make-up

Make-up voor uitpuilende ogen hoe de manier om ze minder expressief

Over de amandel-vormige ogen, waarin je veilig kunt experimenteren met verschillende soorten make-up, helaas, sommige alleen maar van kan dromen. De eigenaren van de ronde uitpuilende ogen heb je om te gaan naar de truc om het gebruik van mascara, eyeliner en oogschaduw juiste kleuren visueel verdiepen van de ogen en maak ze kleiner, wat ze echt zijn.

Make-up voor uitpuilende ogen geassocieerd met een aantal eigenschappen, zoals deze zullen hieronder besproken worden.

ALGEMENE AANBEVELINGEN EN TIPS

Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive

Ik moet zeggen dat bij het kiezen van make-up is niet alleen de vorm van het oog, maar hun kleur, de kleur van de huid van een vrouw van haar leeftijd, tijdstip van de dag en de stijl van de kleding en de kleuren. Dus de make-up artiesten kunnen geven alleen Algemene aanbevelingen voor de oog make-up, en alle andere nuances van de vrouw nodig om zelfstandig te werken. Experimenteren met kleuren kan kiezen voor de eind-up van uw universele kleur en gebruik het altijd.

Mooie grote ogen, dat zij niet zouden verhogen, maar alleen prachtig ingelijst en geven zo mist diepte. Dit betekent dat het is toegestaan om alleen de meest subtiele, vloeiende lijnen langs de contour. Voor dit doel kunt u gebruik maken van vloeibare eyeliner of een zachte, goed geslepen potlood.

Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive

Teken de omtrek van de binnenste hoek van het oog naar buiten, het is noodzakelijk om te voorkomen dat de werking, die de ogen te openen, en moeten dus niet te schilderen over de buitenkant van de zweep, en de interne. Het betreft het onderste ooglid, en de top moet verplaatsen in de inter-ciliaire ruimte, dus voor deze doeleinden niet geschikt liquid eyeliner – een potlood.

Echter, om te schilderen met een potlood het onderste ooglid mag niet alles. Deze methode van het aanbrengen van make-up alleen geschikt voor jonge meisjes: vrouwen na 40 van deze techniek moet worden verlaten. Geven de ogen de diepte zal helpen de schaduw van de donkere tinten, maar hier is het belangrijkste wat je niet moet overdrijven, anders is het meisje met volledig zwarte schaduwen in de dag kan worden vertegenwoordiger van een subcultuur.

Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive

Dag make-up moet worden gedaan met behulp van de kleuren beige en grijze tinten. Het gaat om een partij, die u zich kunt veroorloven om te gebruiken donker grijs, bruin, paars en zwart tinten.

Spreken over make-up voor de grote uitpuilende ogen, ik moet zeggen dat, met tinten van dezelfde kleur met de iris van het oog, kunt u visueel maken het meer saai dan het werkelijk is. Hoewel dit geldt voor alle vormen zonder uitzondering.

Om dit te voorkomen, moet u zorgvuldig kiezen van de kleuren aan te passen aan uw eigen kleur van de ogen, dus je moet werken aan het contrast, kiezen voor groene ogen, alle schakeringen van bruin, koper, pruim en roze.

Eigenaren van bruine ogen om zich te concentreren op de blauwe, turquoise en lavendel kleuren. Blue-eyed dames kunnen gebruik maken van bijna elke kleurschakering met uitzondering van blauw, maar het beste van alles, ze zal de aanpak van grijs, parel, pruim, perzik en roze.

WERKEN MET MAKE-UP VOOR DE OGEN

Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive

Hier zijn enkele geheimen met behulp waarvan u kunt het gewenste resultaat bereiken:

    het doen van make-up voor de ronde, licht uitpuilende ogen, je moet proberen te trekken van het oog en iets verhogen, en deze taak is gemakkelijk te behandelen met vloeibare eyeliner. Het is niet verboden om iets uitbreiden van de contour in de richting van de buitenste hoek, omdat dit visueel smalle ogen, die nodig is in dit geval. Het maken van de dagelijkse zorg het einde van de pijl is het mogelijk om de veer van een borstel. Te transformeren in de avond is eenvoudig – u moet een duidelijke grens te trekken van eyeliner of potlood, voor het verwerken van de hele beweeglijke deel van het bovenste ooglid koude schaduw van grijs, bruin of beige, breng een donkere toon van de luidsprekers van het ooglid, en de veer van het op de kant en naar boven, in de richting van de wenkbrauwen; als de ogen zijn bol was, en bovendien veel ruimte tussen, vervolgens visueel het verkleinen van de ruimte tussen hen zal helpen de donkere schaduwen van dezelfde kleur in de binnenste hoek van het oog en is goed bevederd.

NUANCES VAN HET AANBRENGEN VAN MAKE-UP

Dat is ideaal, moet een vrouw krijgt een makeover, waarin de tonen van de gemiddelde intensiteit op de binnenste hoek van het oog bewegen in een donkerder en meer verzadigde dichter bij de buitenste hoek. Met deze eye shape, moet u voorkomen dat parelmoer tinten, als ze ontkennen de gehele effect van diepte, het aantrekken van de ogen van ongewenste aandacht.

Het is bekend dat de bulk inkt, toegepast in verschillende lagen, visueel verhoogt de ogen en versterkt het effect van de wijd geopend spirituele hart. Dit in ieder geval niet kan worden getolereerd. Dus, mascara moet gebruik maken van de meest conventionele en toegepast in een enkele laag. Daarnaast is het toegestaan om te schilderen over de wimpers op het buitenste randen om verlengt het oog visueel nog meer.

Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive

Donkere meisjes is het aanbevolen gebruik te maken van zwarte inkt, blond – bruin. Goed compleet in de make-up wenkbrauw potlood. Van de smalle, sterk geëpileerde wenkbrauwen aan de eigenaars van het oog vormen, moeten worden afgeschaft, omdat het kan alleen maar van hen zelfs meer.

Makeup for protruding eyes how to the way to make them less expressive

Nu in een fashion natuurlijkheid, en dus heel licht tekenen met een potlood donkerder dan één toon van de schaduw van haar. Niet beschaamd worden van de mogelijkheden die vandaag de dag biedt de moderne cosmetica en rekening te houden met het gegeven advies aan professionele make-up artiesten.

Goed en subtiel gedaan make-up zal het verbergen van de tekortkomingen en het benadrukken van de waardigheid. Naast de goede dame in alles moet perfect zijn.

Thema door Anders Norén