kapsels

Langwerpige Bob dakje: 10 goede ideeën

Bob dakje is vooral populair bij meisjes en vrouwen, het niet verliest zijn relevantie voor vele jaren. Kapsel verbeterd en bijgewerkt met nieuwe vormen en technieken.

In eerste instantie Bob caret werd uitgevonden voor kort haar, maar dan is de meesters begonnen te experimenteren en aanpassen het kapsel tot middellange en lange haren. Dus er was een langgerekte Bob kapsel dakje. In dit kapsel met lange sloten zijn een hoofd korter strengen. Dankzij dit kapsel heeft de mogelijkheid om visueel te trekken van het gezicht, waardoor het bijna perfect. Een andere leuke functie kapsel Bob dakje is de focus op de ogen. Bovendien, de haren geknipt ziet er geweldig uit zonder pony en met verschillende pony.

Elongated Bob caret: 10 great ideas

Langwerpige Bob dakje met een pony

Een pony kapsel is een langgerekte Bob dakje kan verschillend zijn. Meest populaire lange pony. Waarom doen meisjes die optie kiezen? Het is eenvoudig! Dit soort van een pony is makkelijk te stylen en te behandelen met verschillende kapsels. Lange pony kan gemakkelijk worden geweven in vlechten, die nu in de mode, stijl en het gebruik van styling tools of gewoon dragen gekamd naar één kant.

Elongated Bob caret: 10 great ideas Elongated Bob caret: 10 great ideas

Naast uitgebreide pony haveloze strengen maken de look meer interessant en zal helpen om de juiste vorm van het gezicht. De gescheurde delen van een pony zal het beste kijken met een afgestudeerd Bob kapsel dakje.

Deze trim optie trend pony – goed-vormige pony van verschillende lengtes. Het is wenselijk dat de onderdelen van een lange pony onder de wenkbrauwen en bijna sloot mijn ogen. De afbeelding wordt met deze mysterieuze pony.

Optie dikke pony lange Bob dakje zal redden van het gezicht en maken het visueel groter. Deze optie is ideaal voor degenen die willen om te verbergen van een groot voorhoofd. De rechte lijn van een pony accentueren van de kenmerken van het gezicht en vooral de ogen. Deze optie zou er beter uitzien met de gebruikelijke rechte Bob.

Zeer korte pony kan ook gedragen worden met een Bob kapsel dakje. Deze optie is geschikt voor stoute meisjes. Meer stijlvol en origineel kijk asymmetrische optie korte pony. En de asymmetrie in het midden van een pony zou gaan perfect met lange Bob caret, gedaan in lagen met diploma-uitreikingen of kapotte onderdelen.

Elongated Bob caret: 10 great ideas

Langwerpige Bob caret zonder pony

U kunt de stok met de klassieke keuzes van kapsels en dragen langgerekte Kare Bob zonder pony. Het kapsel front-strengen hebben dezelfde lengte en gelijk afgesneden. Krullen aan deze strengen liggen direct aan het gezicht. Met deze optie is het meest geschikt mollige kopeke stuk, zo recht strengen kunnen verbergen van de wangen en maken het gezicht langwerpig.

Elongated Bob caret: 10 great ideas Elongated Bob caret: 10 great ideas Elongated Bob caret: 10 great ideas

Elongated Bob caret: 10 great ideasElongated Bob caret: 10 great ideasElongated Bob caret: 10 great ideas

Thema door Anders Norén