kapsels

Modieuze haarkleuring 2018-2019 foto

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Mode, in de eerste plaats — is de afbeelding gemaakt door designer trends in kleding, schoenen, accessoires, make-up, trendy kapsels en haar kleuren.

In 2018-2019 populair zal zijn om te genieten van de felle, wrede, maar tegelijk vrouwelijk, gemakkelijke stijl in de schilderkunst. Om te benadrukken de originaliteit van trendy kapsels of schoonheid van lang haar, is voldoende om de natuurlijke kleur van een paar tonen. Elke keer dat het nieuwe seizoen kappers, colourists komen met nieuwe kleuren die zullen modieuze gedurende het hele jaar. Onder het nieuwe kleurenpalet van kleur haar zal verschijnen helder, maar ook populaire in pastel, Nude, grijs, delicate roze tinten van het haar. Zal er geweldig uitzien op haar tinten van chocolade bruin, van licht naar rijke kleur van donkere chocolade met een nauwelijks merkbaar roodachtige gloed van kaneel. De rode kleur en alle tinten van oranje zijn de meest trendy in haarkleuring 2018-2019. Deze kleur zal koning worden van het lente-zomer seizoen. Op het hoogtepunt van de populariteit zal worden luipaard print jeugd kapsels. Licht paarse tinten zijn terug in de mode voor haarkleuring 2018-2019. Een noviteit in de kleuren zwart de kleur van het haar zal worden nauwelijks merkbaar patina van platina en zilver.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

De rode kleur en alle tinten van oranje zijn de meest trendy in haarkleuring 2018-2019

Fashion trends in haarkleuring 2018-2019. Nieuwe items op de foto

Dit jaar heeft gezien veel nieuwe trends in technologie fashion haarkleuring 2018-2019. Maar het belangrijkste, geen twijfel, blijft blond. Het palet van de blonde tinten bevat koele kleuren, het bereiken van het bereik van Nordic. Eigenaar van donker haar, bruin-haired vrouwen en brunettes, kies de juiste schaduw van een donkere kleur. Roodachtige tinten van haar zal worden op zijn hoogtepunt.

Meest populaire kleuren 2018-2019 is genoemd brondirovanie haar Brond. Techniek van het verven door het lamineren toegepast hoogtepunten in combinatie met multicolor haarkleuring. Het toepassen van deze technologie, is het mogelijk om het effect van een natuurlijke overgang van de ene schaduw naar de andere. U kunt kiezen voor een geleidelijke verhoging van de kleurdiepte van de uiteinden van het haar aan de wortels. Geleidelijk aan uit de donkere schaduw tot heldere kleur. Brondirovanie met het effect van een geleidelijke verschuiving van de ene schaduw naar de andere differentieel. De belangrijkste kleur in het palet schilderkunst Brond zijn chocolade, bruin, licht bruin, beige, geel tinten met delicate hints van blond. Buitengewoon mooie zal er geweldig uitzien op je kort haar, Ombre hoogtepunten, “Avondmaal Natuurlijke”, als gevolg van een abrupte overgang. Het blijkt natuurlijke visuele effect pastel kleuren markeren. Een universele machine is in staat om het combineren van verschillende kleuren, van beige-bruin koper-bruine tinten. In het seizoen 2018-2019, het haar coloristen bieden verschillende types van reservering:

    chocolade, koffie, brondirovanie is een klassieker voor donker haar, Ombre met Gouden highlights voor blond haar, Ombre, verdeeld in zones, te beginnen met de top (donkerder), doorgaat tot het einde van de haar, ze te schilderen in de meest felle kleuren, super trendy haarkleuring in 2018-2019 — Ombre Ombre haarkleur. Het resultaat is een geleidelijke, redelijk glad tint met een lichtere kleur op de uiteinden van je haar om de natuurlijke donkere kleur dichter bij de wortels.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Meest populaire kleuren 2018-2019 is genoemd brondirovanie haar Brond

Een nieuwe trend in de technologie fashion haarkleuring 2018-2019 mogelijk om te overwegen kleurtechnieken omgekeerde Ombre, microminiature, futua. Thuis deze kleuring kan worden gedaan. Dit vraagt om een professionele aanpak.

Dubbel gelaagde kleuren contrasterende kleuren zijn ideaal voor het kleuren van het haar van gemiddelde lengte. Tijdens de applicatie staat in de onderste laag van het haar om het toepassen van de donkere tinten van kleuren. Op de achtergrond van het bovenste gedeelte ziet er een stuk lichter.

Lijkt op de oorspronkelijke kleur te kleuren. Lichte of donkere kleur onderscheiden de uiteinden van je pony en de afzonderlijke strengen, waardoor de wortels intact. Of het produceren van kleuren in een andere kleur.

Chambray is een speciale kleurtechniek die u toelaat om het toepassen van eigentijdse kleuring meer dan twee tinten. Geeft u de mogelijkheid om een combinatie van twee technieken voor het lamineren en microminiature.

Super trendy haarkleuring in 2018-2019 deze kleur blond met gedempt, pastel tinten van roze of paars.

Ziet er prachtig kleuren technieken Ombre en markeren.

Voor lang haar zal geschikt zijn voor het ontvangen van dubbele Ombre techniek. Tijdens het kleuren zorgt voor een geleidelijke overgang van een donkere schaduw op de wortels van het haar, de heldere kleuren in het midden. De uiteinden van het haar neemt opnieuw op de kleur van de haarwortels.

Kleuren ash kleuren zijn verschillende tinten van grijs, licht blauw, donker grijs veroorzaakt het een volume-effect, dat is populair in haarkleuring 2018-2019.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Chambray is een speciale kleurtechniek die u toelaat om het toepassen van eigentijdse kleuring meer dan twee tinten

Foto nieuwigheden van het seizoen 2018-2019 — scherm kleuren. Modieuze prints in de kleuren 2018-2019 zal worden luipaard vlekken bruin of koffie-gekleurd.

Speciale aandacht moet worden besteed aan pixel haarkleuring. Deze innovatieve kleuren kunt u het maken van een patroon van de pixels.

Schildpad kleur van Icii is een mode-trend van vorig jaar, die even populair dit jaar. Het is gebaseerd op het benadrukken van de eigenschappen van de natuurlijke haarkleur. Hoogtepunten zijn schoonheid en natuurlijkheid. Techniek Icii is een fusie van de Ombre en balayage. Wordt uitgedrukt in een mengeling van tinten die werden geselecteerd voor de verscheidenheid van kleur. Hier zie je de tinten van chocolade, koper, goud. Op de haar, ze zien eruit als een glad, nauwelijks merkbaar kleurenspel. Het resultaat is dat de wortels een beetje donkere natuurlijke kleur, dan geleidelijk over de gehele lengte van het haar, de kleur verandert, steeds helder aan de uiteinden. Ziet er erg indrukwekkend uit dit 2018-2019 haarkleuring op lang haar. Vlekken techniek Splashlights is een nieuwe te maken van een simulatie van de glans op het haar. De combinatie van de klassieke verven en kleuren geel, zand, kleuren oranje kleuren geeft u de mogelijkheid om zon glinsterende glans op het haar. Een andere modieuze trend in haarkleuring 2018-2019 technologie is in de stijl van Shatush. Na afloop van de procedure, het haar te krijgen van het effect van de zon gebleekte delen. Rijk palet aan kleuren geeft u de mogelijkheid om verf haar in alle kleuren van de regenboog. Voor deze techniek niet nodig folies, cap te markeren. Nasasyvat strengen en licht borstel een beetje verf op de krullen. Shatush kleuren lijkt het meest effectief bij donkere haren. Voor natuurlijke tinten blond haar verscheen een nieuwe trend in de schilderkunst. Strawberry blonde is een delicate roze plaque op gebleekt haar, natuurlijke bruine. Techniek Balaj geeft het haar volume. De functie van deze vlekken techniek is dat de verf alleen de uiteinden van je haar met een geleidelijke overgang in natuurlijke kleur. U kunt een scherpe overgang van de uiteinden van de natuurlijke kleur. Balaj ziet er erg indrukwekkend op korte asymmetrische kapsels, opnieuw ingevoerd in de mode. De meest trendy dit seizoen, met de eigenaren van lang haar Ombre kleuring. In dit schilderij kunt u combineren met verschillende kleuren, verschillende kleuren verf. Het haar moet worden gezien van een scherp contrast tussen de gebruikte kleuren. Er is een ander soort verven, dat is de techniek van identieke kleurstoffen Ombre is een zachte Ombre. Voor deze Ombre gekenmerkt door zachte, geleidelijke verandering van tinten in het haar. Vlekken, zachte Ombre, geschikt voor alle haarlengtes. Dramatische haarkleuring 3D suggereert de aanwezigheid van de basis kleur aangevuld met verschillende kleuren. Afhankelijk van de belangrijkste tonen, extra kleuren kunnen licht of donker. De techniek is zorgvuldig berekend op basis van een bepaalde regeling. Zeer zorgvuldig op elkaar afgestemd alle hints voor elk deel van het haar, die met betrekking tot de primaire kleuren die niet opvallen te scherpe kleuren. Het bedrag is niet eens een heel weelderige haardos.

Modieuze kleuring verschillende lengte van het haar 2018-2019

Alvorens te beslissen welke kleur verf je haar, is het noodzakelijk om rekening te houden met alle nieuwe trends van de mode, de lengte van het haar, tips van stylisten.

De mode kleuren lang haar 2018-2019 is omgekeerd of reverse Ombre. Kleuren zoals in de buurt van natuurlijke kleuren. Haarkleuring 2018-2019 mogelijk om individuele lichte strengen van lang haar. 2018-2019 trendy kleuren op kort haar foto dual pixel kleuren of vlekken. Kleuring kort haar in de techniek van Shatush of Chambray foto. Modieuze vlekken 2018-2019 middellang haar kan gedaan worden in de techniek van strawberry blonde of icaii (schildpad-kleuren).

Wat is de trendy kleuren passen blondjes

Voor licht bruin haar kunt kleuren, romige blond, tinten van platina, strawberry blond, en eenmaal weer in de mode zilveren kleur.

Wat de mode geschikt voor het kleuren van donker haar

Vandaag in de mode zijn alle tinten van chocolade bruin. De trend van het seizoen is een diep zwarte kleur. U kunt ook bieden vlekken techniek hombre of balage.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Vandaag in de mode zijn alle tinten van chocolade bruin

Wat is de trendy kleuren passen bij meisjes met bruin haar

Universele haarkleur die kan worden geschilderd in de kleur caramel. Amber kleur kan worden toegepast om het haar te kleuren techniek. Kastanje kleur kan worden uit een roestige gloed van kaneel op de uiteinden van de haren.

Haarverzorging na het kleuren

Na het verven van het haar, moet een zorgvuldige behandeling en zorg. Onmiddellijk na het schilderen het is onmogelijk om te wassen haar, moet ten minste drie dagen.

Wassen van een hoofd mag niet meer dan twee keer per week om niet overdry haar. De hydratatie van het haar. Wanneer het wassen, gebruik altijd een conditioner. Houden aan haar voor drie minuten. Een keer per week een haarmasker. Het is onmogelijk om droog op nat haar. Probeer te voorkomen dat er frequente gebruik van hitte-styling. Niet kammen van nat haar kammen. Moet wachten tot ze droog is natuurlijk. Koop een speciale shampoo voor gekleurd en gebleekte haren. Paarse shampoo helpt te voorkomen verkleuring van het haar. Maar het is noodzakelijk om voorzichtig te zijn. Als het is overbelicht, dan geschilderde delen van het haar kan worden licht paars. In plaats van paarse shampoo kunt u gebruik maken van het sap van de citroen. We moeten het sap van twee citroenen en toepassen op nat haar. Het sap van de citroen kunt u een beetje honing. Doe dit masker één keer per week. U kunt het masker met aloë sap, burdock-olie, jojoba -, kokos. Het masker is gemaakt op basis van deze middelen, is niet schadelijk voor uw haar. Hydrateren het haar zal niet toestaan dat ze te bezoedelen na gebruik van chemische kleurstoffen. Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Wassen van een hoofd mag niet meer dan twee keer per week om niet overdry haar

Verven van het haar volgens de maankalender

De afgelopen jaren hebben steeds meer mensen wenden zich tot de interpretatie van de maankalender. Het was altijd van mening dat de groei van het haar, verandering van de kleur is afhankelijk van een specifieke locatie, dat is de Maan. De beste tijd van het kleuren en knippen van haar, in overeenstemming met de maankalender, is het waarschijnlijk dat de groei-periode van de maan, d.w.z. de volle maan. Nu in de salons van de premium klasse van plan verven voor high-end klanten, agenda maan fasen. Als de Maan in de sterrenbeelden Stier, Steenbok, Maagd, Weegschaal, in deze tijd is het meest geschikt voor de kleuren en de restauratie van het haar. Een positief effect op de kleur van het haar heeft een Maan in Maagd. Niet de beste dagen om te schilderen, snijden, herstel van gezondheid van haar zijn de dagen dat de Maan in de tekens Vissen, Kreeft, Ram. Maar toch je moet wel bedenken dat de kwaliteit van de kleuring niet alleen van invloed op de fasen van de maan, maar de kwaliteit van de pigmenten. Voor de maan haarkleuring, moet u rekening houden met de impact van de lunar kalender met de dagen van de week. Het is het beste om naar de kapper te dye hair in de eerste dag van de week maandag. Maar degenen die zijn geboren op dinsdag of woensdag is het wenselijk dat de reis uit te stellen naar de kapper de volgende dag. Haar kleuren is niet aanbevolen in het midden van de week die geboren zijn op donderdag. En op donderdag, die werden geboren op woensdag. Maak een stijlvolle kapsel en kleuren volgens de maankalender op vrijdag kan iedereen, behalve degenen die zijn geboren op dinsdag. De patroonheilige van de Sabbat, volgens de maankalender is Saturnus. Deze dag is ideaal voor iedereen die besloten om hun haar in orde is. Maar het is niet nodig om naar de kapper om degenen die zijn geboren op zondag. Tijdens een maansverduistering is het beter om te voorkomen dat verschillende procedures in verband met haardos zorgvuldigheid. Agenda van de kleuren en het haar snijden is niet een bewezen techniek, maar het is de moeite waard om te checken.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Als de Maan in de sterrenbeelden Stier, het is nu het meest geschikt achtte voor de kleuren en de restauratie van het haar

Haarkleuring in januari 2018-2019

Eerste dag van de maand is gunstig, niet alleen voor een knipbeurt, maar ook in haar kleuren.

De tweede van januari niet de beste dag om te veranderen van de kleur van het haar, kan alleen het vernieuwen van uw toon.

De derde dag van de maand die een negatieve invloed kunnen hebben op zowel het kapsel en haar kleuren.

De vierde en de vijfde van de maand januari, een gunstige dag verzorging voor dik haar.

Op de zesde dag kun je je haar verven, doe haar, maar het is niet aan te raden om haar knippen.

De zevende dag kan radicaal veranderen het beeld. Verf in haar schokkende kleuren.

Niet de moeite waard januari 8, te knippen en te verlichten, maar het verven met natuurlijke kleurstoffen zullen profiteren van uw haar.

Negende nummers een kapsel thuis. Bezoek aan de kapper is het beter om te bewegen op de 10e of 11e van januari. Dit is de meest juiste aantal voor de kapsels en haar kleuren. Maar op de twaalfde van het aantal beter niet van plan iets.

Dertiende dag van de maand is het best geschikt is voor alle procedures in verband met haardos zorgvuldigheid.

Als u besluit te gaan naar de Kapper, op 14 januari, is het beter om het te doen in de ochtend.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

6 januari kun je je haar verven, doe haar, maar het is niet aan te raden om haar knippen

15 en 16 van niets beters te doen met mijn haar. Vooral niet aanbevolen om te schilderen.

De zeventiende januari, is de kleuring om het beter te doen in de tweede helft van de dag.

Op 18 en 19 januari de beste dagen voor creatieve oplossingen. U kan drastisch wijzigen van de kleur.

Voor de achtentwintigste januari haarkleur moet annuleren. In deze dagen kunt u iets touch-up van de wortels.

Van 28 tot en met 31 januari, is je fantasie om een review van alle nieuwe trends in het haar kleuren kiest u een geschikte kleur.

Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo Fashionable hair coloring 2018-2019 photo
Fashionable hair coloring 2018-2019 photo

Thema door Anders Norén