kapsels

Masker tegen haaruitval

Onlangs bespraken we het onderwerp van grijzend haar en sprak over het feit dat vandaag de dag grijs haar is vaak op jonge leeftijd (20-25 jaar).

Mask against hair lossVele studies tonen aan dat de oorzaak is een verkeerde voeding en het gebruik van shampoos en conditioners die zijn sodium lauryl sulfaat.

Deze stof is een waterige oplossing van een bruinachtige kleur. In de cosmetische industrie wordt gebruikt om op te slaan, het biedt een uitstekende schuimen en reinigen van de huid, het haar, enz.

Echter, recente studies suggereren dat langdurig gebruik van producten op basis van sodium lauryl sulfaat leidt tot uitdroging en irritatie van de huid.

In het bijzonder, eerste, roos wordt weergegeven en druk vervolgens beginnen te verliezen haar in grote hoeveelheden. Sodium lauryl sulfaat kan ook ophopen in de cellen te vernietigen de eiwitstructuur van het haar.

Ondanks wat veel dermatologen zeggen over de veiligheid van cosmetica op basis van sodium lauryl sulfate, breng de shampoo op een regelmatige basis, is het niet aanbevolen.

Als je het vaak wassen van je haar, cosmetica met sodium lauryl sulfate kan leiden tot een droge hoofdhuid en leiden tot haaruitval. In dit geval moet u om uw haar te wassen met biologische shampoo op basis van natuurlijke ingrediënten, of natuurlijke zeep, zonder chemische oppervlakteactieve stoffen. Een verplichte procedure in dit geval zou het gebruik van maskers van haaruitval, die we straks zullen bespreken.

Echter, rekening houden met de oorzaken van haaruitval is slechts één kant zal verkeerd zijn. In feite, deze ziekte kan de oorzaak van veel factoren.

Oorzaken van haaruitval

• Tekort aan vitaminen en mineralen
• Slechte doorbloeding
• Reactie op de antibiotica, antidepressiva
• Hormonale stoornissen
• Stress en diverse ziekten
• De reactie op haar kleuren

Elk van deze redenen vereist een speciale behandeling. En om te begrijpen wat de oorzaken van de ziekte van haar, die u nodig hebt om een specialist te zien.

Natuurlijk, velen van ons zullen dat niet doen, totdat de situatie zal niet worden aangemerkt als kritiek. En als we praten over u, vergeet niet dat sommige aandoeningen (eczeem, enz.) leiden tot onomkeerbare gevolgen. Thuis kan je alles doen om de situatie te verhelpen.

Preventie van haaruitval

Mask against hair lossPower correctie

Opnemen in uw dieet eiwitrijk voedsel (vlees, melk, noten, gevogelte, vis, peulvruchten, granen), evenals vitamines en mineralen haren (ijzer, zink, koper). Door de arts die u kunt nemen vitaminen en mineralen. Denk er ook over visolie capsules, die stimuleert het metabolisme en de structurele processen in het lichaam.

Massage en therapie

Als u een slechte bloedsomloop, dan is de ideale optie zou zijn massage van de hoofdhuid, evenals de systematische toepassing van de scrub op basis van zeezout en het masker van gember of rode peper. Bedenk echter, dat een dergelijke behandeling kan leiden tot irritatie van de hoofdhuid.

Hormonale therapie

Vaak is de oorzaak van haaruitval is hormonale onbalans. Het overschot van het mannelijke hormoon testosteron leidt tot haaruitval. In dit geval moet u onmiddellijk de hulp van een specialist, die voorschrijven van hormonale anticonceptiva of homeopathische tabletten.

De snelheid van haaruitval

Gezonde mensen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar verliest een dag naar 70 haar. In zeldzame gevallen, de holen van de dalende haar bereikt honderden. Echter, u zult in staat zijn aan te merken als een haar hoger is dan normaal. Meestal is het haar begint uit te vallen rijkelijk aan na het baden, wanneer de poriën zich verwijden en zwak haar vallen meteen op.

Hoe de zorg voor uw haar tijdens ziekte?

Tijdens de haaruitval moeten worden uitgesloten, het wassen van het hoofd met warm water. Het moet op kamertemperatuur zijn. Het is niet nodig om de fondsen op basis van sodium lauryl sulfate voor haarverzorging perfecte natuurlijke shampoo die je zelf kunt doen. We spraken over deze Hier.

Na het wassen van je haar, moet natuurlijk haar maskers. Gebruik geen airconditioning die haar gewicht. Niet drogen het haar, WRIJF niet met uw handen of met een handdoek, mechanische schade te veroorzaken aan het haar. Gebruik een kam met natuurlijke borstelharen. Regelmatig hoofdmassage, neem je vitamines, houden van een actieve en gezonde levensstijl.

Verstevigende maskers voor haaruitval

Voor de therapie thuis koop bij de apotheek, biologische en essentiële oliën die kunnen worden toegevoegd aan de verschillende haarmaskers. Een masker maken voor jezelf, volgt u de manier waarop zij invloed hebben op je haar.

Biologische haar masker op basis van kokosolie

• 1 theelepel vloeibare kokosolie;
• 2 eierdooiers;
• Een paar druppels essentiële olie;
• 1 eetlepel zure room.

Voorbereiding:

Combineer alle ingrediënten, klop tot een gladde massa. Breng aan op het haar gedurende 15 minuten uitspoelen met shampoo of zeep.

Masker haaruitval op basis van Shea boter

• 1 theelepel van Shea boter (gesmolten);
• 2 eetlepels honing;
• Een paar druppels essentiële olie;
• 1 eierdooier.

Voorbereiding:

Klop de honing met het eigeel, voeg de Shea boter en essentiële olie. Breng aan op het haar voor 1 uur, spoel de zeep of shampoo.

Thema door Anders Norén