stijl

Mode-accessoires vallen 2019

Zonder stijlvolle accessoires, de afbeelding zal gewoon worden afgewerkt. Daarom adviseer ik u vandaag om na te denken over het kopen van een aantal dingen die u zullen helpen trendy en ongelooflijk mooie strik. Immers, elke vrouw wil er perfect uitzien, is het niet? Dat is de reden waarom we vandaag voor u bereid een artikel dat zal praten over welke accessoires zijn trending in het komende seizoen. Zij zullen u helpen bij het maken van een ongelooflijk indrukwekkend beeld.

Trendy hoeden voor de herfst 2019

Op het hoogtepunt van de populariteit van dit najaar zal een verscheidenheid van breedgerande hoeden zoals tinten als turkoois, rood en mosterd. Op stap met hen is niet minder populair model van headwear — beret, die dankzij de verbeelding van de ontwerpers is veranderd in een kunstwerk: ze kunnen worden gemaakt van leer, wol, in de stijl van de grunge, gestreepte, geruite of meer romantische opties, bezaaid met parels.

Fashion accessories fall 2019

Trendy tassen voor de herfst 2019

Ontwerpers voor het komende seizoen en vroeg wat vreemd mode handtassen van ongewone vormen zijn gemakkelijk in staat om te verdunnen zelfs de meest strenge en democratische manier. Het kan worden veelhoekige, trapeziumvormige of geometrische handtassen. Echter, het was niet in de mode collecties en niet meer klassieke modellen van leer, die Phoebe Palo. In aanvulling op de klassiekers en de geometrie in de mode zijn in het komende seizoen de zakken van de Barok, geborduurd met Venetiaanse leeuwen, in de vorm van tapijten, met grote, kleurrijke bloemen die zijn geborduurd met een kruis zakken of kisten.

Fashion accessories fall 2019

Modieuze sjaals en handschoenen voor de herfst 2019

In de late herfst moet je aandacht besteden aan de bont sjaals die speciale populariteit in het volgende seizoen. Naast hen, de ontwerpers gepresenteerd in een heleboel andere opties van de sjaals. Zo zal de trend worden sjaals van zijde sjaals en veren.

Als we praten over handschoenen, u kunt vergeten over de goede oude bijgesneden lederen modellen, ze zijn vervangen door meer vrouwelijke en elegante opties in de vorm van een langwerpige patronen, die zijn versierd met kant, gekleurd leer, suède of zelfs steentjes.

Fashion accessories fall 2019

Fashion riemen, riem en neckwear voor de herfst 2019

Mode-ontwerpers vinden het accent op de taille, dus we adviseren u om trendy riemen, riemen en stropdassen. Een interessante trend is om te dragen meerdere riemen, en doen ze niet per se hetzelfde te zijn, kunt u een harmonieuze set, en met een geheel andere kleur en textuur. Relevant zijn in het komende seizoen accessoires gemaakt van echt leer: dikke riemen, dunne riemen of gevlochten model.

Fashion accessories fall 2019

Fashion zonnebril voor de herfst 2019

De herfst is niet het moment om af te zien van de zonnebril. In het komende seizoen staan voor u klaar in dit gebied van accessoires zoals nieuwheid, en niet-aging trends: glazen vlinder, Aviator, ronde tikadi, en het model, zoals in “the Matrix”.

Fashion accessories fall 2019

Thema door Anders Norén