manicure

Manicure voor het Nieuwe jaar

Een manicure is niet het meest belangrijke onderdeel van de Kerst beeld, maar ondanks dit, goed verzorgde handen kunnen bederven het hele beeld, dus voor een feestelijke manicure benaderd dient te worden met de grootst mogelijke ernst.

In het Nieuwe jaar we ons kunnen veroorloven veel meer, dus rekening houden met de diverse varianten van het ontwerp van de nagels.

Manicure voor het Nieuwe jaar – patronen en ontwerpen

In een fantastische vakantie nagels versierd kunnen worden met verschillende thema ‘ ontwerpen en patronen, variërend van eenvoudige, kerstbomen en sneeuwvlokken, en eindigt met beelden van Santa Claus en snow Maiden. Om tekeningen te maken kunt u gebruik maken van een kwast, verf, acryl verf of een set voor het stempelen.

Stempelen is een betaalbare techniek van het versieren van de nagels. Om een manicure voor het Nieuwe jaar wat we nodig hebben is een plaat of schijf met gegraveerde figuren en siliconen stempel, dankzij welke de beelden worden overgedragen aan de nagels. Daarnaast is er een kleine schraper voor het verwijderen van overtollige poolse aan de randen van de figuur, vernis en een top coat.

Na een korte training, elk meisje kan zetten op je nagels dun delicate tekeningen, die zeer moeilijk te schilderen met een penseel.

Als er geen verlangen om te kopen een set voor het stempelen, kan je naar de andere kant en het maken van stencils met duct tape. Beeldjes en ornamenten, knip van duct tape zal dienen als een sjabloon voor toekomstige ontwerpen.

Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year

Manicure voor het Nieuwe jaar – een verloop

Heeft u geen zin om te tekenen van een kerstboom, konijnen en andere grappige foto ‘ s op hun nagels, maar toch wilt toevoegen fabulousness naar uw beeld, probeer dan het gebruik van een verloop met glitter en pailletten. Het belangrijkste is niet te houden aan een kleurenschema kiezen van kleur verven, zodat ze versmelten met elkaar en met uw manier in het Algemeen.

Er zijn verschillende soorten verloop manicures, maar de meest voorkomende is het verloop van twee of drie kleuren op elke nagel. Deze manicure gedaan met een spons en andere dingen.

Een tweede versie van de gradiënt – een overgang van de kleuren van spijker tot spijker. Zoals een manicure gedaan, is ook vrij eenvoudig, het belangrijkste ding dat u een voldoende aantal tinten lippenstift in dezelfde kleur.

Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year

Klassieke manicure voor het Nieuwe jaar

Niet iedereen kan het zich veroorloven de multi-gekleurde nagel design. Veel meisjes liever een meer conservatieve manicure. Als u een van hen bent, trouw en bewezen favoriete kleuren nagellak, en voeg feest met verstrooiingen) van pailletten die vergelijkbaar zijn met glinsterende sneeuwvlokjes.

Bij het kiezen van de structuur van de lak, het is wenselijk om voorkeur te geven aan glossy coatings. Hierdoor is uw new year ‘ s manicure komt van de feestelijke verlichting, en lijkt op een kerstboom ornamenten.

Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year
Manicure for the New year

Thema door Anders Norén