make-up

MK Make-up voor een lichte huid 2018-2019 perfecte toon van A tot z foto ‘ s

Om te beginnen doen we de huid van de make-up, een simpel woord was met micellaire water. Vergeet niet dat micellaire water — het is niet helemaal de voorbereidende tool is de remover van make-up, dus om met haar voor een lange tijd niet wenselijk is, zal de huid een beetje peresushivaya. Verwijder de resten van miceliari een vochtinbrengende lotion. In feite, de tonic is zeer belangrijk, na het gebruik van de make-up te gaan verbeteren, want u sluit deze toner poriën, normaliseren van de huid, ze zijn zelfs in staat om het verwijderen van de schil als het permanent links op de huid.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

    Trendy pony 2018 foto van de nieuwe trends van de Mode voorjaar vrouwen jas in 2018 foto van stijlvolle mode Mode-trends voorjaar-zomer in 2018 foto van de nieuwe Lente manicure 2018 foto ’90 van de prachtige Kleuren van de bruiloft in 2018 foto van de nieuwe ideeën van de mannen kapsels 2018 foto haarkleur Mode manicure APR 2018 foto van een nieuwe Manicure met tulpen 2018 foto’ s 96 nieuwe Mode-ideeën haarkleuring 2018 foto nieuwigheden trends

Breng de lippenbalsem, is het wenselijk dat hij met een tintelend effect om het volume te verhogen. Dit kan allemaal hun favoriete Carmex, het is met fenol en menthol, exfolieert en geeft een klein volume. Of Lip Maximizer van Dior, ook hij zal het toevoegen van volume. Vervolgens breng de primer, het is echt verbetert de teint van de huid en het uiterlijk. Het is niet duidelijk hoe het product op de huid, maar het past voor de helft van de fouten die je steeds meer lichte make-up zonder make-up. Het volgende gereedschap is een hydraterende primer van Prisma FX van Danessa Tegenwind, dit is waarschijnlijk een product op het buitenste deel van het gezicht, om hiliting of prediluting.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

Nu op naar de toning van de huid. Er zijn zeer goede en geschikte producten voor de ultra lichte huid. Perfecte extra lichte tinten van het bedrijf NARS (schaduw van een Ezel en Siberië), die speciaal is ontworpen voor zeer lichte huid. Ook in Marche Make-Up Water Mengen, geeft een natuurlijke, licht, prachtige toon. Uit de dichte matten producten kunt U volledige Controle NYX, andere merken kunnen krijgen koreaanse cosmetica. Na deze fase gaan we over naar concealer. Concealer kiezen, het belangrijkste ding dat je graag de textuur, en voeg een klein beetje van de blender. Prijs van de mixer ongeveer 990 roebel, maar het volledig rechtvaardigt zichzelf in het oplossen van alle problemen in een keer. Een van de beste concealers kunnen markeren de Make Up for ever hd en Lading van een Jet Lag (als het gaat dunne en gevoelige huid). Ze moet alleen worden toegepast met de vingers utaplivanii bewegingen, alsof het besturen van het product in de huid. Het hydrateert, niet droog de huid, niet de nadruk leggen op de rimpels, en niet naar beneden rollen, net als de rest (als het goed wordt toegepast).

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photosNu voor de correctie van tekortkomingen. Altijd moet weten hoe en wat, na dat wij kijken naar uw huid. Werken op dezelfde concealer, van toepassing op een punt gehamerd bewegingen. Als u een gecombineerde huid is de eerste om te verliezen van het pigment in de toon gedurende de dag, dit is het gebied rond de neus, dus het is ook beter voor het dupliceren van de concealer. Om de make-up was super stabiele en perfect, we hebben altijd te bedienen van twee tools. Dit kan een beauty blender en penseel of borstel dan de beauty blender, een borstel dan een ander, dan Dwapara borstel-buff, het verbetert de grip en verhoogt de duurzaamheid van make-up.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photosOp weg naar de contouren aangeven. Dit is waarschijnlijk de moeilijkste fase. We hebben een contour schaduw in een romige textuur, die is cool, maar niet heel rood en niet erg paars. Het feit dat een lichte huid is zeer manifest tint, die aplinkai, al zal het warmer zijn op een lichte huid. Goddelijke palet in de 20e schaduw van Make Up For Ever, maar voor de zeer lichte huid is ideaal beeldhouwers van MAC (schaduw Schemer — meer groen, en Wortel-en schaduw-bruin-brons). Mix deze twee tinten en op naar de contouren van de kin, en vervolgens toegewezen aan de jukbeenderen en een beetje op de punt van de neus.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

We richten ons nu op de keuze van poeder. Hoe pak poeder? Als we praten over Propromote, raden we aan Laura Mercier merk of Beautydrugs of analogen licht getint poeder. Het kan een beetje een kleurtje, of gewoon met rotovisco of iets gele tint. Waarom? Omdat de poeder, die is genoemd nulevkoy, het kunnen geven van een witte schittering als de flitser. Adviseren of mint tint, of iets lavendel. Het kan stevig Ingrid en NYX. Correctie alleen die plaatsen die we nodig hebben.

MK Makeup for light skin 2018-2019 perfect tone from A to z photos

Thema door Anders Norén