stijl

Meest populaire kinderwagens in 2019 foto nieuwigheden beoordelingen

Trendy mama kiest voor de meest stijlvolle kinderwagen, is het niet verwonderlijk dat in deze industrie is er een eigen fashion trends en nieuwigheden. In elk nieuw model, de fabrikant verbetert het product, met de nadruk op recensies van klanten en de ontwerp wedstrijd.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsDe buggy is een uniek voertuig te maken dat het leven veel makkelijker voor moderne ouders. Het is interessant om in Venetië dat is buggy is het enige voertuig mag op de wegen van de stad. Fashion kinderwagen verandert elk jaar te houden is moeilijk. Elke fabrikant streeft ernaar om klanten te verrassen met nieuwe modellen.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Stijlvolle kinderwagen Mima (Mima) voor pasgeborenen 2019 foto nieuwigheden

De fabrikant heeft zapatentovana systeem Reiswieg binnen. Het bedrijf afkomstig uit Indonesië in 2017 gepresenteerd in een unieke kinderwagen-transformator, die nu de droom van vele jonge ouders. De kinderwagen is de perfecte aanvulling voor de moeder-fashionista ‘ s. Ontwerper Davy Kho en fashionista Yolanda Pablo heeft alle inspanningen gedaan om het maken van een trendy kinderwagen.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Bij het bestellen van de kleur kunnen kiezen: de traditionele zilver of goud naar uw goeddunken, maar ook als zwart, bruin, rood en de leider van de catwalks – de kleur van Marsala. Het ontwerp van de rijtuigen zijn gebouwd, zodat de gasveer kan worden opgeslagen in de cradle in de kast. Deze know-how is het perfecte voertuig voor de kinderen.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Stijlvolle kinderwagen Tutis Zippy (Zippy Tutis) nieuwigheden 2019 foto review

Vandaag onze aandacht zal worden voorgelegd aan de kinderwagen Tutis Zippy 3-in-1. In het Algemeen, de keuze van het voertuig vaak brengt ouders in een lastig parket — zeer moeilijk om te vinden wat geschikt is voor u. Niettemin, om het mogelijk te maken. We hebben tal van onderzoeken beoordelingen en meningen over deze of andere kinderwagens, hun kenmerken en de voor-en nadelen. Alleen dan moet men conclusies trekken over hoe geschikt je krijgt “transport” is of niet.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsWat kun je zeggen over zaken als kinderwagen Tutis Zippy 3-in-1? Is het echt de moeite waard? Of is het beter om te omzeilen, te vinden gelijkwaardig? In het Algemeen, moet u eerst beslissen wat je nodig hebt om te kopen. Zoals de praktijk blijkt, erg handig om te kopen van een kinderwagen die geschikt zou zijn voor een pasgeboren of een oudere baby. Bovendien, aangezien de huidige regels is het verplicht moet u beschikken over een autostoel. Leuk als het recht was in de kit. En hier komt kinderwagen Tutis Zippy 3-in-1.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsHet ding is dat het een universeel middel van vervoer. Het is, vreemd genoeg, is een groot succes. Vooral vanwege het feit dat met een dergelijk model, u kunt vergeten over het kopen van “wandelen” en reiswieg voor een pasgeborene. Met dit product kunt u alleen maar om geld te besteden keer en niet terug te keren naar het onderwerp van rolstoelen. Het model bevat en reiswieg en zitting en autostoeltje (is het, door de manier, kan worden bevestigd aan het chassis). Een handige en praktische oplossing! Belangrijk voor veel ouders wordt door de verschijning van een bepaalde kinderwagen. En niet alleen zij — de kinderen willen alleen het beste. Het is heel normaal.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Populaire kinderwagen voor een wandeling met uw kind 2019 foto

Stijlvolle, comfortabele, hoge kwaliteit, praktisch — voor nauwkeurige specificaties Quinny Moodd van de nederlandse fabrikant van producten voor kinderen. Het modulaire systeem maakt het mogelijk om het transformeren van de wandelwagen in een veelzijdige, all weather en tijd van het jaar.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsOp het chassis van een beweging is ingesteld op een houder voor een pasgeboren baby of de autostoel groep 0+ Maxi-Cosi Pebble of Maxi-Cosi CabrioFix (afzonderlijk verkocht). Ontworpen voor kinderen vanaf 6 maanden tot 3 jaar, in het geval van het gebruik van de wandel-optie. Installeer de wieg voor de baby en het gebruik van de kinderwagen te Quinny Moodd met zijn geboorte.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Kinderwagen Quinny Moodd ziet er zeer stijlvol, felle kleuren van de zitting, in combinatie met wit of zwart chassis om je persoonlijkheid en gevoel voor stijl. Ongewone en functioneel ontwerp van behuizing, hoge positie in de zitting en telescopisch handvat, met een gevoerde zitting, meerdere aanpassingen, eenvoudig in en uit te vouwen helpen u en uw kind om te genieten van de dagelijkse wandelingen in de frisse lucht.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Kinderwagens Adamex (Adamex) 2019 photo-functie nieuwigheden

Moderne universele kinderwagen Adamex Avila is in de hoge vraag door jonge ouders, na het kiezen van een model, zult u in staat om te zorgen voor een comfortabele en handige lopen uw baby tot de leeftijd van drie, en mezelf. Adamex Avila is doordacht en heeft een rijke functionaliteit.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsHet biedt een stabiele basis op 4 rubber opblaasbare wielen met de functie van povorotno de eerste twee en de parkeerrem voor de achterwielen. Zeer ruim en de cradle beschermt baby ‘ s vanaf de grillen van het weer, terwijl ze niet voorkomen dat het nodig is voor een gezonde en goede nachtrust is ventilatie.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsHet lopen van de block verdient speciale aandacht, omdat het het kind de meeste tijd doorbrengen, en zonder het aanpassen van de stand van de rugleuning en voetsteunen, evenals het hebben van een vijf-punts veiligheidsgordel en beschermende bumper zal het heel moeilijk worden voor hem zorgen voor comfort en veiligheid. En niet te vergeten de mogelijkheid van de installatie in Avila Adamex stoel gebieden in de cursus en tegen de beweging en bevestiging aan het frame van de autostoel.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

De Winter kinderwagens voor baby ‘ s 2019 foto nieuwigheden

In Rusland is de winter streng de moeilijke tijd van het jaar. Moet meer grondig voor te bereiden op de winter-periode, als de familie verwacht de toevoeging. Het eerste ding om te doen is om aandacht te besteden aan de winter kinderwagens voor pasgeborenen en de juiste keuze te maken. Wat zijn de criteria en hoe om fouten te voorkomen. Voor de winter moet, inderdaad, een krachtig en betrouwbaar vervoer. Dus je moet kiezen kennis van zaken. Aandacht moet worden besteed aan een aantal punten.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsNiet te veel belang aan materiaal wielen. Het kan worden plastic en rubber. Maar de grootte moet indrukwekkende – minimaal 25-30 cm in diameter. Dus, natte sneeuw, glijden, en kleine afwijkingen niet een onoverkomelijk obstakel. Voor de winter is het beter om te kiezen voor wielen die niet draaien of hebben de mogelijkheid om een sterk slot. Het spinnewiel, dus comfortabel in de zomer, de winter kan het spelen van een wrede grap en kracht te zweten. Bij de geringste obstakel zullen ze beginnen aan een beroerte, de wandelwagen zal het uiterst moeilijk en ongemakkelijk.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsVoor de winter skiën is het beter om te stoppen op een variant met vier wielen. Deze kinderwagens zijn meer stabiel. Er zijn drie wielen modellen van de winter kinderwagens, die zijn ook goed en hebben hun voordelen. De drie-wielige kinderwagen is het gewicht. Het is iets minder dan het model op vier wielen. Het frame is beter om te kiezen als het mogelijk is sterker, maar tegelijkertijd moet worden gemaakt van lichtgewicht aluminium legering. De Winter kinderwagen voor een pasgeboren zo heel zwaar, en het zware frame maakt het onmogelijk. Nodig voor het kopen, zorgvuldig of alle bevestigingsmiddelen. Zijn ze betrouwbaar zijn.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsDe Winter classic kinderwagen Bestoo Barselona Premium 2 in 1 (Polen).
Het model voor de echte russische winter! In aanvulling op de standaarduitrusting (zak, zaak voeten, klamboe, regenscherm, zitgedeelte), de wandelwagen is voorzien van verschillende apparaten die speciaal voor het winterseizoen:

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

    Inbegrepen is een warme envelop voor kruimels. Beschikbaar mitten-sleeve voor mijn moeder. De kap is gemaakt speciaal voor de winter met een winddicht uitneembare voering en uitneembare geïsoleerde kap. Er zijn speciale ski ‘ s, op het wiel dat wordt het veel gemakkelijker om de reis op verse sneeuw.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviewsKinderwagen Bestoo Barcelona Premium 2 in 1 wordt geleverd met een tas voor je moeder, regenjas, klamboe en een aparte koppeling voor elke hand die noodzakelijk waren in de periode van sterke vorst. Speciale aandacht dient te worden gegeven een tas voor mijn moeder, dus het is praktisch! Met deze tas kun je gelukkig niet alleen te lopen met een kinderwagen. Ze is mooi op zichzelf, heeft binnen verschillende afdelingen en een lederen bekleding.

Most popular strollers 2019 photo novelties reviews

Thema door Anders Norén