fashion

Modieuze dames trench coats 2018

Trench coats, erwt jassen, officier jassen, huzaar Dolman – hier zijn een paar items uit de vrouwelijke garderobe. Nee, dit is geen bug. Al deze artikelen zijn van verschillende soorten troepen verplaatst in de vrouwelijke garderobe.

Trench (eng. trenchcoat, of “jas”), en ook de trenchcoat is een regen jas met herkenbare elementen: double-breasted, met een vouw over kraag, manchetten, riemen, juk, tailleband en aan de achterzijde een split. Echte mannen is de trenchcoat is gemaakt van wol of katoen doek met waterdichte geïmpregneerd, soms van leer.

Het onthouden van de geschiedenis trenchcoat, het moet worden opgemerkt dat hij verscheen in 1901. Dit model, hierboven genoemd, werd gemaakt door de eigenaar van de fabriek gabardine door Thomas Burberry (Burberry). Later werd hij een leverancier van bovenkleding voor het Britse leger.

De soldaten noemden deze Cape – jas (“jas”). Na de oorlog zijn veel ex-soldaten blijven dragen hun trench coats, en de Kaap van populariteit. De greppel was toegestaan om te kijken meer respectabele en zakelijk, en daarom heeft opgedaan aandacht onder de mensen uit het bedrijfsleven en de acteurs. De hoed en de jas werd een vaste waarde in vele detective films.

Verschijnt vrouwen trench met behoud van dezelfde snede en de belangrijkste elementen. En het bleek dat hij inmiddels een grote vraag onder vrouwen van alle leeftijden. Dat was toen, en begon te produceren niet alleen de jassen van andere kleuren, in aanvulling op de klassieke beige, maar met veranderingen in een aantal onderdelen. Dus er was roze, turquoise, grijs, groen, blauw, enz., jassen en trench coats zonder juk of jassen met ritsen.

Fashionable womens trench coats 2018
Foto ‘ s top — Michael Kors Collectie
De foto hieronder is Guy Laroche, Tods, Aalto

Fashionable womens trench coats 2018

En wat hij nu is, een modern dames trenchcoat?

Van seizoen tot seizoen ontwerpers met het maken van een verscheidenheid aan variaties op het thema van de geul. Echter, elk van hen aanwezig zijn, maar niet alle, maar de kenmerkende elementen van de klassieke trenchcoat. Dit is wat maakt het opvallen in een menigte. Trenchcoat veelzijdig en praktisch, het kan worden gecombineerd met verschillende stijlen. Nu is het tijd om de druk op de klassieke trench en kijken naar de opties die zijn opgenomen in de laatste mode trends.

Bijvoorbeeld, in de collecties van Aalto, Michael Kors, Guy Laroche, Tods, Zang Toi ontwerpers bieden de meest klassieke type geul. Maar… als je goed kijkt, ze zijn oorspronkelijke leden van de laatste mode trends.

Als u de eigenaar bent van een slank figuur en lang, voel je vrij om te kiezen voor het originele model, dat zorgt voor een focus op grote items of oversized pasvorm. Bijvoorbeeld, brede revers of riem, opgestikte zakken of asymmetrie. Een van de trends van 2018 waren toename in volumes in de lijn van de schouders, heupen of dijen. Maar deze snede is uniek ontworpen voor lang, slank en jong.

Fashionable womens trench coats 2018
Dion Lee, Schepselen van de Wind
Sharon Wauchob

Fashionable womens trench coats 2018

Gekleed in een greppel tot verbazing van allen, raadt Simone Rocha. Vrouwelijk en romantisch beeld – een lichte mouwloze jas kan worden gedragen als een jurk of een dunne trui.

Fashionable womens trench coats 2018

Simone Rocha, Atsushi Nakashima

Korte dubbele breasted jas past petite meisjes. Deze snede wordt visueel verlengen de benen, vooral in de strakke broek of bottomtime.

Fashionable womens trench coats 2018
Olivier Theyskens, Margaret Howell
Diesel Black Gold, Moschino, Zang Toi

Fashionable womens trench coats 2018

U kunt experimenteren met kleur, mag niet wonen alleen op de beige, kaki gaat perfect gepaard met zacht roze, licht geel en mosterd tinten, zwart en donker blauw jassen met rode kleur.

Fashionable womens trench coats 2018

Escada, Gabriela Hearst, Bottega Veneta

Meisjes met een weelderige passen trench coats in de vorm van een trapezium, vloeiend, lichtgewicht kunststof weefsel. Het hebben van een grote figuur, is het beter om te kiezen voor eenvoudige en elegante model. Zelfs als de taille is niet te uitgesproken, en in dit geval kunt u ervoor kiezen het model in de vorm van een trapezium of een rechte lijn zonder nadruk op de taille.

Fashionable womens trench coats 2018

Paul Smith, Burberry, Gabriela Hearst

De geul in het jaar 2018 kan worden, niet alleen van de materialen van de klassieke beweging, alsmede van octrooi en mat leer, met prints in de vorm van de cellen van de jas van tweed, katoen, kasjmier. Als decoratie kunt u gebruik maken van de knoppen van een andere aard, gevlochten, ritsen en andere vormen van inrichting.

Fashionable womens trench coats 2018
Bottega Veneta, Michae Kors
Sharon Wauchob, Tods

Fashionable womens trench coats 2018

Double-breasted jas, riem, juk, schouderbanden, vouw over kraag en beige kleur – dit is een klassieke trenchcoat dat als geen ander ding belichaamt de Britse stijl. Dus wat zou de trenchcoat in het nieuwe seizoen u ook kiest, zeker trendy! De beste fabrikanten van de geul, natuurlijk, zijn Britse merk Burberry en Aquascutum.

Thema door Anders Norén