make-up

Make-up voor het gezicht crème en poeder

Alle meisjes dromen van de perfecte gladde huid van het gezicht, die heeft een effen kleur, net als op de foto ‘ s in glossy magazines. Sommigen hebben geluk door de natuur, hebben een perfecte huid, im jaloerse vriendinnen en bewonder mannen. Alleen niet iedereen is zo gelukkig, velen van ons moeten bepaalde instrumenten om de aanpak van het ideaal van schoonheid.

Bijvoorbeeld, Photoshop, dit programma van vandaag helpt miljoenen meisjes! Maar geen enkele Photoshop kunt u het bereiken van de facial schoonheid, de meisjes er zijn andere vrienden, namelijk, moderne make-up. Ze retoucheren vlekken, rimpels, wallen, acne niet erger dan Photoshop.

Makeup for the face cream and powder

Wat zijn de auditieve middelen, en hoe om te kiezen…
Er zijn verschillende soorten Foundation producten voor het gezicht. Eerste, deze concealer verschillende niveaus van vloeistof, het heeft een goede dichtheid en vrij stabiel.

Een dikke concealer – camouflage
Een dikke concealer perfect verbergt alle huid onvolkomenheden, waaronder ernstige cosmetische gebreken – littekens, moedervlekken. Het bevat veel vocht, vetten, wassen, dicht, waterafstotende siliconen, voedingssupplementen en vitaminen, waardoor het ideaal voor de droge huid.

Makeup for the face cream and powder

Crème-stick gebruikt als een concealer voor zichtbare gebreken op het gezicht, maar het moet worden opgelost met poeder, als gevolg van de grote hoeveelheid vet wordt gevormd Glans op het gezicht.

Dagcrème het is iets tussen dag en nacht crème, het bevat een beetje van kleurpigmenten, en daarom kan niet verhullen van de zichtbare gebreken van de huid. De dag crème is alleen iets gladder de hobbels, waardoor het gezicht een uniform toon en saaiheid. Perfect voor een gebruinde meisjes.

Vloeibare Concealer
Het is een zeer dunne vloeibare Foundation, het is perfect voor meisjes die een droge huid hebt. Immers, de belangrijkste doelstelling van de crème op uw huid verfrissen en geven het een natuurlijke schaduw. Echter, de vloeistof vloeistof is niet in staat om te verbergen significante afwijkingen aan de schil, want dit moet je dikker tools.

De dichtheid van de crème wordt bepaald door de hoeveelheid pigment betekent. Dus, meer een “zware” – versie in vergelijking met de vorige is de vloeibare Foundation. Het is beschikbaar in meerdere interpretaties. Meestal, deze Stichting is zeer hydraterend en heeft een reflecterende deeltjes die zullen helpen om het goede te doen dag make-up.

Makeup for the face cream and powder

Tonale schuim
Door de kleine inhoud van kleurstoffen, pigmenten, deze Stichting ligt bij de meest transparante laag en ziet er natuurlijk uit. Stichting schuim is ideaal voor alle huidtypen, maar opvallend huid vlekken kan ze niet verbergen.

Makeup for the face cream and powder

Hoe te kiezen van de kleur van de Foundation?
Bij het kiezen van een nieuwe crème voor het testen van de kleur op de huid. Het is beter om te solliciteren Stichting op het onderste gedeelte van de jukbeenderen, niet op de borstel, zoals vaak wordt gedaan. Concealer moet niet volledig herhaal de kleur van de huid. Bijvoorbeeld, de eigenaren van rosavtodora kleur van de huid moet de voorkeur geven aan beige, geel, beige en roze tinten. Op een donkere huid past perfect dark beige of beige-abrikoos schaduw.

Te donkere tinten kijk kunstmatige, terwijl ook licht kan geven een persoon, een ziekelijke uitstraling.

Face powder als Foundation
Poeder bevat minder percentage vet. Het moet worden toegepast op een crème basis kan worden op een normale gezichtscrème. U mag geen gebruik maken van een Foundation poeder voor de droge huid.

Makeup for the face cream and powder

Hoe te gebruiken poeder?
De onmiskenbare kleurenschema is een transparant (kleurloos) poeder kan gebruikt worden in alle gelegenheden. Als u gebruik getint poeder, de kleur moet zo dicht mogelijk bij de kleur van de basis. Voordat u het poeder van het gezicht met een volledig afgewerkte make-up of alleen bedekt met room, zorg ervoor dat het elimineren van de Glans door het gezicht te deppen met keukenpapier. Poeder te leggen gelijkmatig, ook wordt het in kleine porties, licht schudden van een puff of het blazen van de borstel. Vooral zorgvuldig het is noodzakelijk om de poeder op de T-zone: voorhoofd, neus en kin.

Makeup for the face cream and powder

Crème poeder
Deze crème en poeder op hetzelfde moment. Na gebruik is het aanbevolen om het poeder van het gezicht. Deze tool is prachtig vermomt de huid, maar noodzakelijk om in de rekening van de crème poeder is niet geschikt voor poreuze en gerimpelde huid, maar de samenstelling is dik genoeg.

Voor de gevoelige, gemakkelijk ontstoken, gevoelig voor huiduitslag, er zijn speciale poeders met anti-inflammatoire supplementen. Beter in dergelijke gevallen gebruik te maken van een poederdons of een kwast en wegwerp wattenstaafje.

Make-up voor de vette huid
Sommige huidproblemen kunnen niet worden gemaskeerd, in ieder geval. Dus voordat u kiest voor een getinte moisturizer voor het camoufleren van de huid, beslissen over een mogelijke diagnose. Nooit kalefateren, ontstekingen en huiduitslag op het gezicht, als hun natuur is, is niet bekend, anders loopt u het risico om bemoeilijken het begin van de ziekte dan het uitstellen van de behandeling op de lange termijn en kan ernstige schade toebrengen aan de huid.

Hoe nuttig of schadelijk huidverzorging?
Sommige meisjes maken zich zorgen over de schade die kan brengen make-up. Militta rust kunnen komen – als u de kwaliteit cosmetica van bekende merken, geen kwaad, integendeel, het is een geweldige bescherming voor de huid van de effecten van de externe omgeving. Goede crèmes om de huid te beschermen tegen de blootstelling en besmetting door lipiden en siliconen.

Makeup for the face cream and powder

Thema door Anders Norén