make-up

Make-up voor bruine ogen

Makeup for brown eyes

Eerste van alles, het is de moeite waard op te merken dat hazel eyes zijn zich heel sexy en aantrekkelijk. Echter, om te wijzen op al deze voordelen, moet je leren hoe te doen op de juiste manier make-up. Make-up voor bruine ogen, foto ‘ s van waaruit u gemakkelijk vinden op dit moment op het Internet zal niet kunnen ontsnappen aan de ogen van een man in de liefde.
De Juiste make-up voor bruine ogen zijn de juiste keuze van de kleuren, de keuze van de geschikte techniek en de bepaling van de doelstellingen van deze make-up.
Dus nu beslissen over de kleur make-up. Voor Brunettes die bruine ogen hebben, perfect in zwart of zilver van kleur, paars of fuchsia. U kunt ook gebruik maken van Gouden en donker bruin.
Nu, als voor blond en bruin haar, met bruine ogen. In dit geval een zeer goede oplossing zou zijn om het gebruik van zand, donker en lichte beige, donker roze en de meeste tinten groen kleuren.
De hierboven zijn de basiskleuren voor bruine ogen. Echter, om de perfecte make-up, je nodig hebt om ze te combineren. Hieronder zal worden gepresenteerd met diverse opties.
Dag Make-up voor bruine ogen foto suggereert sterk dat de beste optie in dit geval is een lila kleur, die betrekking heeft op het bovenste ooglid als basis. Zwarte schaduwen worden gebruikt op de rand van het bovenste ooglid. Ze schaduw in de richting van het midden van de eeuw. Voor deze make-up, perfecte vloeibare eyeliner of zwart potlood. Bovendien past een zwart potlood nodig voor schaduwen. Deze stap zal u toelaten om de wimpers meer kleuren. De ogen zullen kijken mysterieus.
Als voor de Avond make-up voor bruine ogen en meisjes, het beste is om voorkeur te geven aan de permanente make-up kleurrijke eyeliners en een make-up fixers. Als fixeermiddel, bijvoorbeeld rozenwater. In de avond make-up, de focus ligt op de ogen. Een goede optie zou zijn het gebruik van contrasterende kleuren. Bijvoorbeeld, het bovenste ooglid is mogelijk om te schilderen schaduwen fuchsia, en vervolgens met behulp van een gekleurde eyeliner aan te brengen in de wimperlijn. Na, je moet wat meer schaduw, felle kleuren, die perfect geschikt is smaragdgroen. Daarnaast kunnen ze worden toegepast op de buitenste hoeken van de ogen. Avond Make-up wordt beschouwd als ideaal, als u gebruik pailletten, namelijk, tot hen verstrooien in de ogen.

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes  Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes    Makeup for brown eyes

Makeup for brown eyes

Thema door Anders Norén