make-up

Make-up: het verlengen van de houdbaarheid van de lipstick (de review van tools)

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Lip make-up kan een lichte accent of het belangrijkste element van uw make-up. We besloten om u te vertellen over de meest interessante lipsticks die ik moet toevoegen aan uw verlanglijst!

Mat, glanzend, romige, lak of poeder? En het is allemaal over voertuigen voor de lippen. Er zijn zo veel die niet weten wat te moeten stoppen. Laten we eerst praten over de belangrijkste trends van dit seizoen. Onder hen: nat, metallic-Effect “zatselovali lippen.” Voor elk van deze technieken is om te kiezen voor een bepaalde consistentie van het product.

Om de lipstick bleef beter — gebruik een zachte scrub. Het kan thuis worden gedaan, of koop een kant-en-klare tool. Merk op dat de deeltjes moeten niet groot zijn. Vergeet niet gebruik te maken van een Hydraterend masker voor de lippen. Sommige texturen, vooral de matte alle markeren de peeling en scheuren. Daarom is de voorbereidende fase zal helpen verlengen de levensduur van het gereedschap en zorgen voor uniformiteit van toepassing.

Primer voor de lippen

Er zijn een paar van de geheimen die u zullen helpen verlengen de levensduur van het gereedschap. De eerste is de toepassing van een primer of een speciale funderingen. Een dergelijk product zou de vorst van uw lippen. Een klein potje zullen de laatste een lange tijd!

Matten servetten

Gebruik olie deppen vellen. Na elke laag moet “nat” lip en nail pigment met uw vingertoppen. Je lippenstift blijft op een paar uur langer!

Om te voorkomen dat de verspreiding van de middelen kunnen worden toegepast op de buitenste rand van de lip concealer.

Gebruik lip potlood

Manieren om met het potlood heel veel. De makkelijkste: knip langs de omtrek. U kunt kiezen voor een gekleurde of transparante basis. Een andere optie: slag op de lippen en breng daarna de lipstick aan te brengen.

Transparante poeder

Transparante poeder is niet alleen een zomer must-have, maar een veelzijdig product voor elk moment van het jaar. Slechts een klein beetje geld te verdienen op het eerste laagje lippenstift. Dan verf mascara op een tweede keer!

Het is niet nodig meer dan drie lagen van de lipstick!

Permanente lippenstift

De duurzaamheid van de lip hangt af van de samenstelling en textuur. We hebben gekozen voor vijf lipsticks die de moeite waard zijn om aandacht te besteden aan.

Maybelline Color Sensational

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

De nude make-up stijl legt de nadruk op een natuurlijke lippenstift licht bruin. Zachte textuur en romige basis is mooi valt en verstevigt de huid. Het enige negatieve — de matte lipstick zal het accentueren van de schillen, zodat de eerste de beste programirovanii lippen. Prijs vanaf 180 USD.

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick Souffle de

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Vloeibare lipstick van Bourjois perfect voor dramatische looks. De textuur van de mousse, die rustig omhult de lippen. Handige borstel maakt u comfortabel verf het ook niet over de lippen zonder een potlood. Levensduur tot 8 uur! Prijs vanaf 200 UAH.

Yves Saint Laurent Pur Couture Vernis Een Levres Push-up

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Lak voor de lippen — een van de trends van dit seizoen en een goed alternatief voor een matte consistentie. Met zijn hulp kunt u heel eenvoudig een “natte effect” op de lippen. Dichte textuur, licht pigment en verleidelijke glitter in een fles! Prijs vanaf 600 USD.

Mary Kay Spelen

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

Vloeibare lipstick met een metallic glans zal het toevoegen van een rijkdom om je feestelijke make-up. De nieuwe trend is de veelzijdigheid, probeer dan het gebruik van een tool als schaduwen. Prijs vanaf 300 USD.

Lak, voor lippen, in tegenstelling tot de lippenstift mag niet te bevatten was.

Lipgloss met een lak effect Lak L’absolu door Lancome

Makeup: how to extend the durability of the lipstick (the review of tools)

De emulsie van olie en water dat verandert de kleur verzadiging, afhankelijk van de toepassing. Zeer lichtgewicht formule is vrijwel niet het gevoel op de lippen. De samenstelling van voedende ingrediënten die voeden onze huid in de zomer. Prijs vanaf 1 UAH 100.

Het belangrijkste punt is om te weten wanneer te stoppen. Immers, soms het probleem is dat, vanwege de vele lagen van de lipstick net glipt.

Thema door Anders Norén