stijl

Merk Chanel

Brand Chanel

Al lang geleden het franse bedrijf Chanel wordt beschouwd als een van de meest beroemde mode-huis in de wereld. De eerste winkel werd geopend in 1923, Gabrielle Bonheur Chanel. Wereld beroemde merk Chanel is een synoniem voor luxe, uniciteit, verfijning. Voor velen, Chanel is het toppunt van design en mode en cultuur.

De oprichter van dit merk is geboren in 1883 in Frankrijk in het plaatsje Saumur. Wanneer Gabrielle zes was, haar moeder overlijdt. De vader laat haar met vier broers en ze in een shelter. 18 jaar oud Gabriel krijgt een baan bij een kleding winkel in zijn vrije tijd klust als zingen in een cabaret. Een van de meest haar favoriete nummers was “Qui qua vu Coco” en “Ko Ko Re Ko”, het is omwille van hen blijkt alle de beroemde bijnaam “Coco”. In cabaret, kwam ze in contact met de officier van Etienne Balzano. Snel trok ze het met hem leven in Parijs, maar hun leven samen eindigt snel. De volgende vriendje was Chanel fabrikant, een Engelsman Arthur Capel.

Dankzij haar rijke fans van Coco werd in 1910 hatchrite haar eerste winkel. Ze onafhankelijk van elkaar gemaakt en verkocht tennisschoenen.

Reeds door 1919, het jaar van Coco had klanten over de hele wereld. Kleding van Chanel volledig veranderd vrouwen attitudes om haar garderobe – ze heeft een revolutie in de mode wereld. Haar kleren waren natuurlijk en gemakkelijk. De ongekende populariteit genoot van haar flanellen blazers, lange truien gemaakt van Jersey, losse rokken. Ze kwam met naai de mouw van de blouse op een knop, om te kunnen om de handen uit de mouwen, en uitgevoerd in zwarte zakken met rode voering, zodat u kunt eenvoudig de toetsen.

In 1912 publiceerde de beroemde parfum genaamd “Chanel No. 5”. Hij werd de eerste synthetische parfum, dat ruikt naar een duidelijke, concrete bloem.

Maar in 1926, Chanel introduceerde haar eerste little black dress is briljant in zijn beknoptheid en eenvoud.

In 1939 Coco sluit de boetieks als gevolg van de Tweede Wereld, en de wereld van de mode is alleen terug in 1954, toen ze draait 71. Pakken van Chanel zijn symbolen van de nieuwe generatie: gemaakt van tweed, met een jas zonder kraag en met een smalle rok met opgestikte zakken en gouden knoppen. Ook zij toont ons, schoenen, sieraden, tassen.

Op 88-jarige leeftijd in 1971, Coco was weg, en haar plaats, na bijna 10 jaar, geleid door Karl Lagerfeld.

Dat is nu allemaal heel Chanel produceert komt overeen met klasse “Lux”. Het is altijd elegantie en verfijning, maar in de tussentijd, de bruikbaarheid en het gemak.

Verdere selectie van foto Chanel collectie onder de naam “Haute Couture” herfst-winter 2011-2012 en 2011-2012 cruise collectie in Cannes

Collectie “Haute Couture” herfst-winter 2011-2012

Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel Brand Chanel

Chanel cruise collectie 2011-2012 in Cannes

Brand Chanel

Brand Chanel

Brand Chanel

Brand Chanel

Thema door Anders Norén