kapsels

Krullen met een steiltang. Als het strijkijzer te maken van krullen?

Veel meisjes geven de voorkeur aan het maken van zulke mooie haren als de krullen. Bovendien, vandaag is er een eenvoudige methode van styling krullen met een stijltang. U zult verrast zijn, maar deze procedure het maken van krullen zijn erg populair onder de stylisten. Het laat u snel de vorm van een grote verscheidenheid van volume en vorm te geven.

En vandaag gaan we praten over het maken van krullen met een steiltang thuis.

De klassieke methode

Om mooie grote krullen, we hebben een stijltang, dunne borstel voor het simuleren van de haar, strijkijzer styling mist (spray of schuim), en haarlak. Dus, voordat u het maken van krullen van je haar, is het belangrijk om zorgvuldig om te borstelen of kammen van het haar, er was geen knopen. Dan krijg je gladde en mooie Krullen zoals op de foto.

Na deze, moet eraan worden herinnerd dat als u wilt maken van een bulk stapelen, moet u eerst backcomb haar aan de wortels en het vaststellen van het effect met haarlak. Als het bedrag is niet nodig, kam het haar en toepassen van een thermische beveiliging.

Verder is het belangrijk om te kiezen wat het zal worden de krullen. Als het groot is, dan is een afneembare strengen van het haar 5-7 centimeter klein — 1-3cm. Na dit moet je om te beslissen wat het zal worden de krullen. Als wordt aangenomen dat de krullen weg van het gezicht, dan schroef je ze moet ook.

Voor deze, de Tong wordt geplaatst over de krullen van boven naar beneden, houdt het haar streng aan de basis en beginnen terug te trekken. Het is belangrijk dat de spanning op de draden, langzaam oprekken van de streng van het haar, zonder het verplaatsen van het Pad naar de kant. U kunt ook een vergrendeling van het pad op een plaats en trek de draad erdoor.

Zodra de krul gereed, de experts in de stijl van adviseren onmiddellijk op te lossen met de clip, dus zolang de krul is nog steeds warm, hij heeft een slechte vorm. Na 5 minuten haal de clips, gekamde krullen vegen met je vingers en fixeer het kapsel met haarlak.

Echter, als u niet wilt dat te doen, net kam krullen kammen, en vervolgens vormen zoals je wilt en veilig met haarlak. In feite is het hetzelfde te herhalen met andere sloten, tenzij u de vorm van een kapsel. En om dat de krullen waren gemakkelijk te maken. Verdeel het haar in twee delen: de bovenste en onderste. De top vergrendeling klem en schroef het op de pad in het onderste deel van het haar. Herhaal hetzelfde met de bovenste delen.
Hier is hoe je kunt mooie krullen in slechts een paar minuten.

Op de folie

Krullen kunnen ook worden gemaakt op de folie. Deze methode is meer complex en maakt het mogelijk om zeer kleine krullen.

Alles wat u hoeft te doen is toe te passen om de haar van een thermische beveiliging en draai ze een paar keer draaien op een strand, dan wikkel in folie. Na deze, neemt u het pad en houd de folie voor 15-20 seconden, afhankelijk van de temperatuur. Verwijder de folie, plat de krullen met de vingers en breng haarlak.

Op hetzelfde moment, bedenk dan dat de folie werkt op het principe van de haarspeldbochten en, het wordt daarom aanbevolen om het te verwijderen na 10 minuten, na het volledig afkoelen. Onze krullen zijn er klaar voor!

Op vlechten

Voor kleine krullen, een à-La-strand met haar eenvoudige vlechten. Alles wat u hoeft te doen is te vlechten meerdere vlechten van drie strengen, daarna aanbrengen op het haar van de thermische beveiliging. Met de hulp van Strijken van de was uitgevoerd te vlechten, te beginnen vanaf de wortels naar de uiteinden. Wanneer het haar is afgekoeld vlecht kan worden unplaited en kleine krullen klaar. Hier is een eenvoudige optie voor het maken van kleine krullen. En dat is het haar langer behouden hun vorm, van toepassing haarlak met een lichte textuur.

Hoe maak je prachtige krullen met een steiltang?

Als u wilt maken van volumineuze krullen, hoogoplopende er is een andere manier om de verpakking snel en eenvoudig. Om te beginnen, van toepassing op de haren van de thermische beveiliging. Neem nu klein gedeelte van het haar en loop een paar keer. Neem een pad, en langzaam het begeleiden van de strengen. Het resultaat is een gedraaide krullen, die moet worden opgelost met haarlak.

Hoe maak je van grote krullen met een steiltang?

Eigenlijk geen speciale geheim van het maken van grote krullen in het haar. Het hangt allemaal af van wat de breedte van de krullen je wilt. Als u wilt dat een grote krullen, neem dan een groot deel van haar 5-8 cm, Als we het hebben over de kleine krullen, dan strengen van 1-3 cm is genoeg.
Hoe de wind de tips van haar?
Om de wind de uiteinden van je haar, moet u de positie veranderen van de op te drukken, weten te houden aan de onderkant van de krullen, met de tang. In dit geval, een lock werkt alleen op de uiteinden van het haar.

Hoe maak je krullen met een steiltang video

Wij bieden je interessante video ‘ s over hoe maak krullen met een stijltang die we vinden in het Netwerk.

Dus, laten we samenvatten. Om volume te creëren en kleine krullen zeer eenvoudig door het gebruik van platte ijzers. Trouwens, dit kapsel ziet er stijlvol uit. In het bijzonder het gebruik van de stijltang, kunt u kapsel Hollywood krullen, grote en kleine krullen, draai krullen en meer. enz.

Thema door Anders Norén