make-up

Make-up-2019: de belangrijkste antitrend dit jaar

Vanaf de eerste dagen was het duidelijk dat in 2019 wordt het jaar van natuurlijkheid, vrouwelijkheid en eenvoudige nalatigheid waar ze plaats. Dit motto zal worden gehouden door het hele jaar oefenen en zal regeren, niet alleen in make-up en verzorging, maar ook in de mode, kapsels en manicures. Dus fashionista ‘ s is aandacht voor hun uiterlijk en proberen om de outrageousness tot een minimum te beperken. Gelukkig, vandaag is niet moeilijk. Wie kan niet zonder make-up volledig, de voorkeur geven aan Naakt en verlichting. Dus hier is de lijst van antitrend 2019:

1. Wenkbrauwen

Makeup-2019: the main antitrend this year

In 2018 wenkbrauwen waren hoog en dik, 2019 blijft deze trend. Wenkbrauwen zijn nog steeds groot en dik, de enigszins ruig – en dat betekent dat het tijd is om te vergeten over de tattoo en potloden. Ja, geschilderde wenkbrauwen met duidelijk gedefinieerde randen en onnatuurlijk scherpe knik, die altijd zo vreemd, nu ze er vreemd uitzien twee keer. Maar denk niet dat de huidige brede en dikke wenkbrauwen en verzorgde wenkbrauwen zijn hetzelfde.

2. Grafisch steekt het patroon van de schaduwen in combinatie met een duidelijke pijl

Makeup-2019: the main antitrend this year

Natuurlijkheid en weer natuurlijkheid! Het gebruik van schaduwen kan en moet worden, dag en nacht. Maar het effect van de lus op het bovenste ooglid met een contrasterende donkere de buitenste hoek van het oog en een scherpe overgang naar de lichte toon in het binnenste gebied, met een goed geschilderde wimpers hopeloos verouderd. Zelfs voor avond make-up.

3. Het “masker” van de tonen op het gezicht

Makeup-2019: the main antitrend this year

Dikke crèmes, droge blush en de overvloed niet overeen met het moderne concept van de “make-over zonder make-up”. De persoon moet niet kunstmatig worden mat, moet Schijnen. Echter, niet te verwarren gloed met een vettige glans, een nieuwe mode doet geen afbreuk aan de verzorging en de gezondheid van de huid, en benadrukt ze!

4. “Wrede contouren” met de donkere beeldhouwen producten

Makeup-2019: the main antitrend this year

2019 weigert alle beeldhouwen, maar biedt om te benadrukken de vorm van het gezicht op andere manieren. Het sleutelwoord is hier te verbeteren, niet om een nieuwe contour. Help blush en hilitary, bij voorkeur een crème of gel textuur. Het is makkelijker om te werken, en het effect dat ze geven licht, doorschijnend, licht natte beter voldoet aan moderne trends.

5. Wimpers

Makeup-2019: the main antitrend this year

En dit was een trend? Verbazingwekkend dat iemand er zo over dacht…

6. Bleke lip tinten van beige a La j-Lo in het begin van de twee duizendste

Makeup-2019: the main antitrend this year

Thema door Anders Norén