make-up

Lichte make-up: 16 stijlvolle ideeën voor elke dag

Wilt vernieuwen van uw gezicht en maakt het jongere? Contact lichte make-up, die bovendien zal uw gelaatstrekken zijn wat zachter. Uit te voeren, zult u niet nodig om te besteden een hoop tijd en een hoop van cosmetica. Inderdaad, in dit geval een heel belangrijke opmerking van natuurlijkheid.

Om dit te bereiken, in ieder geval is het niet nodig om te schilderen van de lippen en ogen in de levendige kleur. De beste optie is om alleen de ogen of lip make-up en ogen om te presteren in een ingetogen tinten.

Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day

Rechtstreeks oog make-up is om te beginnen met de schets, die zal u helpen bij het selecteren grijs of Bruin potlood. Na het aanbrengen, zij moeten een goede veren en ga naar de registratie oogschaduw, die noodzakelijkerwijs moet worden van een lichte schaduw. Kleur raden om te kiezen, afhankelijk van uw kleurtype, omdat alleen in dit geval, zal u de beste resultaten behalen van make-up. Stel voor het aanbrengen van schaduw te bepalen van de apparaten die je wilt doen, oog make-up. Klassieke versie — over het ooglid om de dekking van de lichte tinten, de buitenste hoeken van de ogen, de donkerste, en aan de binnenkant om de witte schaduw.

Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day

Aan het eind van toepassing mascara in een bruin of grijs van kleur, en dan nemen de verzorging van de lippen. Ze zijn de beste eruit zal zien ludowych neutrale tinten Lippenstift, lip gloss of balsem.

Lichte make-up: stijlvolle ideeën voor elke dag

Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day Bright makeup: 16 stylish ideas for every day

Thema door Anders Norén