manicure

Manicure met hart 2018-2019 foto mode-ideeën

Zonder twijfel, vrouwelijk en romantisch tekeningen — de basiselementen van nail design in zachte romantische stijl. Er zijn een verscheidenheid van motieven die kunnen worden gebruikt voor het maken van inspirerende nail art.

(110) (6) (42) (95)

Hart waarschijnlijk de meest populaire motief voor de viering liefhebbers, vanwege het feit dat de tekeningen van het hart, het is relatief eenvoudig om te maken, en ze geven een perfect beeld van uw gevoelens. Naast het versieren van de nagels met hart en het leven van alledag.

(79) (114) (93) (99) (100)

Om dit te doen, probeert u gebruik maken van de techniek van het tekenen met een naald op de nagels, het maken van patronen met stempelen, stickers, en, natuurlijk, design, manicure acryl verf handmatig.

(83) (77) (17)

Een manicure is een heel belangrijk deel van ons uiterlijk. U kunt altijd experimenteren met interessante en mooie nail designs zelf thuis. Op basis van een foto maken van de online-galerij, foto ‘ s van trendy nail tijdschriften, reële opties van het leven.

(120) (128)

Manicure voor Valentijnsdag foto nieuwigheden 2018-2019

Klassieke en de belangrijkste kleur op Valentijnsdag is rood. Zelfs een eenvoudige kleur cover rood gel Polish, gemaakt op de gelegenheid, passend en mooi. Het belangrijkste symbool van de liefde is het hart, en een manicure voor Valentijnsdag met een hart — dit is de meest populaire om op de nagel-masters op de vooravond van de vakantie.

(23) (18) (3)

Die geeft de voorkeur aan een French manicure, zal ook niet blijven bestaan zonder het modieuze ontwerp van de nagels, de ring van de vinger kan worden versierd met een afbeelding van een hart, zet het hart of de stenen, het creëren van een drie-dimensionale hart van akrida op de nagel. En iedereen ‘ s favoriete nail designs “Liefde is…” zou een geweldige optie voor de liefhebbers van samengestelde tekeningen op de nagels. De zin belichaamt deze vakantie, “I Love you” op haar nagels is een veel voorkomende herinnering van de lichte gevoelens.

(7) (34) (24) (26)

Manicure met doorzichtige hartjes op de nagels 2018-2019 foto ‘ s van nieuwe ideeën

Eenvoudig, maar zeer kleurrijke tekeningen met hart kunt versieren niet alleen onze kleding of interieur onderdelen kunnen worden gemaakt de basis voor een stijlvol en vrouwelijk manicure! En dit hoeft niet te wachten voor Valentijnsdag. Prachtige manicure met hart zou passend zijn, op elk moment, bij te dragen aan het beeld van romantiek en tederheid.

(137) (9) (45)

Als de kleur palet van nail design met een hart, al vrij duidelijk. Zacht roze en verleidelijke roodtinten zijn de meest populaire kleuren voor deze nail art, maar wit en goud accenten kan ook worden gebruikt voor het maken van een meer feestelijke en elegante look. Voor meer indrukwekkend effect, glitter. De nail design moet zorgvuldig vervaardigd om te voldoen aan de gelegenheid.

(126) (96) (92) (91) (80)

Hart strass nagel 2018-2019 foto stijlvolle opties

Het eerste wat je moet weten is hoe het lijmen van strass steentjes. Dit is niet moeilijk, maar vereist voorbereiding. Hoe stick strass:

  (40) (5)

    Een manicure en dekking van de nagellak, de gewenste kleur; gebruik voor het plakken van een oranje stick; houd strosinci in een platte doos en in een klein bedrag, het was handig om mee te nemen; van toepassing op de plaats waar u wilt plaatsen de rhinestone een daling van kleurloze nagellak; genieten schuin gesneden stokken en neemt haar mee naar een deeg met de bolle kant.

(136)

Het is dus mogelijk om de lay-out harten van verschillende maten en geleid door uw verbeelding. Het is raadzaam om de harten op de nagellak van een andere kleur te benadrukken, de helderheid en de persoonlijkheid van de figuur. Zet de manicure met strass steentjes met blanke lak en het is mogelijk om veilig op een partij. Immers, met strass, uw nagels er prachtig!

(48)

Manicure met een hart van punten 2018-2019 foto zachte opties

Voorafgaand aan het tekenen en het maken van een nieuw ontwerp is nodig om het kleurenschema. Het is het beste om te gebruiken, zacht roze en fel rode tinten, en om zich te concentreren en om de manicure een vleugje elegantie toe de wit en goud kleur. Voor een feestelijke manicure, kunt u toevoegen pailletten, zolang de nagels aan de zaak.

Alle ornamenten in de vorm van de harten zal benadrukken de schoonheid van de gemanicuurde nagels. Een manicure met hart zal er geweldig uitzien, zelfs op de nagels van de bruid. De toevoeging van verschillende ornamenten en inrichting in aanvulling op het ontwerp met hart zal maken van de originele manicure en zal toestaan om te laten zien alle van de romantiek en vrouwelijkheid.

(60)

De manicure met het hart op de ring vinger 2018-2019 foto

Voor het uitvoeren van deze manicure die Je nodig hebt een stuk van de verbeelding. Sinds deze manicure, hoewel zeer eenvoudig uit te voeren, maar vereist een beetje nadenken.

  (4) (19)

    Neem twee nagellak: rood en wit. Lak alle nagels met rode lak, en de naamloze wit. Op het tekenen van een hart met rode lak. De vorm en het formaat kunt kiezen van een verscheidenheid van bijvoorbeeld teken een hartje in de hoek van de nagel, of teken een klein hartje aan de onderkant van de nagel plaat.

(36) (38) (41)

    Neem drie lak: rood, licht roze en donker roze. Lak de nagels in rode lak en laat de ring tekenen van een licht roze en donker roze hart. Hoewel ze zijn gerangschikt op de top van de andere. Kleur Burgundy nagellak. Glimlach om de cuticula gebied verlaten en niet geverfd. Klik vervolgens op de ring vinger teken een hart op deze manier: de omtrek tekenen van een licht-roze, en het midden – diep roze lak. Het maken van een French manicure, waarin de belangrijkste kleur is rood, en de “glimlach” – wit. Op de nagel van de ringvinger trek een wit hart.

  (59) (71)

Als u niet de cijfers met lak, gebruik dan de speciale kleurrijke stickers. In dit geval, ben je gedoemd tot succes! Gewoon het toepassen van de nagellak en zorgvuldig bevestig de geselecteerde stickers. Schattige hartjes op je nagels zal verlevendigen zelfs de meest saaie nagellak en vullen uw dag met geluk en luchtigheid. Deze optie is ideaal, niet alleen voor degenen die niet kunnen schilderen, maar elke vrouw die de waarden van uw tijd en streeft naar een goede uitstraling.

(123) (88) (86)

Witte manicure op de nagels met hartjes 2018-2019 foto nieuwigheden

Wit is de kleur van tederheid. Als Je enige vorm van viering, Je kunt tekenen op de nagels met hartjes op een witte achtergrond:

    Verf je nagels een beige of blanke lak. Op één nagel trekken een wit hart, en de rest de gebruikelijke frans. De gemakkelijkste en zeer zacht manicure met witte verf: eenvoudige lak de nagels met blanke lak, en in de hoek van elke nagel, trekken een beetje rood hart of zilver gelakt. Kunt hart trekken lak, het hangt allemaal af van Uw verbeelding. Van toepassing op de nagels blanke nagellak. De Franse. Op de middel-en ringvinger trekken over een transparante lak de witte contouren van het hart. Lak de nagels met een witte lak. Op de kleine vinger van een hand, teken een hart in glanzende lak, de tweede hand te trekken hetzelfde hart, maar gewoon op een andere vinger.

Mooi hart met stippen nail foto 2018-2019 stijlvolle ideeën

Manicure met hart is een van de meest romantische en is perfect voor het maken van een vrouwelijke look. Een romantisch diner, een manicure met hart, toont de breedte van ideeën en hun belichaming in de praktijk.

Hart geschikt voor elke manicure – classic, als je bij het versieren van slechts één spijker op de hand, een French manicure in een combinatie van kleuren, zoals de traditionele transparante en witte en frans met “een glimlach”, gemaakt in wit en versierd met een hart. Een mooie combinatie van motieven op de nagels, hart, op die met een verscheidenheid van kleur oplossingen. Als een meisje wil om te verrassen van haar geliefde “hart” manicure zal haar helpen in de best mogelijke manier.

(44)

Thema door Anders Norén