stijl

Lange rokken voor de volledige: 7 modellen, die zal het verbergen van gebreken curvy figuur

Dame met een weelderige figuur is vaak een complex over hun cijfers. En alle krachten proberen te verbergen van de fouten van uw lichaam. Zelfs de wc is deze vrouwen worden zwaar op de proef gesteld. Gekozen alleen die modellen die zijn zo mooi op een paar volledige lichaam. Om te verlichten van de taak van het vinden van de perfecte lange rok voor dikke vrouwen zijn, hebben wij dit artikel. Duidelijk zal tonen u welke modellen van lange rokken benadrukken de waardigheid en het verbergen van gebreken gewelfde figuur. Op hetzelfde moment, ongeacht welk model u ook kiest, raad ik je aan om voorrang te geven aan de direct stijlen met een hoge taille die passen perfect brede heupen en een duidelijke buik.

Lange A-lijn rok

Volle vrouwen wordt geadviseerd om aandacht te besteden aan de A-lijn rok. Ze wonderwel passen in de boeg van een oriëntatie, of het is casual -, business-of de avond. Daarnaast heeft een dergelijke snit van de rok perfecte look voor elk seizoen. In de zomer toe te voegen aan uw garderobe rok van de Indiase Maliki of crêpe de Chine, maar voor de winter kijken model, bijvoorbeeld, van brei-of wollen Trui.

Lange rechte rok

Volle vrouwen perfecte lange rechte rok. Dit kan een model potlood of vloer-lengte. Laatste stel voor om alleen hakken dragen, en alleen hoge vrouwen, dus niet te verergeren het probleem cijfers niet uw afbeelding te zwaar.

Lange uitlopende rok

Benadruk de lijn van je taille en verbergen brede heupen met lange, wijd uitlopende rok. Dit model is zeer veelzijdig en zal er geweldig uitzien in uien van elke oriëntatie. Vergeet niet dat de meest effectieve en de wijd uitlopende rok zal worden gecombineerd met modieuze prints zoals bloemen, geometrische -, dier-of abstract.

Lange gelaagde rok

De gelaagde look wordt vaak gebruikt in de volle vrouwen. Immers, een dergelijke een prachtige truc is het verbergen van bepaalde figuur gebreken. Wij, op onze beurt, stel dan voor om te kijken naar de lange multi-gelaagde rokken, die voor een maximaal effect dient te worden gemaakt van lichtgewicht materiaal met behulp van niets meer dan drie lagen.

Thema door Anders Norén