manicure

Modieus ontwerp pedicure 2018-2019 – moderne beelden

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Zee, ‘ s avonds wandelen en de kinderen het gevoel van lightheartedness dit alles zijn we angstig klaar, het oppakken van een nieuwe zomerse look, met inbegrip van het bestuderen van foto nieuwigheden mooie design pedicure 2018-2019. Ideeën modieuze nail art zijn afbeeldingen van eenvoudige vormen en eenvoudige patronen. Echter, we bespreken de verschillende technieken van pedicure, accessoires en kleuren.

Opdrachtgever pedicure

Vooraleer te praten over het mooie design van de zomer pedicure en updates in 2018-2019, om de foto te overwegen, zullen we praten over wat zijn de verschillende soorten van de pedicure.

Zo zijn er zeven elementaire technieken:

Klassieke. Beschouwd als de meest populaire vorm, omdat het te maken is het niet nodig om naar de salon. Moet je een kom met warm water en zout voor de voeten, nagelknippers en nagelvijl voor het schuren van eelt. Hoewel deze methode is populair, je moet kiezen met grote zorg. Als beschadigde nagelriemen clippers kan leiden tot letsel en zelfs infectie (als het instrument was steriel). De europese. Dit type van pedicure is meer vergevingsgezind als het niet gepaard gaat met het snijden van de cuticula. Voor de verwijdering, de verwijdering van likdoorns, gebruik maken van een speciale tool die verzacht de huid. Na de cuticula, en de likdoorns verwijderd met een oranje stick. Later, bij regelmatig gebruik van deze techniek, de opperhuid groeit langzamer. Hardware. Het wordt beschouwd als uitsluitend een salon type van de pedicure. De complexiteit van de uitoefening van zijn huis te wijten aan het feit dat je een speciaal apparaat met verschillende bijlagen (afhankelijk van de structuur van de voet en nagels). Wanneer u deze optie selecteert, pedicure niet nodig het gebruik van water. Voordat u het apparaat gebruikt de wizard zorgt voor de voet met een speciale gel. Combo. Voor zijn gedrag van de voet behandeld met de apparatuur, en de opperhuid wordt verwijderd met een tang. Zuur. Het bestaat in het feit dat de huid maakt gebruik van een speciale oplossing die irriteert haar. Je hoeft geen extra middelen. Express. Het is de snelste optie van de pedicure, omdat het niet gebruik maken van de speciale objecten om likdoorns verwijderen, nagelriemen, eelt. Express pedicure inclusief nagel behandeling en coating. SPA. Nieuw spijker sfeer. Het bestaat in het feit dat voorafgaand aan het directe werk met nagels met behulp van speciale maskers, sokken, massage en andere methoden van verzachtende de voet. Deze manicure al is en meer tijd kost dan normaal, maar het is geweldig, het ontspant het hele lichaam. Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Interessante ideeën voor de zomer pedicure

Monochroom pedicure

Van jaar tot jaar een gewone pedicure is niet minder populair dan de andere opties. Bijvoorbeeld de foto design pedicure in 2018-2019 worden gepresenteerd in een mooie goud, blauw, rood, oranje en blauw.

Trendy pedicure bleven langer, raden wij het gebruik van de gel Polish. Het zal bespaart u tijd en zal er beter uitzien acryl optie.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Let op: gel Polish duurt drie keer zo lang en geen chip als gewone nagellak. En het droogproces sneller is omdat het gebruik maakt van led-lamp. Hij ziet er ook natuurlijk en het is veiliger.

Pedicure met een foto

Normaal pedicure als u het gevoel te saai voor een zomer plezier, verdun het met verschillende tekeningen. Het kan niet alleen eenvoudige vormen, swirls, en diverse stripfiguren, golven, bessen, en vele andere tekeningen.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Het meest voorkomende patroon uitvoeren zwarte of witte lak op een effen gekleurde nagel plaat. Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Pedicure te maken van een zomerse stemming

Maan pedicure

Niet alleen de maan manicure is populair. De laatste tijd in de mode van een maan pedicure. En in tegenstelling tot nagellak is meer open staan voor experiment. Dus, het gat niet alleen kunnen worden gekleurd in verschillende kleuren, maar soms verschillende vormen. Dit traditionele, driehoek, dubbele en semi-ovaal gat.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Tandem maan en klassieke franse

Pedicure met strass steentjes

Steentjes als pailletten of folie verdunnen vaste pedicure. Natuurlijk, u kunt van kristallen en in bulk, maar het is beter om ze te gebruiken minimaal. Zo, een paar steentjes op de grote teen zal kijken voordeliger dan alle vingers tegelijk.

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Om te voorkomen dat het verlies van de stenen, is het beter om te kiezen voor degenen die kleiner zijn. Zij zullen een langer verblijf en, in het geval van verlies, niet zal leiden tot een opvallend lege ruimte. Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Glitter en gouden strepen

Ongewone Frans

De laatste mode trend was ongewoon, French manicure, die niet beperkt is tot één streep naar de punt van de nagel, en biedt een verscheidenheid van patronen. Frans is niet langer een eenvoudige, klassieke versie die gebruik maakt van alleen witte en blanke nagellak. In de zomer is het open staan voor experiment. Zo zie je blauw en rood en groen van kleur opties.

Verloop pedicure

Afgaande op de foto ‘ s, het prachtige design van de nagels wordt aangeboden in de techniek van Ombre. Pedicure met een soepele overgang van de bodem naar een andere kleur, al heeft de harten van de meisjes van vorig jaar. In 2018-2019 is de meest populaire optie. Overgang keek altijd een winnaar als de kapper en manicure (een pedicure nu).

Fashionable design pedicure 2018-2019 – modern images

Verfijnde Ombre

Zoals u kunt zien, de zomer pedicure set. Van klassiek frans naar het verloop. Moderne design nail sfeer is niet op zijn plaats, en biedt ons de originele nieuws. En in de zomer is de beste tijd om te experimenteren.

Je hebt al gekozen wat is uw favoriete zomer pedicure?

Thema door Anders Norén