stijl

Langwerpige jassen: kenmerken: trendy design 2020

Een longline jas in de garderobe van elke moderne fashionista. Geïsoleerde producten combineren de functies van een jas en een vest, en een lichter zomer opties dienen als een formele naast gewichtloos rokken en tops. Voor de productie van deze kleding met behulp van verschillende materialen, en soms zijn ze onverwachte combinaties. In één lijn met eenvoudige, klassieke bouwstijlen ruime overmaat en losse vesten van heldere kleuren en complex knippen.

De beste optie – langwerpig jas en korte jurk. Deze tandem wordt het beeld van het meisje verscheidenheid van mild agressief aan de zachte, romantische. Interessante bogen zullen helpen extravagante modellen van schoenen en onverwachte accessoires.

De bijzonder gesneden

Korte jassen hebben een interessante functie – ze geven de figuur zijn de contouren van de pop. Langgerekt met de bezuinigingen, door contrast, streven naar een verbetering van de visuele waarneming van de vrouwelijke verschijning, die zich verschuilen achter de hele zaak al de gebreken en de extra kilo ‘ s. In het einde, de boog is toegevoegd, gratis en excentriek. Bovendien zijn deze producten kunt harmonieus combineren decoratieve elementen van verschillende stijlen en richtingen. Dit is een goede optie voor degenen die graag eclectisch.

Elongated jackets: features: trendy design 2020

Lange jas voor vrouwen moet liggen op de heup. In het Algemeen, alle dingen die te verbergen voor de taille, kan worden genoemd het frans.

U weet niet wat te dragen met een lange jas? Gelieve te verwijzen naar de geschiedenis en aandacht te besteden aan veelzijdige combinatie. Voor het maken van een air van ui moet je riemen, schoenen, trendy wedge hakken te kunnen dragen, een zonnebril en een lange hoed.

Populaire model 2020

Mode-shows, die zagen een trend volgend jaar, zijn al lang voorbij, en dus is het tijd uit te voeren analyses en het trekken van conclusies. In de mode van volgend voorjaar zal los straight fit en ondeugende dimensieloos.

Elongated jackets: features: trendy design 2020

Oversized – andere stijlvolle bom de komende herfst. De ruime knippen, originele inrichting en interessante materialen zoals het bewijst de onjuistheid van de theorie dat de lange jas, verwijderd “afdankertje” maakt de figuur van een vrouw wijde en vormeloze. Integendeel, zijn wreedheid en de eenvoud van het maakt het beeld van een moderne fashionista verfijnd en elegant.

Elongated jackets: features: trendy design 2020 Elongated jackets: features: trendy design 2020

Koop de modellen die zijn alleen van toepassing op vrouwen. Toegestaan en uniek, maar u zult niet in staat zijn te geven voor stijlvol in een jas geleend van een garderobe van de man van wie ze hield.

Double-breasted jasjes, gedaan in overeenstemming met de regels van de mannelijke modellen. Als je kiest voor de juiste hals, zult u in staat om te benadrukken de Borsten en de schoonheid van de hals, of omgekeerd, om te verschijnen in de ogen van anderen bescheiden en verlegen meisje. Lange double-breasted jasje is een echt kunstwerk dat niet tolereren pretentieus toevoegingen in de vorm van korte rokjes met een hint van vulgariteit.

Elongated jackets: features: trendy design 2020Elongated jackets: features: trendy design 2020

Elongated jackets: features: trendy design 2020

Single breasted extra lange modellen zijn niet verstoken van schoonheid en aantrekkelijkheid. Moderne ontwerpers benadrukken de schoonheid van de snede sluitingen in de vorm van een enkele knop. Vandaag zijn deze jassen hebben een verkorte mouwen en een hangende kraag, dat geeft het beeld van lichtheid en elegantie.

Elongated jackets: features: trendy design 2020Elongated jackets: features: trendy design 2020

Mouwloze vesten en mouwloze jas – ideaal voor uitstapjes naar werk in de warme zomer maanden. Roze en blauwe blazers gedragen kan worden met het gewone jurken en neutrale kleuren. Dit is een zeer voordelige oplossing vanuit het oogpunt van gebruik in het dagelijks leven. Bijvoorbeeld, als een strikte dress code zal verbieden u te Schitteren op de office-jas kleur fuchsia, kan worden verwijderd, en in de avond weer in en gaan op een romantische date of een bijeenkomst met vrienden.

Grijze, witte of zwarte blazer – een veelzijdige outfit voor alle gelegenheden. Light-producten kunnen worden gecombineerd met kleurrijke jurken en rokken, donkerder met de broek in de traditionele uitvoering. Rode jas heeft een smalle stilistische focus en wordt gebruikt voor het maken van een plechtige en romantische strikjes. Witte longline jas is gebruikt voor verschillende gelegenheden, het vernieuwt de uitstraling en de huid verjongen.

Elongated jackets: features: trendy design 2020 Elongated jackets: features: trendy design 2020

Elongated jackets: features: trendy design 2020

De asymmetrie gaat om de verlenging van de individuele elementen, bijvoorbeeld de rug of vloeren. Dergelijke beslissingen zijn goed in de gevallen waarin de geselecteerde ensemble van kleding en schoenen lijkt te aqualino en ontspannen.

Uitgerust stijlen zijn erg populair outfits waarmee de eigenaars van een schitterende buste om zich te concentreren op de borst.

Om de aandacht weg van een kleine kist, een longline vest met zakken. Het moet ook worden opgemerkt dat de overmaat grotendeels eet de stijging, dus het is niet geschikt voor lage meisjes. De meisjes met de opties onder het gemiddelde, het is aanbevolen om voorkeur te geven aan langgerekte vesten met mouwen “driekwart”, de vesten en asymmetrische producten.

Elongated jackets: features: trendy design 2020Elongated jackets: features: trendy design 2020

Populaire kleuren

Dit jaar hebben ontwerpers geen beperkingen bij het kiezen van kleuren, maar ons dwingen om nog eens te kijken naar heldere oplossingen en ingetogen variaties. Vandaag de dag is het niet ongewoon om te vinden van rode jassen, gecombineerd met een leren broek blauw, roze, uitgerust vesten, witte, lange klassieke jas, zwart en blauw leren jasje met faux reptielen patroon originele patronen met bloemen prints, geometrische vormen, strepen en cellen.

Elongated jackets: features: trendy design 2020Elongated jackets: features: trendy design 2020Elongated jackets: features: trendy design 2020

De meest opvallende, omdat de vraag opties worden turquoise, lila, smaragd, frambozen wijn en dieprode tinten. Leren jassen hebben ook onverwachte kleuren, van zacht beige ultra-lichte Bordeaux. Veel dames nog steeds de voorkeur beige, perzik, marshmallow en de melkweg tonen.

Elongated jackets: features: trendy design 2020 Elongated jackets: features: trendy design 2020

Elongated jackets: features: trendy design 2020

Het is leuk! Modieuze en stijlvolle meisjes liefde een ander kenmerk van dit seizoen – multicolor. Monochroom producten, natuurlijk, dat is goed, want ze kunnen gemakkelijk pick-up kleding. Maar zo effectief ziet er rode jas met een blauwe of witte kraag of roze blazer met gele manchetten op de mouwen!

Materialen

Elk meisje moet een keuze maken en de voorkeur voor bepaalde weefsels. Dit jaar, vooral populair lange denim jas en een leren vest. Denim jassen behouden hun vorm goed en kreukvrij. Over het algemeen, wanneer je de outfit, aandacht te besteden aan de voering – het moet worden gemaakt van een vloeiende, natuurlijke stoffen.

Elongated jackets: features: trendy design 2020Elongated jackets: features: trendy design 2020

Langwerpige jassen steekpenningen zijn stijlvolle design, veelzijdigheid en bruikbaarheid. Bijna alle bestaande modellen kan gedragen worden in combinatie met elk type van kleding van de gulle vrouw-klopper en denim broek met geavanceerde avond-en cocktailjurken.

Thema door Anders Norén