make-up

Make-up voor brunettes: 27 verzadigde en heldere ideeën

Brunettes heel veel geluk, want ze kan bogen op een vrij spectaculaire verschijning. Maar make-up helpt je ziet eruit als een dame nog mooier. In tegenstelling tot blond haar, make-up voor brunettes wordt gekenmerkt door de verzadiging en de helderheid. Maar niet in een haast na de goedkeuring om te beginnen aan de meest gedurfde experimenten met kleur cosmetica, zoals bij het kiezen van make-up speelt een belangrijke rol in kleur van de ogen en de huid toon. Dat is de reden waarom we voor u voorbereid hebben ons artikel, waar we praten over make-up voor elk type vormgeving brunette.

Make-up voor bruine ogen brunettes

Voordat u start met het aanbrengen van make-up, pre-reinigen van de huid, en vervolgens het toepassen van een basis onder make-up. Gebruik concealer en Foundation. De laatste moet worden tabak tint of in de schaduw van oker, als je gebruinde huid, de regel is rechtstreeks van toepassing en voor poeder. Maar blush is ideaal voor zulke kleuren als koraal of rood-roze. Als de kleuren bruin ogen een ongelooflijke verscheidenheid om te beslissen over de perfecte kleur van de make-up zal helpen u de kleur van een cirkel, waarvan de essentie bestaat in het feit dat de kleuren tegenover elkaar aanvullen. Daarom adviseren wij niet te bang om te experimenteren en toepassen van schaduwen, die op het eerste gezicht, gewoon niet mengen. Zo roze en licht groene kleur is perfect voor een “chocolade” ogen, en de combinatie van paars en geel tot licht oranje ogen. Wees niet bang van brown-eyed brunettes om zich te concentreren op de lippen, want rode lipstick ziet er geweldig uit in hun manier, vooral in de avond.

 

Make-up voor groene ogen en brunettes

Make-up voor brunettes met groene ogen is het meer bleek en ingetogen. Concealer en poeder zijn geselecteerd fellere tinten, bijvoorbeeld, en in dit geval zal het er cosmetische peach kleur. Dus, als u wilt maken een spectaculaire dag make-up raden gebruik te maken van een win-win-combinatie — een grijs-groene kleur voor in de binnenste hoek van het oog en bruine oogschaduw aan de buitenkant. Voor avond make-up kunt u kiezen voor meer gewaagde kleuren goud, zilver, koper, glanzend rood of diep berry. Deze kleuren prachtig accentueren uw natuurlijke schoonheid.

Make-up voor blue-eyed brunettes

Brunettes met blauwe ogen zijn zeer zeldzaam in de moderne tijd. Maar lijkt deze combinatie ziet er ongelooflijk indrukwekkend en mooi. Dit is de reden waarom de make-up is ontworpen voor hoge stress van deze voordelen van de verschijning. Als je een brunette met blauwe ogen, kunt u overwegen de kleuren van de make-up zoals bruin, grijs, goud en licht groen. De poeder is wenselijk, indien het een perzik of bronzen tinten, maar als de Stichting. Als u een dagelijkse make-up kunt u op de lippen lippenstift perzik of roze tinten. Voor een avond kijken, het is aanvaardbaar om te spelen met gewaagde kleuren, zoals pruim lippenstift, helder roze of zelfs rood tint.

Make-up voor grijze ogen brunettes

Grijs-eyed brunette is zo zeldzaam als blauwe ogen. Deze natuurlijke schoonheid is heel expressief en helder. Om ervoor te presenteerde het uiterlijk nog meer spectaculaire, raad ik je aan niet al te flitsende kleuren. Het is voldoende om te benadrukken de natuurlijke gegevens door het gebruik van koele kleuren van cosmetica. Kijk naar de schaduw kleuren zoals bruin, goud, brons of een meer delicate combinatie van lila-blauwe tinten. Het beeld bleek de meest spectaculaire voorstellen in make-up voor grijze ogen, en richt zich precies op de laatste, en de nadruk leggen op de lippen met een kleurloze gloss of lipstick in een natuurlijke schaduw.

Thema door Anders Norén