manicure

Manicure op korte nagels 2019: nieuw ontwerp, foto

Frans op korte nagels met gel Polish: ontwerp 2018

French manicure is populair voor een lange tijd, hun positie is niet inferieur aan in het nieuwe jaar. Het ontwerp ziet er elegant, met creativiteit je kunt de look casual. Het toevoegen van een tekening van decoratieve elementen, is het mogelijk om te kijken feestelijk.

Frans is een klassiek model. Echter, de deskundigen niet op onze lauweren gaan rusten, jaarlijks het ontwikkelen van nieuwe producten en speciale opties. Verbaast verschillende combinaties van kleuren, het gebruik van steentjes, decoratieve elementen, afbeeldingen, foto ‘ s, andere afbeelding.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

French manicure op korte nagels ziet er aantrekkelijk uit, zo lang. Kies het design voor hen is het heel moeilijk. Om het werk te doen is niet moeilijk, maar om het ontwerp perfect, voor de uitvoering het noodzakelijk is om een aantal regels te kennen. Beste glimlach op kleur, met de kleuren van de nagellak dienen zorgvuldig gekozen te worden. De lak moet worden, zoals kleuren, alleen in dit geval, het werk zal blijken goed.

Patronen voor French manicure

De foto ‘ s zijn geselecteerd met grote schroom. De opties zijn groot. Nagels versierd kunnen worden met horizontale of verticale strepen, ingelijst, een lichte glimlach.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

De meest populaire van het nieuwe seizoen zijn de volgende details:

Strepen — opening 2018. U kan uitvoeren gebogen of rechte stroken, om het herhalen van de smile line. De klassieke French manicure kan aangevuld worden door een lijn. Voor het maken van een feestelijke optie, u kunt toevoegen pailletten of strass.
Voor de dagelijkse manicure, het is aanbevolen te kiezen voor pastel tinten. Ze er ook nog eens heel aantrekkelijk. Punt. Om de manicure een persoonlijkheid bijvoorbeeld door middel van een simpel element als het punt. U kunt het uitvoeren van elke grootte, elke kleur. Het meest belangrijk om aandacht te besteden aan de kleuren. Druppels moeten goed gemarkeerd. Frame — optie houdt in dat het tekenen van de randen van de lichte coating. Het resultaat is dat een manicure is in het frame. Het werk ziet er indrukwekkend uit, perfect voor elke gelegenheid. Schuifregelaars — met behulp van dit ontwerp nagels geven een prachtige uitstraling. Zelfs alleen al kunt u eenvoudig uitvoeren van een manicure. Meestal is dit ontwerp wordt gepresenteerd op een steel. Voor zijn prestaties genoeg om te kopen een speciale sticker. De kleur van het frans is geschikt voor meisjes die op zoek zijn naar uw stijl bent u op zoek naar iets nieuws. (19, 34064283, 10268);

De opties zijn groot. De klassieke French manicure kan worden gecombineerd met gekleurde details, gebruik pastel tinten met felle kleuren. Het toevoegen van design Gouden verf, kunt u een feestelijke manicure.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Gebruik van de gel lak werk erg handig. Dit is de juiste keuze voor drukke meisjes die niet vaak naar de meester van de nail service. Bovendien, de tekeningen die zijn gecreëerd met schellak, krijg je een nette nagelplaat wordt een elegante verschijning.

Echter, om te versieren de manicure is de verzorging, decoratieve elementen en de steentjes kunnen worden overbodig.

Manicure met shellac op korte nagels voor de zomer

De zomer is in verband met een goede sfeer, warm weer, zon, vakantie. Als alle wachten op nieuwe emoties en heldere indrukken. Een datum in een romantische setting — perfecte afsluiting van de avond.

Alle meisjes voor de zomer periode zijn voorbereid, beoordelen van nieuwe producten, proberen om in de trend. De ontwerpers hadden een goede baan in de jaren van beelden, ideeën, manicure ook niet blijven zonder aandacht.
Veel meisjes zich op hun goudsbloemen. De keuze is enorm, u moet kiezen de meest geschikte optie, en onweerstaanbaar. Zomer manicure is opvallend dat een enorme selectie liefhebbers van klassieke modellen kan ook een goede optie.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Zomer thema ziet er aantrekkelijk uit, geschikt voor elke gelegenheid, kunt u de pick-up van elke outfit. In het resultaat, kunt u een prachtig beeld en stemming.

De meest populaire zomer patronen zijn de volgende:

Fruit en zomer associeert met een verscheidenheid van vruchten en bessen. Waarom niet het versieren van nagels favoriete behandelen? Zelfs de reguliere gel Polish in combinatie met rijke berry kijken chic.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Populaire French manicure, de ring vinger, die is ingericht met frambozen en een paar druppels. Dit model ziet er magisch is, laten we een duik in de zomerse sfeer.
Veel van de schoonheid van een ontwerp met watermeloen, ananas, sinaasappelen. De meest heerlijke en mooi is het mogelijk om veilig te combineren in één compositie, en de overdracht van het beeld op de nagels.

De kleuren groen — het seizoen van het model is fundamenteel verschillend van de voorstellen van voorgaande seizoenen. Aantrekkelijke rijke groene bladeren op een gewone manicure.
Als het meisje geeft de voorkeur aan om zich te onderscheiden van de menigte, kunt u kiezen voor een model met een cactus. De plant ziet er interessant uit op de nagels, waardoor het unieke aan het ontwerp.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Deze manicure kiezen voor een sterke, extravagante persoonlijkheid. Heldere kleur, is geschikt voor elke gelegenheid, gaat het goed met je favoriete outfits. Geweldig voor het dagelijkse manicure, in de zomer kan het zeer nuttig zijn. Met een dergelijk ontwerp niet onopgemerkt, kunt u zelf vangen bewonderende blikken.

Lichte manicure met rode gel Polish op korte nagels, kunt u een geweldige samenstelling, ontwerp 2018. De felle kleuren de aandacht trekken van het andere geslacht, te laat alleen positieve emoties.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Deze manicure kies onafhankelijke en gedurfde meisjes die op zoek zijn naar een verandering. Ook van felle kleuren, kunt u kiezen voor andere, combineren turquoise met groen, blauw met blauw. Een interessante combinatie manicure originele, zal helpen verlichten van de stemming. Werken met heldere tinten ziet er rijk en weelderig.

Kleurrijke manicure is versierd met vlinders zal een perfecte aanvulling beeld. Een vlotte overgang van een lichte naar een donkere schaduw met geometrische vormen – dit is een geweldige optie voor het zomer seizoen. In de zomer kunt u combineren van verschillende kleuren. Ontwerp met rode gel Polish past zeker meisjes.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Een nautisch thema en op de nagels — dit model is met name populair tijdens de vakantie, kunnen worden uitgevoerd als een eenvoudige compositie, en meer complex. Het versieren van nagels mogelijk met de hulp van kleine onderdelen, zelfs blauwe strepen met een platte afdekking wordt er aantrekkelijk uitzien. Toevoegen misschien een zeester, shell, anker.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Ook in deze categorie is niet moeilijk te bereiken met een kleurverloop van blauw naar blauw, maar ook roept gedachten over de komende vakantie. Zee, golven, palmbomen, zonsondergang zag er fantastisch uit. Zee ideeën interessante meisjes die binnenkort op vakantie gaat. Al je dromen mogen uitkomen en verplaatsen nummers op goudsbloemen. Met dit ontwerp zal in staat zijn om zich te onderscheiden op het strand, het vangen van blikken van anderen.

In combinatie met een zomerse outfit samen de perfecte outfit, positieve energie en een goed humeur.

Manicure met shellac op korte nagels met een roze tint

Subtiele tinten zijn altijd in ontwikkeling en 2018 is geen uitzondering. Roze kleur is een van de meest geprefereerde, voorkomende op goudsbloemen schoonheden. Met een manicure is de manier om toe te voegen vrouwelijkheid, waardoor het zacht en teder. Dit werk trok de aandacht van anderen, in staat zal zijn om te kiezen voor een outfit.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

De cat eye manicure met shellac op korte nagels

De glans op de nagelplaat en interessante modulaties zijn in grote vraag. Veel schoonheid aandacht te besteden aan dit ontwerp dankzij de mysterieuze stenen. Dit ontwerp is op de piek van de populariteit, het belangrijkste kenmerk is dat de iriserende strip is verantwoordelijk voor de kleur diepte.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Het uiteindelijke werk kan heel verschillend zijn, afhankelijk van de kleur en het gebruikte materiaal. Manicure de cat ‘ s eye kan gecombineerd worden met een ander ontwerp toe te passen glitter, strass decoratie. Dit zal het toevoegen van individualiteit zal u helpen onderscheiden van de menigte.

Wees niet bang voor experimenten, ze in dit geval zijn welkom. Donker groen, blauw, opaal, Bourgogne — fashion kleuren die de moeite waard zijn om aandacht te besteden aan.

De implementatie thuis

Het werk zelf is niet moeilijk, zelfs zonder speciale vaardigheden is in staat tot het maken van geweldige manicure. Voor het ontwerp is het noodzakelijk te bereiden op een speciale magnetische gel polish. Ze bevatten sporenelementen die een fantastische patroon.

Daarnaast moet je een magneet, het geeft een glanzende band lijkt op een schop. Na het aanbrengen van de nagellak op de nagel, de magneet moet brengen om de nagelplaat, 15 seconden volstaan.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Het proces van implementatie

Om de manicure een cat ‘ s eye met gel nagellak op korte nagels, moet u de instructies te volgen op de foto is te zien.

Voor te bereiden op je nagels, om hen in de gewenste vorm, het verwijderen van de nagelriemen. We moeten ook niet vergeten over het afstellen van de nagelplaat. Kuiltjes en hobbels maken voltooide werk slordig. Ontvet de nagel plaat, gelden de top, om te drogen in de UV-lamp. De kleur is dieper, het toepassen van een zwarte lak te laten drogen in de lamp. Het effect zal het grootst als het geheel van de lak is goed gemengd. Dit is te wijten aan het feit dat de metalen deeltjes vallen op de bodem, ze zijn verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk. Toepassen van magnetische nagellak op de nagels, houd de magneet aan de nagelplaat, houd 15 seconden. Dit zal genoeg tijd dat de deeltjes gevormd van een patroon. Drogen van de nagels in de UV-lamp. Om het werk gedaan te krijgen efficiënter, is het aanbevolen dat met elke vinger afzonderlijk werken. Hieronder de foto is duidelijker, u van toepassing lak in meerdere lagen en verwerken ze met een magneet. Elke laag van de lak is verantwoordelijk voor het expressie patroon.

Voor het uitvoeren van een manicure jezelf is niet moeilijk. Zelfs zonder speciale vaardigheden, kunt u de echte meesterwerken. De ontwerpers hadden een goede baan, aangeboden vele soorten van het ontwerp, kunt u ze gebruiken om te kijken modern en trendy in elk seizoen.

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Vooral veel van de opties die worden gepresenteerd op het zomerseizoen. Dit is te wijten aan het feit dat er geesten zijn hoog, ik wil te onderscheiden van de menigte. Uit de verscheidenheid, kunt u een passend ontwerp, en om de aandacht te trekken van anderen. Goudsbloemen helpen om een aanvulling op het beeld, zijn de belangrijkste decoratie van de meisjes.

Hoe een manicure doen op korte nagels met een gel Polish kun je zien op foto ’s of video’ s, ontwerp 2018 zijn heel divers. Meer fantasie en geduld, en in staat zal zijn om fantastische werk. Om de afbeelding te wijzigen, zal het gemakkelijker geworden, waardoor de nadruk op de individualiteit en aantrekkelijkheid.

Foto nieuwigheden:

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Manicure on short nails 2019: new design, photo

Thema door Anders Norén