fashion

Mode-vrouwen coat in militaire stijl 2018-2019

In het koude seizoen herfst-winter 2018-2019, dient te worden opgemerkt dat het model van de jas zijn divers, en, tot grote vreugde van de fashionista ‘ s, heel mooi. Bijvoorbeeld, tijdloze militaire stijl opnieuw en opnieuw trekt de ogen, die ons herinnert aan de huzaren en de marine-officieren van het moderne leger. Jas in militaire stijl laat u niet onopgemerkt.

Wat zijn de belangrijkste beeldbepalende elementen jas militaire stijl?

Eenvoudige rechte silhouette of a-lijn, vaak de jassen zijn double-breasted met een rechte schouderlijn, de snede wordt geaccentueerd door scherpe lijnen en strengheid. Brede kragen en revers, kan worden en kragen-rekken, riemen, mouwen en opgestikte zakken. Color coat – khaki, blauw, groen, grijs, zwart. Jas of trenchcoat die is overgenomen sinds de Tweede wereld oorlog, populair, en in het seizoen 2018-2019.

Fashion women coat in military style 2018-2019
J Crew, Tommy Hilfiger, Miu Miu
Temperley London, Tommy Hilfiger, Chanel

Fashion women coat in military style 2018-2019

Decoratieve elementen zijn de belangrijkste momenten van het leger. Een belangrijk onderdeel van het militair – lichte rand, Gouden koorden, zakken, epauletten, metalen knoppen of klinknagels, sieraden, metaal met de kleur van goud, zilver en koper bandjes. En als u wilt geven de vacht een geweldige pracht en praal, dan gebruik decoratieve medailles en onderscheidingen, strepen, en vetersluiting.

Knopen, vlechten, twist, zoals een huzaar dolomanov, riem, sieraden, metalen kunnen veranderen niet alleen het silhouet, maar de stijl van de vacht. Jas met opgestikte zakken accentueren van de ernst van het beeld en een sterk karakter. Als u zich aangetrokken tot trench militair uniform, dan kies directe en strikte silhouet met een minimalistisch design, als de voor-vorm – focus op een lichte inrichting.

Fashion women coat in military style 2018-2019
Vivetta, Burberry
Coach, Giambattista Valli

Fashion women coat in military style 2018-2019

Soms is het genoeg om te versieren in een double breasted jas met glimmende knoppen op of draai de heupriem en de manier waarop het leger is er klaar voor.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Versace, Kimora Lee Simmons

Welke kleur kiest u? Als u de voorkeur geeft om te kleden in militaire stijl, dan is de vacht moet donker blauw, zwart, groen of bruin kleuren. Experimenteren met kleur, kunt u een unieke manier.

Onder Peter I bij elke dienst zijn toegewezen aan een bepaalde kleur. Dus vandaag, speciaal fashionista ‘ s, niets houdt je tegen kleden in de vorm van een andere kleur. De traditionele khaki kleur ziet er goed uit met roze, gele, mosterd tonen, donker blauw en zwart in combinatie met de rode wijn.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Ermanno Scervino, Elisabetta Franchi, Burberry

Militaire uniformen nog steeds erg trots op, ze was een decoratie in parades en niet alleen door de kleur, maar ook het decor. Decor militair uniform met moeite gecombineerd met elementen van andere stijlen.

Militaire stijl impliceert natuurlijk kasjmier, draperen, waterdichte stof, leer -, octrooi -, en vooral natuurlijk doek.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Tommy Hilfiger, Etro

In het seizoen 2018-2019 lengte jas in militaire stijl van halverwege de dij, mid-calf, misschien iets lager, zoals DSquared2, McQ.

Fashion women coat in military style 2018-2019

Tommy Hilfiger, DSquared2, Michael Kors

De meest expressieve jas militair-geïnspireerde looks van Tommy Hilfiger, Burberry, Michael Kors, Prada, Red Valentino. Jas in militaire stijl is praktisch en comfortabel voor het dagelijks leven.

Thema door Anders Norén