stijl

Mint kleur, die is moe van alles, wat in de plaats

Mint color, which is tired of everything: what to replace

Welke kleur zijn moe van het bos gestoofde radijs? M-m-m… Laat me raden: moet mint? Maar je hebt toch geen haast om op de plaats van het weg in de kast, alle truien en chiffon jurken van mint kleur: op de catwalk pronkt een nieuwe tint van groen — Lucite!

Sindsdien, als de Pantone color Institute publiceerde de Trendy kleuren van het voorjaar van 2018, Lucite Groene kleur overstroomde de catwalks. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat hij doet, en nee, niet groen, maar nog steeds dezelfde saaie mint. Maar dit is alleen op het eerste gezicht. Kijk goed: de Toon “Lucite” is veel complexer dan de ondubbelzinnige mint, heeft een grijze ondertoon en edele geluid.

Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace Mint color, which is tired of everything: what to replace

Lucite Groene perfecte look met oranje, bruine en blauwe tinten.

Mint color, which is tired of everything: what to replace

Mint kleur behoorlijk verveeld de afgelopen seizoenen. Het is tijd om het te vervangen met een nieuwe modieuze tint van “Lucite”.

Schaduw van groen “Lucite” is de kleur van acryl glas of Plexiglas, die heeft een vrij breed bereik: van een verfrissend groen met een mint gloed aan de gedempte ashen schaduw van grijs-groen en pastel turquoise bijna. Verwisselbare munt op lusitu?

Thema door Anders Norén