manicure

Manicure 2019: studie antitrend seizoen

Manicure 2019: study antitrend season

Mooie en goed onderhouden manicure gaat nooit uit de mode elk seizoen. Maar, helaas, is niet van toepassing op het ontwerp. Laten we eens kijken naar de belangrijkste antitrend 2019? Waarom en hoe te vervangen — in ons materiaal.

Laten we beginnen met het feit dat in 2019 in de mode van een ovaal, de meest natuurlijke vorm van de nagels. Als voor het Ontwerp van de manicure, dit seizoen moet je kiezen geometrische vormen, lijnen en niet te vergeten over de negatieve ruimte en Doorschijnend manicure.

Trends en antitrend hebben een dunne gezicht kunt u het heel gemakkelijk om te navigeren. Overweeg de elementaire fouten.

Veel pailletten en steentjes

Natuurlijkheid — de belangrijkste trend van 2019. Voeg glitter op één nagel, maar niet allemaal tegelijk. Dit seizoen moeten we niet de uitvoering van experimenten met grote stenen. Als je echt wilt, dat een klein steentje voldoende zal zijn.

Manicure 2019: study antitrend season

Neon-en giftige kleuren

Neon kleuren in de manicure was de mode trend van het afgelopen seizoen. Dit alles heeft veranderd. De belangrijkste kleur is ultraviolet, maar we moeten niet vergeten dat de categorie van trendy kleuren kwamen ook in geel, blauw, wit, roze en andere podany.

Lange vierkante nagels zijn niet meer in de mode!

Stickers op de nagels

Stickers op de nagels helpen voor een paar minuten tot een mooi ontwerp, maar het is niet altijd aantrekkelijk. Kies beknoptheid en eenvoud. Bijvoorbeeld, fijne lijnen in combinatie met de negatieve ruimte.

Trends veranderen vaak, dus kies een ontwerp dat je zal genieten van 100%. We besloten om de meest interessante opties!

Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season Manicure 2019: study antitrend season

Inspireert tot een nieuw ontwerp?

Thema door Anders Norén