een exclusief en duur, maar ook veelzijdig. De schakelaar kan ook worden uitgerust met verschillende sensoren (thermometer, barometer, hartslagmeter, stopwatch, enz.), of op zijn minst door de agenda.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Op vakantie is van onschatbare waarde navigatie horloge met kompas of sporten met flexibele rubberen armband. In het kantoor passend te kijken zal eenvoudig, klassiek horloge op een lederen band. Dus, als de vorm van de wijzerplaat zorgt voor een zekere variabiliteit, de totale assortiment heren horloges, afgezien van een aantal sportieve modellen met gekleurde bandjes om haar voordeel blijft ingetogen.

Functionele smart watch, die onlangs vervangen van mechanische klassiekers, is niet alleen een fashion statement, maar een query van het moderne tempo en manier van leven. Slimme horloges zijn praktisch in gebruik en echt een man om te gaan, en soms te lopen om bij te blijven met de tijd.

Riem

De riem is slechts een onmisbaar item in de mannelijke garderobe. Naast de praktische functie die zij vervult als een decoratieve accessoire.

Klassieke leren riem van standaard grootte met de kleine, eenvoudige gesp, zonder patroon en meestal zwart of meer zelden bruin (zoals in de Brioni-of Tom Ford) kleur.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

In tegenstelling tot de klassieke moderne banden voor dagelijks gebruik onderscheiden zich door een overvloed van verschillende kleuren, materialen, patronen. In 2018 in de mode inbegrepen fel gekleurde riemen met gespen in verschillende afmetingen, gemaakt in de vorm van verschillende objecten of geometrische vormen. De breedte van deze riemen kunnen zowel standaard als veel breder.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Stropdas

Geen fatsoenlijke mannelijke garderobe is ondenkbaar zonder een dergelijke accessoires zoals een stropdas. Zelfs als u niet een aanhanger van de klassieke stijl in kleding en niet werkt in het kantoor, in uw kast in het geval van enkele formele of feestelijke gebeurtenissen moet op zijn minst één stropdas of strikje, scoorde voor de laatste keer, de snelle populariteit. Dit accessoire kan geven niet alleen officialdom en elegantie, maar ook unieke charme.

Vandaag de dag, samen met de klassieke modellen van de banden van de lichtgewicht stoffen (katoen, zijde) is er een tendens tot een wijdverspreide gebruik van het nieuwe stropdas texturen (flanel, wol, kasjmier). Een van de moderne jeugd trends — lichte breien.

Heren tassen

Vandaag handtassen worden niet langer beschouwd als uitsluitend vrouwen mode-accessoire. De hedendaagse mode-industrie biedt mannen een grote selectie van stijlvolle tassen. Wereldwijd actief gepromoot heren tassen in verschillende stijlen, kleuren, vormen en maten, van kleine handleiding te grote rugzakken. In dit geval, voor hun handwerk gebruikt als textiel en leer.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Als je conservatief en niet klaar om uit te gaan met een trendy tas, bijvoorbeeld, versierd met een patroon, is het aangeraden om te kiezen voor een meer klassieke en handig voor het vervoeren van documenten, aktetas of mannen modieuze schoudertas in een casual stijl.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Mannen die geïnteresseerd zijn in de sport, is ideaal voor kleine reistassen of rugzakken. De trend in de afgelopen jaren, is er het versieren van mannen tassen elementen en ritsen militaire stijl of sportief.

U kunt de afbeelding zal helpen stijlvolle heren zonnebrillen van Porsche Design (Porsche Design) rechthoekige vormen.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Zonnebril

Een geweldig einde van de geselecteerde mode beeld een stijlvolle heren zonnebril met glazen rechthoekige vorm van de Porsche Design. Immers, in het seizoen 2018 — 2019 mode bril in een dunne metalen of kunststof frame met glas dergelijke vormen:

    Rechthoekige;teardrop;ronde.

Het kiezen van een nieuwe stijlvolle zonnebril accessoire, afzetten van de vorm van uw gezicht en volg de regel: de punten mogen niet uitsteken buiten het gezicht ovaal.

Fashionable mens accessories 2018 — 2019 Fashionable mens accessories 2018 — 2019

Het volgen van de nieuwste trends in de wereld van de mode over mannen accessoires, kunt u altijd een aanvulling op uw uitstraling met stijlvolle details en voor het accentueren van uw unieke persoonlijkheid. Gelukkig, in de grote zee van de diversiteit van de moderne mannen accessoires is waar.

Thema door Anders Norén