make-up

Make-up diepliggende ogen: basis technieken van make-up

Diepliggende ogen? Het probleem is u? In de praktijk blijkt, nr. En zelfs met deze karakteristieke uitstraling kan worden geproduceerd gewoon ongelooflijk mooie make-up.

Kijk maar naar deze stellaire schoonheden, zoals Kate moss, keira Knightley, Claudia Schiffer, cate Blanchett en Eva green. Vraag daarom hebben we een lijst van al deze namen? Blijkt, dat deze wereld-beroemde vrouwen te diep geplant ogen. Maar waarom in de meeste gevallen hebben ze het nog niet opgemerkt? Omdat ze verschijnen in het openbaar altijd perfect gebouwd make-up. De belangrijkste taak van de laatste “te brengen” ogen op de voorgrond. In ieder geval is het niet noodzakelijk om toe te voegen donkere tinten oogschaduw in de crease, het zal alleen maar verergeren de situatie. Stel voor het volgen van de basis technieken van make-up diepliggende ogen, die we zorgvuldig hebben voorbereid dit artikel hieronder.

Makeup for deep-set eyes: basic techniques of make-up

Plan van aanpak:

Ten eerste, gebruik een lichte tint oogschaduw met shimmer, en ze toepassen op de gehele mobiele ooglid, ook het gedeelte onder de wenkbrauw. Nadat u de schaduw van een intermediair schaduw en mix in het gebied onder de vouw en langs de ringweg lijn. Daarna neemt u de zachte tinten en aanbrengen langs de bovenste wimpers en buitenste hoek van het oog. In dit geval, niet vergeten te donkerder het onderste ooglid gecontra-indiceerd.

Makeup for deep-set eyes: basic techniques of make-up

Thema door Anders Norén