make-up

Make-up voor poppen – het gezicht en het lichaam

In aanvulling op speciale poppen – mannequins om de praktijk van de make-up en kapsels enkele van de poppen zelf in de behoefte van make-up. Dit treedt op als de pop heeft afgesleten of het oorspronkelijk werd aangekocht zonder make-up.

Soms make-up is gewoon niet goed, dat is wat er gebeurt wanneer je de pop via het Internet. Camera ‘ s en computer schermen niet altijd over te brengen alle van de kleuren met een hoge nauwkeurigheid. Daarom kunt u teleurgesteld worden de werkelijke uiterlijk van de pop, en om dit op te lossen moet je een nieuwe makeover.

Makeup for dolls – the face and body

Make-up voor poppen en lichaam blashing

Voor het maken van pop make-up niet fit conventionele cosmetica, poppen moeten verven en speciale vernissen fixers. U kunt gebruik maken van Mr. Super Clear UV-cut — clear matte lak spray met UV bescherming, een set van aquarel of acryl verf, glanzende pigmenten, sponzen en borstels met verschillende borstels.

Nog steeds nuttig natte doekje voor het wissen van een mislukte make-over, een kleurloze glanzende lak voor de definitieve deklaag van make-up en allerlei spullen. Wanneer alles klaar is, kunt u verder gaan.

Als de pop gekocht zonder de make-up onmiddellijk beginnen te schilderen. Als je een oude make-up moet veeg de vloeibare lak remover. U moet wissen niet alleen de make-up, maar de clear coat aan de basis.

Na dat, de pop is bedekt met een laagje vernis, die fungeert als de base coat om de verf was niet gemengd met polyurethaan. Het is belangrijk om de lak gelijkmatig zonder luchtbellen of strepen op een perfect schoon oppervlak, zodat het niet een klein stofje gevangen! Houd de spray op een afstand van 25-35 cm van de pop.

Makeup for dolls – the face and body

Voor het aanbrengen van lak spray is het het beste om vast te houden gedurende 1-2 minuten onder de warme water. Maar wees voorzichtig niet te oververhitten, anders is het mogelijk vervorming en zelfs breuk van de container! De verwarming van de cilinder draagt bij aan een meer, zelfs lak toepassing.

Wacht tot het volledig drogen van de lak, en beginnen met het aanbrengen van make-up. Het kleuren van de pop en gelakt, en vervolgens Verfijnen tot in de perfectie, het tekenen van alle details onder een vergrootglas, en eindig met een laag vernis.

Ervaren make-up artist kan doen twee lagen vernis, en de beginnende leg er een laagje vernis, het wijzigen van de make-up, en vervolgens nog een laag vernis en dus tot dan, tot u tevreden bent met het werk. Daarom, soms blijkt het vele, vele lagen vernis, dat is niet erg goed.

Naast de kleur van de persoon die de poppen lichaam blashing – body makeover. In het proces van blashing gewezen op het terrein van het lichaam, zodat de pop wordt het nog mooier. Iemand trekt zelfs tatoeages, het schilderen van de gehele pop.

Dit alles vereist een tekening vaardigheden of het vermogen om vol vertrouwen het toepassen van de make-up. Daarnaast, moet u beschikken over speciaal gereedschap en vooral de make-up voor poppen zeer schadelijke activiteit, zolang je leren, hebben veel tijd om te ademen in de dampen van de lak en vloeibare lak remover. Maar dan heb je de poppen zijn altijd mooi!

Makeup for dolls – the face and body
Makeup for dolls – the face and body
Makeup for dolls – the face and body
Makeup for dolls – the face and body
Makeup for dolls – the face and body

Thema door Anders Norén