make-up

Make-up met paarse oogschaduw 2018-2019 foto-ideeën, nieuwe opties

In de stilistische betrekking tot fashion trends in make-up 2018-2019 jaar belooft om indruk te maken op onze verbeelding met ongebruikelijke combinaties van kleuren en vormen. Een dergelijke openhartigheid in make-up kan worden over de schouder alleen de meest gedurfde en gewaagde van een eerlijker helft. Eenvoudig gezegd, in 2018-2019 make-up fashion trends kunnen worden drastisch: van bijna wit tot helder rood, van make-up AU naturel – expressieve pijlen en een gewijzigde Smokey eyes.

  

Make-up met paarse oogschaduw voor bruine ogen 2018-2019 foto-ideeën

Een trendy kleur in de make-up in 2018-2019 wordt een fascinerende paars. In de make-up trends 2018-2019 jaar zal ongetwijfeld de focus op de paarse, roze en hun afgeleide tinten. Dus verwijder favoriete rood en bordeaux tinten tot het volgende seizoen. Even populair in de make-up 2018-2019 in combinatie met een paarse tint zijn tandem met een donker grijs (grafiet) kleur. Dus om bruin ogen: lippenstift, oogschaduw, blush met een boeiende paarse tint. En dat is heel belangrijk in de mode make-up 2018-2019 is het niet aanbevolen om gebruik te maken van deze kleuren met parelmoer – alleen matte textuur zal worden in de trend van dit jaar.

Dit voorjaar 2018-2019 is ook een populaire dramatische make-up op de lippen. U kunt kiezen uit de kleur Nude, door de manier, de trend is nu, of deep purple, of zelfs zwarte tint. De meest belangrijke ding is om te benadrukken dat een diepgaande wijze make-up bruine ogen 2018-2019.

Vele beroemde ontwerpers van de mode trends, make-up voor bruine ogen 2018-2019 zei hij volmondig “Ja” – brede wenkbrauwen. Was de leeftijd van dun, licht opgetrokken wenkbrauwen – nu trending expressieve ogen, geaccentueerd door grote wenkbrauwen. Fashion make-up artiesten raden het leggen van een speciale borstel voor wenkbrauwen en harsen.

Make-up met paarse oogschaduw voor groene ogen 2018-2019 foto

Sommige probeer weg te blijven van de rijke paars en lila tinten, maar dit jaar deze kleuren op het hoogtepunt van de populariteit. Paarse tinten is een actueel probleem in de decoratieve cosmetica van oogschaduw te nagellak, omdat ze overeenkomen met elke huidskleur en een dramatisch, maar ongelooflijk mooi en vrouwelijk.

Breng met een borstel voor de groei van de wimpers schaduw van purple en ze ottenete buitenste hoek van het oog. Om te helpen de schaduwen hele dag duren, een donker paarse eyeliner. Paarse tinten oogschaduw gewoon gemaakt om een smoky eye. Vergeet niet dat het benadrukken van de ogen, lippen is het noodzakelijk om een neutrale tint — dit kan een kleurloze gloss of tinten dicht bij je natuurlijke lipkleur.

Paars, lavendel en pruim tinten van potlood of eyeliner zijn perfect voor vrouwen met een donkere huid. Eigenaren van een lichte huid moeten vermijd te felle kleuren – ze geven een saai en ziekelijk. Lipstick in een paarse tinten altijd maakt de tanden witter dan ze eigenlijk zijn. In het begin, breng lippenstift op de lippen met de vinger of een kwast. Dit zal helpen om de schaduw die u wilt en u zal redden van een dikke laag lippenstift.

Make-up met paarse oogschaduw voor blauwe ogen 2018-2019 foto

Blauwe ogen, zijn een gave van de natuur. In deze oneindig mooie ogen verstrengeld heldere hemel, de bodemloze diepten van de zee, de tederheid van korenbloemen, magische eigenschappen van blauwe Topaas. Meisjes, die de natuur heeft gegeven, ogen en blauwe tinten, heel veel geluk, omdat ze gebruik maken van een grote verscheidenheid van kleuren oogschaduw. Echter, bij al deze diversiteit, de meest winnende kan worden beschouwd als paars.

Blauwe ogen gewoon perfect met zilver, licht roze, goud en paars tinten. Om de uitstraling van glamour, kunt u gebruik maken van make-up helder blauwe kleur dat zal blue-eyed ogen als expressieve en diep. Voor een wandeling in een drukke en leuke nachtclub, kunt u beroep doen op de carbon schaduwen die kunnen worden gecombineerd met andere geschikte schaduw.

Voor blauwe ogen, zeer goed donker blauw, donker groen, bruin of donker grijze eyeliner. Make-up artiesten raden het toepassen van over de liner een laagje poeder, omdat in dit geval, niet de “float”. Het moet worden bedacht dat in de dagelijkse make-up voor blauwe ogen heeft, moet elke vorm van duidelijke grenzen, dus na het aanbrengen van eyeliner, het duurt enige tijd om zich te mengen.

Make-up met paarse oogschaduw pijl 2018-2019 foto-ideeën

Er zijn tal van opties voor het tekenen van pijlen van verschillende vormen. Met hun hulp, kan je de amandel-vormige ogen. Ervaren make-up met behulp van de eyeliner potlood en zal toestaan ronde ogen om sierlijk langgerekte en smalle groter lijken.

Mindalevidne de vorm van de ogen wordt beschouwd als de klassieke, zodat bij het dragen van make-up, kunt u gebruik maken van de klassieke (voor elke dag) en creatieve (voor een feestje) handen. Met de pijlen rechts ogen verkregen in het geval, als je ze tekent strikt langs de wimperlijn. Een sierlijke pijl voor de amandel-vormige ogen, de lijn kan worden breder en langer. Voor het thema of de holiday party externe omgeving van de pijl kan worden omgezet in een elegant en aantrekkelijk figuur.

  

Voor smalle ogen, onmiddellijk bewapen jezelf met de eyeliner of potlood beige of wit. Teken pijlen op de contour van de bovenste en onderste oogleden met een dunne lijn. Dikke pijlen kan ervoor zorgen dat de ogen zwaar, is het niet toegestaan een dergelijke fout. De pijlen voor de ronde ogen wordt uitgevoerd vanuit het midden van het bovenste ooglid naar de buitenkant, een beetje van hem te spreken. De externe omgeving kan iets worden uitgebreid, het vormen van een kunstmatige amandel vormige spleet. Onderste ooglid benadrukken door het opstellen van een pijl boven de wimperlijn.

  

Om juist het ontbreken van dreigende leeftijd — nette raakt trekken beide oogleden, maar doe het wel volgens het volgende schema: benadrukken van het bovenste ooglid van de binnenste hoek van het oog naar het midden en de onderkant van het midden van de eeuw tot aan de buitenste hoek.

  

Nieuwe make-up in de violette tinten, 2018 foto nieuwigheden

Deze komende winter seizoen, vooruitlopend op het Nieuwe Jaar, is om af te wijken van de gebruikelijke hidebound tendensen en ga naar het land van deze experimenten, zijn wij in staat om van uw vakantie een make-up in een kunstwerk! Vandaag gaan we praten over het gedurfd, uitdagend en absoluut adembenemende nieuwe jaar is make-up stijlen in sappige, frisse tropische kleuren. Deze beelden zal je van het epicentrum van de winter blizzards in het verhaal van het Paradijs, waar warme winden en Zonnige futloosheid te strelen het lichaam en de ziel terug nog steeds enthousiasme

     

In deze feestelijke dagen zal uiteindelijk weg te geven aan je creativiteit, afgezien van al deze traditionele Gouden accenten in de make-up voor iets echt vet en speciaal. Uw vakantie make-up moet zo effectief als outfit – ideaal voor subtiele schakeringen in de stijl van de tuin van Eden( zoals paars gemengd met blauw).

  

Vrouwelijke en glamoureuze stijl Smokey eyes kan accentueren de schoonheid van de verschillende kleuren van de ogen en de huid. Bovendien, de schattige paarse kleur make-up kan een geweldige aanvulling item voor ‘ s avonds dragen, vooral als u liever monochrome afbeeldingen in zwart-wit gaat nooit uit de mode.

  

Smokey eyes met paarse schaduwen 2018-2019 stijlvolle voorbeelden

Make-up 2018-2019 verder bijzondere aandacht te besteden aan de ogen. Iedereen hield van Smokey eyes zijn terug in de trend in make-up voor lente 2018-2019. Enigszins aanpassen van de contouren en het bemoeilijken van vorm, toonaangevende make-up artiesten en fashion Designers hebben besloten dat dit een geweldige manier om de look expressief, en het beeld van een strenge en weloverwogen. Op hetzelfde moment, is het raadzaam om alleen richten op de ogen is, zo is de rest van de make-up moet natuurlijk zijn, met inbegrip van de toon van de lippenstift.

     

De natuurlijke Glans is populair in de afgelopen modeseizoen make-up lente – zomer, maar nog steeds trendy en in 2018-2019. Nu, voor de nadruk make-up artiesten gebruiken en van de oogleden. Als het correct toepassen van de glinsterende Glans, is het mogelijk om te selecteren en te benadrukken individualiteit.

  

Avond make-up in paarse tinten 2018-2019 foto ‘ s opties ideeën

De combinatie van lome paarse tinten met een blauwe ondertoon aanzienlijk kan verminderen de rijke zoetheid van de afbeelding: het is gevormd van een gedempt metallic glans die perfect is voor de feestdagen. Een van de meest populaire kleuren voor make-up is paars en haar tinten. We moeten niet vergeten dat de paarse kleur is heel grillig in make-up, maar de vaardige toepassing van het oog met paarse make-up zal Schijnen een bijzonder helder. De mogelijkheid om te doen make-up met paarse oogschaduw is een belangrijk punt in het beheersen van de kunst van make-up.

  

Een lichte schaduw van purple, die doet denken aan de opstand van het voorjaar bloeien van de natuur, zorgt voor een feestelijke stemming, zelfs op een sombere dag. Het veroveren van het hart van zijn gekozen door een stralende ogen, sappige lippen, sprankelende energie van zijn beeld – opnieuw met de paarse kleur. Paarse make-up de behoeften van de huid te gloeien van binnen als subtiliteit, de zuiverheid en de zachtheid.

  

Voor een avondje uit kunt u het zich veroorloven meer gewaagde make-up. Toepassing paarse tint op het bovenste en onderste oogleden en de regio onder de wenkbrauwen cover Gouden toon. Passende zwarte eyeliner. Hieronder keek diep en uitnodigend, verlicht de binnenste hoeken van de ogen met een lichte parelmoer oogschaduw, wimpers en verf mascara op de paarse of zwarte inkt. Brown-eyed soblaznitelnye kunt u gebruik maken van de kleuren groen tinten, die zijn zeer effectief in combinatie met de paarse jurk, waardoor de blik vooral de gepassioneerde en fascinerend.

  

Thema door Anders Norén