kapsels

Lange pony: 15 kapsels die nooit uit de mode

Ze zeggen dat de lange pony zal nooit uit de mode. Ze wordt het belangrijkste element van styling, helpt om te selecteren en te benadrukken waardigheid. Het kiezen van de juiste pony staat een meisje te lijken jonger en vrouwelijker, het is altijd al bekend om haar romantische en creativiteit. In het artikel van vandaag zullen we rekening houden met allerlei soorten van lange pony wat kapsels om ze te combineren, en voor wie het geschikt is.

Voordelen

Lange pony heeft een aantal voordelen, leren over die u kan worden opgenomen naar de kapper te veranderen haar afbeelding:

· het kan de juiste vorm van het gezicht te trekken en dunner;

· verbergt kleine oneffenheden in de vormgeving van de expressie rimpels of puistjes;

· veelzijdig – kan worden gedragen door de meisjes van alle leeftijden;

· een verscheidenheid aan kapsels – de fringe kunt u de stijl op verschillende manieren, waardoor het wijzigen van de afbeelding, elke dag.

Echter, wanneer de langgerekte pony voordat je naar de kapper, let dan niet alleen op hun lengte, maar ook op de dichtheid, de lijn van de rand, het aantal lagen. En denk dat als het zou passen bij je huidige lengte van het haar, bent u klaar elke dag legde haar neer. Een betere vraag uw haarstylist die vraagt, wat kapsel zal bij u past. Als de sloten zijn niet dik en weelderig, het venture met lange pony het is beter om te wachten.

RVan Asevidence

Dit soort van pony populariteit kort. Stylisten kunnen shear uit de delen op verschillende manieren, op verschillende manieren voor het uitvoeren van de tips, het is daarom noodzakelijk om de studie in detail alle mogelijke opties om te bepalen wat bij je past.

Lang afgestudeerd pony

Zoals een pony kan transformeren van een vrouw en toevoegen haar speelsheid, vrouwelijkheid en zachtheid tegelijkertijd. Het is in staat om te corrigeren voor elk type van gezicht te verzachten, de lijnen van het square, visueel trekken ronde.

Lange schuine pony

Afhankelijk van de structuur en lengte side swept pony altijd blijkt anders. Met haar kunt u benadrukken je gezicht en de ogen meer expressief. Het is wenselijk dat de lengte van de draden was niet onder de kin maakt de romantische en mysterieuze beeld. Opgemerkt moet worden dat deze pony is zeer geschikt voor vrouwen met donker haar.

Lange onregelmatige pony

Geschikt voor diegenen die willen maken van eenvoudige en dynamische manier. Deze pony perfect past bij meiden met dun haar. Strengen voorzichtig samenvoegen met het haar en creëren een ongelooflijk mooi beeld. Dit kapsel past bij elk type persoon.

Maar kunt u het niet krijgen een knipbeurt eigenaren van de dik of krullend haar en het kleine gezicht. Dit kapsel maakt het visueel nog kleiner.

Extra lange franje aan twee kanten

Het haar is vaak helemaal per ongeluk. Meisjes groeien op korte strengen en, als gevolg daarvan, beginnen ze prachtig kader het gezicht. Dan hoeft u alleen maar te handhaven en deze lengte en regelmatig knippen van de tips. Met een dergelijke lengte kunt u bind de staart of vlecht het haar in een vlecht.

Dit kapsel is niet geschikt voor vrouwen met een breed voorhoofd en een lang gezicht. Pony aan de zijkant maakt het meer.

Rechte lange pony

Beschouwd als een tijdloze klassieker. Relevant voor decennia, dit kapsel geven vaak de voorkeur aan meisjes van Aziatische uitstraling. Als je haar krullend, dan bereid die ze dagelijks nodig hebben om te passen. Want met golvende pony, kunt u kijken rommelig en slordig. Maak niet de pony te lang is, zal het verbergen van de ogen en het schenden van de integriteit van het beeld.

Lange pony op kort haar

Het is alsof paradoxale heb geen geluid, maar een lange pony met kort haar ziet er zeer elegant en maakt u aandacht te besteden aan de eigenaar van dit kapsel. Lange pony gecombineerd met vier van een soort in staat om te verjongen vrouwen. Nu vraag kapsels met geschoren hoofd en de pony naar de zijkant. Dit kapsel is perfect voor mensen met een vierkante of driehoekige gezicht vormen.

Lange pony voor haar medium

Wordt beschouwd als een universele kapsel, geschikt bijna elk meisje. De pony beter te doen een beetje haveloos om het beeld nog meer vrouwelijk. Dit soort kapsel het beste is om niet te kiezen voor de eigenaars van de op handen zijnde eeuw en diep geplant ogen.

Lange pony voor lang haar

Een dergelijke lengte van het haar om te kiezen voor de lange pony gemakkelijker. Je kunt doen cascade, ladder, en lange strengen in de voorkant, voor extra romantiek en de mysterieuze kijken. Als je te dun en te dun haar, moet u kijken naar de verschillende kapsels.

Als je besluit om te veranderen van het kapsel, dan zijn hier enkele tips die u zal helpen om te kijken onweerstaanbaar:

· probeer te raak de strengen met je handen, anders zal het haar worden lelijk hangen;

· voer een paar Bobby pins te verwijderen van de fringe in de wind, dus niet te bederven de styling;

· probeer te wassen mijn pony vaker, omdat vuil het zal meer dan de rest van het haar.

De opties van styling

Er zijn heel veel, we zullen een lijst van de meest populaire die u thuis kunt doen.

1.Volume om de pony niet zal vallen op de ogen, zet het met een Haardroger. Verdeel de draden in twee lagen en wissel ze droog, iets te draaien. Het leggen van klaar!

2. Aan de zijkant – het maken van een ongelijke afsteken en krullen van de rand met een Haardroger. Fix de strengen van het haar lak of gel. Als er geen styling producten, het gebruik van een haar clip. Dit zal uw beeld meer romantisch.

3. Met de hulp van de stijltang – verdeel je haar in twee gelijke delen en af te stemmen met een steiltang, een beetje draaien tips. Ondanks de eenvoud van de vormgeving, het ziet er heel indrukwekkend.

4.Geleden – versie van de installatie-bij de pony al moe, maar nog niet volwassen. Focalpoint haar terug en zet het vast met vernis, u kunt dragen een wrap of onzichtbaar zijn.

Hoe snel groeit haar?

Om te komen tot de gewenste haarlengte, kunt u het uitvoeren van de dagelijkse huishoudelijke taken voor hun groei versnellen. De meest effectieve methoden voor het verbeteren van haar groei zijn:

· gebruik een opwarming van de aarde maskers, het activeren van de haarfollikel;

· het gebruik van producten met vitaminen a, b, C en E;

· voer een hoofdhuid massage;

· gebruik van serums voor de haargroei.

Wees geduldig, haar kan niet terug groeien gedurende de nacht, is het belangrijk om regelmaat. Gebruik de bovenstaande technieken in combinatie positieve resultaten te bereiken in de kortst mogelijke tijd.

Wanneer er wijzigingen nodig zijn in het hier en nu, u kunt verhogen van haar. Nu het verhogen van zelfs de kortste strengen. Echter, dit is niet een goedkope plezier.

Als u de afbeelding wilt wijzigen en toevoegen van een helderheid en frisheid, de uitgebreide pony zal een geweldige oplossing. Het kan worden gecombineerd met verschillende kapsels, de strengen spelenderwijs zullen verdwijnen op het gezicht, framing, en geven het beeld van een afgewerkte look.

Voor velen is dit een optimale, omdat dit kapsel is in staat tot het opstellen van het gezicht vorm te maken dunne en smallere focus op de ogen. Met extra lange pony tot het minimaliseren van het voorhoofd of een enorme kin. Deze pony zijn verschillende varianten – de krul van de stick, die wordt opgedeeld in twee, of gewoon een plooi achter het oor.

Thema door Anders Norén