stijl

Lange pony jurken en andere kleding 2018

Aan de rand van militta meer dan eens verteld. In de afgelopen tijd, dit decor volgt van seizoen tot seizoen. Bijzonder opmerkelijk jurken uit de rand die ons herinnert aan de 20 jaren van de twintigste eeuw. Maar in feite, de pony in de moderne mode is verschillende kledingstukken en accessoires. In 2018 voor de lente-zomer seizoen ontwerpers hebben besloten om het realiseren van uw fantasieën met een lange pony. Ja, in het nieuwe seizoen van fringe is erg lang.

Long fringe dresses and other clothes 2018
Balmain, Anna Sui, Celine

Fringe is gedaan in de vorm van dunne of dikke filamenten, die kan rond of plat van vorm hangt af van het materiaal. Bijvoorbeeld, van dunne stof de lucht pony, van leder of van brei – meer dik en breed. En de ontwerpers van het merk Loewe kwam met de exclusieve zaak is de trench coat met een rand van dezelfde stof en vorm. Fringe kan worden gedaan, het verzamelen van de draden in de aar, die in het nieuwe seizoen en relevant blijven.

Long fringe dresses and other clothes 2018
Juliana Bas, Loewe, Monse

Eén van de trends is eclectisch. Gemengde alle prints en stijlen van kleding, het is dus niet verwonderlijk dat de pony was in die mix, en voor sommige ontwerpers, het blijkt heel origineel. Modieuze rok met franje perfect wordt gecombineerd met t-shirts of truien met een casual stijl. Veel interessante opties die u kunt zien in de collecties van Monse, Naeem Khan, Nina Ricci, Veronique Leroy, Paco Rabanne, Sally LaPointe.

Long fringe dresses and other clothes 2018
2 foto ‘ s Monse en Nina Ricci
Paco Rabanne, Veronique Leroy

Long fringe dresses and other clothes 2018

Kleding afwerking omzoomde, weggevoerd vele mode-ontwerpers, met inbegrip van Elie Saab, Balmain, Calvin Klein, Edun en nog vele anderen. In het nieuwe seizoen van fringe ingericht niet alleen jurken of rokken, maar jassen, sweatshirts, blazers, tops, jassen, mantels.

Long fringe dresses and other clothes 2018
Ellery en 2 foto ‘ s van Elie Saab
Fausto Puglisi, Loewe, Sally LaPointe

Long fringe dresses and other clothes 2018

Een pony kan een luxe en flirterig, zet het ritme in beweging is, kan uw uiterlijk onherkenbaar. Fringe siert al, het is voor alle leeftijden, dus elke vrouw kan de keuze maken. Met betrekking tot de cijfers, het hangt allemaal af van de locatie van de pony, de afzonderlijke onderdelen of elementen die rand genaaid, maar ook de dichtheid van fringe en, natuurlijk, de kleur van het product.

Long fringe dresses and other clothes 2018
Sachin Babi, Sally LaPointe, Rachel Comey

Thema door Anders Norén