manicure

Maan manicure – originele ontwerp 2018-2019: foto

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

De maan manicure heeft gevangen de verbeelding van de moderne vrouw van de mode en werd synoniem voor vrouwelijkheid. Met een paar aanpassingen is deze nail art populair in 2019. Op grond van artikel meisjes vindt stijlvolle nagels en ontwerpen van dit seizoen.

Kenmerken maan manicure

Originele maan nail art is een interessante variant van de klassieke franse. Nagels versierd in deze stijl hebben verschillende namen: reverse (omgekeerde) frans, Hollywood manicure of Dior.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

De maan manicure en de techniek van de Negatieve ruimte

Experts op het gebied van nail art bieden interessante opties die het mogelijk maakt om het verzoenen van de maan ontwerp naar andere richtingen.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Lunar nail art in combinatie met een klassieke franse originele versie te maken van een stijlvolle afbeelding.

Niet minder aantrekkelijke uiterlijk van een combinatie van een “Hollywood smile” met strass, glitter, techniek “broken glass”.

Fashion trends 2019

De huidige trends suggereren een beweging weg van de klassieke versie van de maan manicure, met gedurfde ideeën en originele interpretaties. De foto hieronder toont de relevante opties die zullen worden trending in het seizoen 2019-2019.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Een elegant accent aan het gat

De meest populaire zijn:

  Originele texturen. Dus, vandaag, op de piek van de populariteit, de combinatie van de maan nail art met krakelyura, matte base, zand en een holografisch effect. Negatieve ruimte. In dit geval, het gat is transparant of bedekt met een kleurloze vernis. Ook de vormgeving kan een aanvulling zijn op de kleur accenten of patronen. Contrast. Om het gat te dekken wanneer u een omgekeerde franse experts zal gebruik maken van tinten, contrasterende naar de basis en versier de ruimte met glitter, folie en glitter. Een verscheidenheid van vormen. Dit jaar fashionista ‘ s voorstellen om te verplaatsen uit de buurt van de klassiekers en de voorkeur te geven aan gaten driehoekige, ronde, offset of asymmetrische vorm. Experimenten met afmetingen. Wijzigen u kunt niet alleen de vorm maar ook de grootte van het gat. Het scheiden van een gebied dat groot genoeg is, kun je het versieren met mooie tekeningen, steentjes en andere inrichting.

Bij de mode-ideeën van het seizoen 2019-2019 tweepersoons -, driepersoons-optie gaten, de transparante regio van de “smile”, het gat hombre en andere originele design oplossingen, die zeker zal aanspreken van vrouwen van elke leeftijd.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

De maan manicure met zilver

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Als aanvulling op de maan frans met strass, kamimusubi, kant, stempelen en schilderen.

Interessante kleuren

De aantrekkingskracht van de maan nail art is afhankelijk van het gebruikte ontwerp, decoratieve elementen en ook het selecteren van een kleur.

Dus, voor elke dag van de maan manicure voor korte nagels ontwerpers stellen aan het gebruik van de gel Polish zachte palet. De foto ‘ s hieronder tonen de nagels met een base van beige, room-en poederachtige tinten. Dit ontwerp zal een geweldige aanvulling op gedempte office look.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Ongewone maan manicure

Voor de warme tijd van het jaar, zelfs alledaagse beelden kunnen worden gemaakt, meer levendig gebruik van de kleuren roze, citroen, turquoise en andere pasteltinten. Deze nagels geeft lichtheid aan het hele beeld en zorgen voor een goed humeur voor de hele dag.

Voor ‘ s avonds Lucas, kunt u gebruik maken van lunar franse Bourgogne, paars, koffie, diep blauw en smaragd-tinten. Deze kleuren geven een vleugje elegantie en chic, en de lichte inrichting brengt een vleugje luxe.

Versies

Om de mooiste maan manicure, leert u niet alleen de laatste mode trends voor de zomer en het najaar 2019 en foto ‘ s die worden aangeboden door de ontwerpers, maar de huidige versies van Hollywood frans.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

De maan manicure met empingham

  De combinatie met de jas.

De perfecte oplossing voor alle gelegenheden – een combinatie van Hollywood en klassieke franse. Het beste is deze tandem ziet er geweldig uit op korte nagels of amandel vormig. Het gebruik van lichte verf kunt u het maken van een offerte beeld, donker en rijke tinten zal toevoegen aan de gevolgen en zijn het best geschikt voor ‘ s avonds kleding.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

De meest effectieve en interessante ziet een combinatie van contrasterende kleuren.

  De driehoekige vorm van het gat.

Gat ongebruikelijke vorm zal helpen vernieuwen vervelen klassiekers. Om het te maken met behulp van de folie, strass, poeder, glitter en andere decoratieve elementen.

  Het gebruik van “goud” en “zilver”.

Het gebied van het gat kan worden versierd met glitter, pailletten en strass steentjes Gouden en zilveren tinten. Deze decoratie is het meest voordelig om te kijken op basis van de donkere, fluweelachtige en matte tinten. “Edele metalen” toevoegen unieke charme en luxe.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

De maan manicure met goud

  Prenten en stickers.

Om het beeld te geven van originaliteit en diversiteit, voor de maan design experts raden het gebruik van verschillende decoratieve elementen. Bijvoorbeeld, de werkelijke gat zal worden gescheiden door een bloemenprint of een strook folie, diagonaal en langwerpig “lachen.” De achtergrond van één of meer nagels, je kunt tekenen geometrische lijnen, de kant, schuifregelaars of strass-steentjes.

  Ombre.

Het verloop gaat goed met de maan in het frans. Een vlotte overgang van een lichte naar een meer verzadigde kleuren perfect aansluit bij de alledaagse en ‘ s avonds kijken.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Met afgeschuinde gat

  Matte Foundation.

De prestaties van Hollywood fransen hebben de weg voor formeel design. Ongelooflijk ziet er prachtig combinatie van gaten met licht opengewerkte monogrammen en rijke matte base blauw of bruin van kleur.

  De combinatie van pailletten, kamimusubi, strass steentjes.

Het toevoegen van een klassieke maan nail art met glitter u veilig kunt gaan voor een feest, bruiloft of gala. Beknopte combinatie van trendy kleuren en kamimusubi zal u toelaten om een unieke en luxueuze look.

  Punt techniek.

Een andere interessante en trendy dit seizoen de beschikking – maan-punt en franse techniek van swablu. Dit ontwerp ziet er ongelooflijk vrouwelijk en zacht, geeft het beeld van lichtheid en elegantie.

Lunar manicure – original design 2018-2019: photo

Het originele ontwerp van de maan manicure

In 2019, de experts op het gebied van nail-art heeft een breed toepassingsgebied voor het experiment. Op basis van de mode trends, meisjes kunnen pick-up techniek maan manicure, wijzigen, afhankelijk van de stemming en van de persoonlijke voorkeur.

En wat is de maan manicure zal u kiezen?

Thema door Anders Norén