fashion

Modieuze dames zonnebril 2019 foto

Fashionable womens sunglasses 2019 photoEen zonnebril is niet alleen beschermen de ogen tegen de zon, maar zijn één van de belangrijke kenmerken van het beeld. In 2019, net als in de andere accessoires, een grote rol voor fashion bril speelt de grootte. De rand om het grote, soms beslaat de helft van het gezicht. Maar in kleur is er volledige vrijheid – wit, geel, koraal rim de boventoon op de start-en landingsbanen en jonkvrouwen ‘ hart. De enige uitzondering is de zwarte lijst in 2019 deze kleur ontwerpers geen voorstander van.

Niet standaard

In 2019, de ontwerpers zijn het vieren van de overwinning van verbeelding en originaliteit. Welkom rand van onregelmatige vorm en lenzen die een interessante kleur. Deze kunnen worden polygonen met het verloop gekleurde lenzen of een bril onder.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Cat ‘ s eye

De trend varieert van 2018 en 2019. Structureel, deze glazen zijn ovale frames met de verlengde zijden. Universeel model, geschikt voor bijna alle vertrouwen posities aanhouden voor enkele tientallen jaren, en 2019 is geen uitzondering.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Echter, brillen worden steeds meer en meer triviaal, en als een vorm kan niet alles doen wat mogelijk is, ontwerpers doen allerlei versiering. In de cursus zijn kralen, vergulden, faux stenen en strass steentjes. Deze beelden worden gecombineerd met alle stijlen.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Ze zijn duidelijk markeren van de ernst van de office-stijl en geven nog meer vrouwelijkheid en romantisch beeld. Gunstig voor deze modellen zien er geweldig uit op diamantvormige vlakken. Ze de balans van de smalle voorhoofd en de kin, maken het gezicht aantrekkelijker.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Piloten

Het model, dat werd populair na de film met Leonardo DiCaprio “de Vlieger”, is op de top van de mode-wave. Zij veroverde de hoofden van de ontwerpers, het aantrekken van een leger van fans niet alleen van het schone geslacht.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Het model is een cirkelvormige lenzen in een dunne metalen frame. Lenzen gemaakt van glas of hoogwaardig kunststof gemaakt de kleur zwart of met spiegel coating. Ze hebben oranje, roze of blauwe tinten.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Heldere vertegenwoordiger van en in feite de eerste fabrikant van dergelijke modellen in de markt van de zonnebril van RayBan is.

Basilio ‘ s Kat

Een andere trend die zijn oorsprong in 2018 en meer en meer steeds populairder – zonnebril-tasadi. Ronde lenzen randloze, hebben een zwarte ondoorzichtige kleur en is zeer vergelijkbaar met de bril van de kat Basilio.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Het ontwikkelen van tikadi, ontwerpers verhogen van de grootte van de objectieven, zet ze in de ronde kunststof kozijnen versierd met strass steentjes. Dergelijke modellen zijn bij uitstek geschikt voor langwerpige, ovale en vierkante.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

In harmonie met de stijl van freestyle kunstenaars en creatieve mensen, praten over de persoon als over de persoonlijkheid niet standaard denken.

De kleuren van de regenboog

In 2019 zwarte velgen geven aan lichte kleuren. Welkom koraal, geel, wit, groen kleuren.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Daarnaast is het frame kan worden luipaard print of kleine bloem. Zoals voor kleur van de lenzen, de ontwerpers niet experimenteren. In een mode-klassieke kleuren zwart, blauw, smoky grijs, licht roze of Bourgogne.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Dergelijke modellen een speelse touch en zijn perfect voor de zomer eruit ziet.

Ook vergeten oude

Komen weer in de mode van de retrocedent. De eerste plaats bezetten ze een gigantische retropay, in de volksmond genaamd “de libel.” Het belangrijkste hier is de grootte – dit model kan bedekken bijna het hele gezicht, en daarom zijn ze bijzonder geliefd bij Hollywood-sterren. De vorm kan rond, vierkant, rechthoekig.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Gevolgd door wifery (reizigers), een ander meesterwerk van RayBan. De vorm van het frame van dergelijke modellen, a – lijn met een gewogen top. Klassieke retroweaver had hoorn rim, nu vervangen door high-tech materialen.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Glazen Annie Hall is oorspronkelijk uit de jaren ‘ 70 een ander zich terugtrekt. Het ronde frame heeft een groot formaat, maar ziet er nog steeds enorm. In de klassieke versie, punten betrekking moeten hebben op het hele gebied van de wenkbrauwen tot aan de jukbeenderen.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Manhattan – retroacti, dat voor het eerst verscheen op de schermen, dankzij de film “Breakfast at Tiffany ‘s”. Vervolgens zijn deze zonnebrillen ongekende populariteit bereikt. In 2019, Manhattan eerlijk bezetten een niche fashion retroraw.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

Retro-futurisme. Vreemd genoeg, maar deze trend, die geïnspireerd ontwerpers in de 80 jaren, stond weer op het podium. Geïnspireerd door de ontwikkelingen en ontdekkingen van de NASA, in Vogue bril astronauten. Met inbegrip van deze velgen en daar, en het is nu aan populariteit wint in retromobile.

Fashionable womens sunglasses 2019 photo

De verscheidenheid van trends draagt bij aan de selectie van een bril in overeenstemming met uw smaak en stijl. Geen beperkingen op de kleuren kunt u voor de aankoop van enkele paren van glazen en zet ze in de stemming. We moeten echter niet vergeten dat de bril zijn de eerste ding om te pick-up op de aard van de entiteit. Niet de moeite waard het kopen van een nieuwe trendy product, als het niet past bij u. Beter om te kopen een “cat’ s eye” — dit model zal nog een jaar.

Thema door Anders Norén