fashion

Modieus heren horloge 2018-2019

Horloge is niet alleen een handige tool om de tijd te beheersen, maar ook een stijlvolle accessoire, een status indicator! Gedurende vele jaren heeft het bedrijf een beeld van een man zonder een horloge lijkt onvolledig. Maar in de wereld van vandaag horloges niet alleen een aanvulling op de zakelijke stijl. Op de markt een grote keuze aan sport horloges, smart, de horloges van horloges in “Casual” stijl die ideaal is voor uw levensstijl, beroep, Hobby ‘ s en stemming.

Fashionable mens watch 2018-2019

Dit soort accessoires als horloges – niet zo gevoelig voor seizoensgebonden veranderingen en trends in de mode, zoals de items van kleding. Echter, de mode en trends van invloed op hen. Als een verplichte accessoire voor alle mannen kijken naar een hoogtepunt status en stijl toe te voegen aan je hele look.

Kleur oplossingenFashionable mens watch 2018-2019

Geel en rose goud – de ongrijpbare energie, een symbool van licht en schoonheid, stroomt rond uw hand, als geeft u deze kwaliteiten in zichzelf is opgericht. Koud grijs staal kleuren geven de onoverwinnelijkheid van de natuur, die heeft gekozen voor zelf zo ‘ n sterke accessoire. Huid de kleur van koffie of vliegen woestijn kleuren harmonieert perfect met andere lederen accessoires in het ensemble. Goed, soorten oranje, blauw, groen en geel horloge is uitgegeven in je eigenaar van de experimentator.

SeizoensgebondenheidFashionable mens watch 2018-2019

Als u slechts één horloge, en het is niet super dure Rolex, u kunt wijzigen, afhankelijk van het seizoen. In koud weer, dragen hun eigen leer of metaal band, en de lente-zomer vervangen door een lichtere en meer vrolijke stof. U hoeft deze zelfs niet één. Kopen van een horloge met verwisselbare banden – investering, zijn er verschillende opties. Deze optie is ideaal voor de smart casual stijl.

Het verminderen van de omvangFashionable mens watch 2018-2019

Moderne technologieën kunnen verbergen alle technische toeters en bellen, zelfs in kleine mechanismen. Sommige nummers – als voor de mode was grote draaiknoppen (meer dan 44 mm, sommige modellen tot 57 mm), nu de fabrikanten produceren van een veel meer uren met een diameter van 42-43 mm. In dit seizoen ook de werkelijke dunne modellen dun is in “dun, helder en transparant zijn”, van 3 mm dik. Vraag niet hoe het werkt, maar ziet er erg leuk uit.

Fashion trendsFashionable mens watch 2018-2019

In 2018-2019 de klassieke ronde horloge met lederen riemen. Dial modieus licht, die kan niet 2 maar 3 pijlen en er is een venster voor de datum en de cijfers duidelijk kan worden gezien. Op het hoogtepunt van de populariteit van de NAVO riemen die verschillen in verfijning, comfort en functionaliteit. In het komende seizoen de banden adviseren om te kiezen voor de schoenen. Metalen armbanden ook niet overal, maar de trend van het seizoen – na alle, lederen riemen. Klassiek in uren en met een pak en jeans. Ze kunnen gedragen worden naar het kantoor, op een zakelijke bijeenkomst in een restaurant voor een zakelijke lunch, en ‘ s avonds instelling, ze zal harmonieuze look.

Fashionable mens watch 2018-2019

Een Must-Have en 100% trend voor mannen 2018-2019 jaar, dit mechanisch horloge met een doorzichtig lichaam, door de muur van de wijzerplaat is gedeeltelijk zichtbaar op het mechanisme. Deze horloges zijn zeker van belang en de aandacht trekken. Een andere trend die tot ons kwam in het afgelopen jaar, maar blijft bestaan, aan populariteit te winnen, deze combinatie van horloges met extra accessoires: lederen veters, kralen, kerstballen, en armbanden.Fashionable mens watch 2018-2019

Het belangrijkste hier is om te houden van de stijl en kleurenschema. Het geeft je outfit een extra tinteling en charme. In 2018-2019 is de plek om te zijn vintage stijl, en alle producenten kregen uit de kas van zijn oude tekeningen.

ClassicFashionable mens watch 2018-2019

De klassieke stijl is altijd in de mode. Want het is een eenvoudig en sterk design, elegantie, gebruiksgemak, nauwkeurigheid. Hoewel deze stijl en belooft meer punch, helderheid en veelzijdigheid, maar hij is in staat om te benadrukken de status en de smaak van mannen.Fashionable mens watch 2018-2019

Een onderscheidend kenmerk van deze gevallen is absoluut minimalisme. U vindt er lichte tinten of aangepaste banden – die allemaal zijn ontworpen om kleinigheden. Deze accessoires kunnen zowel mechanische en quartz.

Quartz horlogeFashionable mens watch 2018-2019

In dergelijke horloges gebruikt kwartskristal te brengen de pijlen om te bewegen. Quartz horloge is heel betaalbaar, accurate en kan het dienen van zijn meester lang genoeg. Quartz horloges behoefte aan periodieke vervanging van de batterij, en dit is hun belangrijkste nadeel. Echter, hybride quartz horloge met handmatig spannen heeft geen batterijen nodig. Quartz horloges zijn heel kwetsbaar en tolereren geen mechanische schade. Ook het kwarts verouderingsproces dat begint uiteindelijk van invloed zijn op de juistheid van deze horloges.

Mechanisch horlogeFashionable mens watch 2018-2019

Een tijdloze klassieker, de oudste vorm van horloges, die vandaag is het de moeite waard fatsoenlijk geld. Mechanische horloges is altijd prestigieuze en dure. In die uren, zal u ontdekken van de lente beweging. Een dergelijke horloge is heel eenvoudig te gebruiken en vereist geen batterijen zijn zeer duurzaam en betrouwbaar. De kosten van een goede mechanische polshorloge is vrij hoog, maar de moeite waard.

Sport stijlFashionable mens watch 2018-2019

Deze categorie omvat niet alleen multi-functionele smart watch. Sport horloges gemaakt voor de energieke man. In uiterlijk lijken ze op het kompas, maar de functionaliteit is voor vele classic modellen. Dergelijke gevallen zal, als jonge mannen, en ernstige mensen uit het bedrijfsleven. Maar de laatste moeten voorzichtiger te zijn en in te stemmen gedeeld zijn boog met aangepaste accessoires.Fashionable mens watch 2018-2019

Sportief horloge van jaar tot jaar worden steeds populairder, ze zijn gemaakt voor de sterke en energieke mannen. En meer recent, om te leiden van een gezonde levensstijl, bewegen en op gewicht blijven niet alleen nuttig maar ook modieus. In 2018-2019 gewilde sport en militaire horloges die eruitzien als een kompas, hun lichaam is veel gemakkelijker dan de klassiekers, maar meer functioneel. Hoewel het de eerste plicht is niet functioneel en het ontwerp!

De Navo-RiemenFashionable mens watch 2018-2019

Lichte, verschillende, praktische – NAVO-bandjes geleend uit het leger, is relevant voor het eerste seizoen, en blijft ongewijzigd gedurende dit jaar. Andrei Kravchuk adviseert: “ze zullen er fijne uurwerken van vintage tot de meest dure klassiekers.”

Bekijk Militaire stijlFashionable mens watch 2018-2019

Militaire stijl kwam als een protest tegen de acties van politici verergeren de situatie tussen de verschillende landen in de 1960-er jaren van de 20e eeuw. De cuba-crisis van 1962, de oorlog in Vietnam, voortdurende politieke spanningen tussen de verenigde staten en de SOVJET – unie al deze gebeurtenissen lieten hun sporen in de geschiedenis van de mensheid. Militaire mode is een manier om uit te drukken zijn gedachten voor mensen die tegen het bloedvergieten.Fashionable mens watch 2018-2019

Bekijk militaire stijl vandaag de dag het ontbreken van de ideologie, ze zijn gewoon mensen zoals ik, zoals alle andere dingen in deze richting. Militaire stijl heeft zich ontwikkeld tot een staat waarin het gemak en de duurzaamheid militaire uur overwint alles, van mannen met stenen gezichten om kwetsbare meisjes.

Vintage modellenFashionable mens watch 2018-2019

Retro als een fenomeen dat het nu mode is niet alleen in uren, maar in principe in mode en design. Veel fabrikanten brengen regelmatig model op basis van de gearchiveerde tekeningen van hun huizen, echter, is een plezier veel – het is meestal de merken uit het luxe segment. Is er een alternatief is om te graven in de archieven van zijn grootvader of vader. Horloge wordt meestal beschouwd als familiestukken – alles kan zijn dat uw voorouders hebben hun eerste of een horloge van een jonge leeftijd.

Smart-sportFashionable mens watch 2018-2019

In het najaar van 2017, sommige merken uitgebracht, een echt ongewone en creatieve modellen van de mannen sport horloges, verkoop, waarvan nu alleen nog maar toenemen als meer en meer mensen zijn het leiden van een gezonde en actieve levensstijl.

Dit soort pols computers. Ze worden beheerd door mobiele besturingssystemen, zijn de functies van media spelers die je toestaan om te accepteren (antwoord) bellen, SMS ‘ en en e-mail, gesynchroniseerd met een smartphone.

Hoe kies horloge

Quartz of mechanisch: het kiezen van een mechanismeFashionable mens watch 2018-2019

De belangrijkste en de eerste vraag die je moet stellen aan de deskundige: “wat mechanisme horloges?” We zullen niet in rekening nemen van een horloge met elektronische draaiknop, maar rekening houden met twee belangrijke soorten: mechanische en quartz. Het belangrijkste verschil is dat het wordt gebruikt als een bron van energie. Een quartz horloge is batterij-aangedreven, mechanische – opgerolde voorjaar. Natuurlijk, en beide hebben hun voors en tegens, hoewel blijkbaar zijn ze moeilijk te onderscheiden.Fashionable mens watch 2018-2019

Quartz

Voordelen: Lage kosten, licht van gewicht, weerstand tegen impact, start alleen wanneer u de batterijen toon meer nauwkeurige tijd (afwijking in nauwkeurigheid tot op 20 seconden per maand).

Tegens: volledig afhankelijk van de batterijen kunt u stapt uit bij temperaturen onder de 6 en boven de 40 graden, de bevestiging is afhankelijk van de beschikbaarheid van onderdelen (indien ze worden niet meer geproduceerd, zal moeten veranderen, het hele mechanisme).Fashionable mens watch 2018-2019

Mechanica

Voors: onafhankelijk van de batterij, betrouwbaarder, minder gevoelig voor veranderingen in temperatuur, een status-indicator, hoge onderhoudbaarheid.

Nadelen: hoge kosten, regelmatig onderhoud (om de 3-5 jaar je nodig hebt om schoon en smeer het mechanisme), moet u de wind het handmatig, zeer hoge nauwkeurigheid (+40 -20 seconden per dag).

Armband, riem, armband, riemFashionable mens watch 2018-2019

Om niet aan te raden op een kamille, is het noodzakelijk om vooraf na te denken wat “frame” u wilt voeren met de hand. Natuurlijk, de armbanden van metaal, in het bijzonder edelmetalen, prestigieuze uitstraling en de duurzaamheid kan niet spreken. Maar naar wat ze lijken zwaar. Dan vervangen met riemen van verschillende materialen: leer, plastic, siliconen. Als de laatste twee zijn meer geschikt voor jonge mensen, de lederen band is een klassieker. Maar je moet niet vergeten dat de leer als een alle-natuurlijke, beïnvloed door de omgeving, zodat het niet nat wordt, om te voorkomen dat de vlekken en spullen. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen, de lederen band zal veranderen in een jaar of twee.

Besteed aandacht aan de functionaliteitFashionable mens watch 2018-2019

Eerst moet je bepalen welke functies in uren van vitaal belang: heeft u behoefte agenda, tegenlicht, of misschien het alarm? Uit deze query ‘ s, kunt u verder gaan met de aankoop

Kies een goede glasFashionable mens watch 2018-2019

Glas dient als “armor” voor het gezicht van het horloge. De meest populaire zijn nu drie typen: kunststof (acrylaat), mineraal glas en kunstmatig saffier. De hoogste kwaliteit en daarom wordt beschouwd als duur saffier glas. Het is bijna onmogelijk te breken is heel moeilijk om te krabben, en het is niet zaputalsya. Mineraal glas, dat is ook wel kunstmatige kristallen, het meest gebruikte materiaal. Het is minder dan die van de sapphire in de kwaliteit en duurzaamheid, is echter vele malen groter dan die plastic voor dezelfde parameters. Het is gemakkelijk te vervangen, dus de vraag naar horloges met de “scherm” is vrij hoog. Maar plastic, natuurlijk, het goedkoopste materiaal, maar met de voordelen. Bijvoorbeeld, is het moeilijk te breken, zodat het Plexiglas wordt vaak gekozen door kinderen en sporters.

Waterbestendig of waterdicht – wees voorzichtig!Fashionable mens watch 2018-2019

Vandaag de dag heeft bijna elk horloge is vervaardigd met bescherming tegen vocht. Maar de mate van krapte is anders, dus als u het verkopen van een “waterdichte” kijken, te vragen, hoe vele sferen ze staan. De minimale mate van bescherming van het water gaat het accidenteel contact met vocht (bv. regen of water bij het wassen van handen). Het maximum kan weerstaan en duiken – hoewel niet meer dan twee uur.

Thema door Anders Norén