kapsels

Lamineren van het haar: het effect van de procedure (reviews, foto ‘ s)

Lamination of hair: the effect of the procedure (reviews, photos)

Salon behandelingen die belofte ongelooflijke effecten en prachtig haar in de eerste paar uur nadat u de linkerkant van de kamer. En dat is een deel van de waarheid. Sommige van de procedures erg populair geworden vanwege hun effectiviteit. Dus, we hebben het al gehad over de effectiviteit van de salon behandelingen, dus ik wil om te praten over een andere populaire procedure.

De procedure lamineren haar is heel nuttig en effectief zijn. Het hiermee beschermt u uw haar tegen constante blootstelling van de zon, de mensen, koude en hoge temperaturen, wind, stof en andere schadelijke stoffen die we tegenkomen in de grote stad.

Wat is een lamineren van haar?

Grofweg het lamineren van haar is een procedure van de coating de strengen met een speciale samenstelling van de bruikbare onderdelen. Dankzij de populariteit van de procedures in de salons zijn er vele takken van de gemeenschappelijke lamineren – kartirovanie, glas en anderen. Echter, al deze procedures, de betekenis is hetzelfde – bescherming van het haar en maken ze meer aantrekkelijk en koel.

Lamination of hair: the effect of the procedure (reviews, photos)

Het effect van de lamineren

Als geclaimd door de salon meester, haar lamineren zal ons toelaten om:

    Om het haar gezond

Beschermende film, die “lagen” in de strengen na het lamineren beschermt uw haar van alles, verf, strijkijzers, vorst. Een verzorgd uiterlijk moet worden verstrekt.

    De nederlaag van gespleten haarpunten en broos haar

Keratine die de weegschaal in ons haar en stevig aan elkaar verbonden door het lamineren. Deze kunt u om zich te ontdoen van het kruis en hun breuk (wanneer het haar is nog steeds “gelaagd”).

Lamineren is het verwijderen van de wave / golvend haar. Het geeft zachtheid en maakt de krullen strakker.

    Om het haar meer beheersbaar en volume aan het Behoud van de kleur van de verf op het haar, maken het schilderij meer resistent te Versterken haar.

By the way, vergeet niet dat na het lamineren van het haar, moet je voorzichtig zijn. Dus, de meester is verboden om je haar te wassen binnen twee tot drie dagen als de shampoo en water kan vernietigen, zelfs bestand tegen de keratine in het haar en vervolgens de procedure zal worden gewoon zinloos.

Advies over de procedure

Lamination of hair: the effect of the procedure (reviews, photos)Dus om te zorgen dat de effectiviteit van het bladerdeeg, de journaliste Natalia Weresuch met ons gedeeld indrukken over deze en andere procedures.

Als mensen mij vragen wat ik probeerde van de behandelingen voor haar – ik vind het makkelijker om uit te leggen wat ik nog niet geprobeerd. Zeker, de winnaar van de golvend haar dat ik het begrijp. En zoek naar een wonder voor het haar, waardoor ze glad voordat de eerste druppel regen is een echte zoeken in het leven.

Als het lamineren van haar, het was een lange tijd geleden en waarschijnlijk niet waar is. Lamineren van haar was in Vogue 7-8 jaar geleden. Fabrikanten van professionele cosmetica beloofde een wonder effect van twee maanden. En, natuurlijk, dit nieuwe product te proberen.

Ik heb het lamineren van haar meerdere malen tot een chief technologist van een van de professionele merken, zodat de kwaliteit van de uitvoering van de procedure.

De klassieke procedure. Je wast je haar reinigende shampoo toepassen, wikkelen haar in de folie en ijzer. Hoewel, het moet worden opgemerkt dat elk merk heeft zijn eigen technologie. Maar de betekenis is hetzelfde – met de hoge temperatuur van de lamineren verzegeld zijn rond het haar. Het resultaat is de vorming van een film, het is ademend, maakt de haren dikker, beschermt tegen UV-licht, warme temperaturen en dus afstanden.

Het resultaat: de eerste paar dagen, het haar ziet er geweldig uit. Merk op dat het bladerdeeg niet te verwijderen van de wave / golvend haar. Het geeft zachtheid en maakt de krullen strakker.

Op mijn haar lamineren duurde maar 10 dagen, waarna het haar werd droog en moest worden behandeld (en ik probeerde een paar merken). Na de tweede procedure (ik zou hebben om te controleren of de woorden van technologen over het effect van de accumulatie), is de situatie niet veranderd.

Thema door Anders Norén