stijl

Kousen – alles over de verleidelijke elegantie

Stockings – all about seductive eleganceKousen — de meest sexy deel van de vrouwelijke garderobe. Kousen zijn niet noodzakelijk of zeer praktisch, maar onderschatten hun invloed op de mannen is duidelijk niet de moeite waard. Ze zal altijd relevant zijn in het dagelijks leven en in een meer intieme setting.

Oorspronkelijk was het de kousen waren uitsluitend mannelijke item van de kleding, maar na verloop van tijd hun krachten waren in staat om te evalueren en meisjes.

Wat zijn kousen? Hun rassen

Er zijn vele opties voor de opslag — van eenvoudige, klassieke modellen, de gedurfde “Cubaanse hiel”. Wat is de functie van elk model en hoe het beste om ze te dragen? Laten we eerlijk zijn.

Transparante kousen zijn een tijdloze klassieker. Anderen niet kunnen raden dat het meisje dat het dragen van kousen. Maar de eigenaar is voortdurend gevoel van hun warmte en comfort, het toevoegen van vertrouwen, zelfs in de grijze dagen. Bovendien, de kousen fijne benen vast, waardoor de vrouw meer sierlijk en elegant. Vooral goed deze kousen worden met een speciale riem met zes kousenbanden, die zal hen niet toe te schuiven en te verzamelen in de plooien, het veroorzaken van overlast zijn eigenaar.
Stockings – all about seductive eleganceOok een liefhebber van de klassiekers moet alles naadloze patroon, vergelijkbaar met gewone panty ‘ s, maar eindigt op het niveau van de heupen. Ze kunnen ook worden twee opties: een riem of met Klittenband.

[opmerking]de Kousen met naad in een contrasterende kleur zal visueel maken van de benen langer en slanker. De naad op deze modellen, meestal gaat het over de lengte van de benen vanuit de heupen te hakken.[/opmerking]

De meest gedurfde dames als daring kousen met Cubaanse hiel. Hun kenmerk is dat de hak is gemarkeerd in een contrasterende kleur, bijvoorbeeld rood, waaruit kan stijgen dezelfde naad. Meer discreet, maar daarom niet minder interessante optie vaste of transparante kousen met hiel en naad zwart.

Hoe draag kousen? Een paar regels en tips

Net als vele andere modieuze kenmerken, voor de opslag, er zijn ook een aantal regels, waarvan de naleving is een goed teken.

    Niemand heeft om te vermoeden dat de vrouw, die het dragen van kousen, terwijl ze niet willen. [opmerking]Er zijn verschillende categorieën van kleding die niet mogen dragen van dergelijke kleding. Deze omvatten passende jurk van dunne stof, korte rokken, shorts en strakke broeken. In combinatie met deze kousen zal er geweldig uitzien of gewoon ongepast, of vulgair.[/opmerking] Onder licht gekleurde kleding is het beste om te kiezen kousen kleur nude. Echter, hun toon moeten in harmonie zijn met je huid. De eigenaren van de aristocratische witte huid is nauwelijks geschikt kousen met voor de hand liggende looien effect. Hoe dichter de stof van de kleding, het dragen op u, de donkere moeten de kousen. Met lichte jurken en rokken zien er goed uit, transparante modellen, en wit meest geschikte eruit zal zien met een trouwjurk. Hoewel, dit betekent niet dat je nodig hebt om limit uw fantasie — experiment! Kant kousen of modellen met felle prints zijn meer geschikt voor meisjes met slanke benen. Ze zijn in staat om visueel toe te voegen volume en altijd in het oog. Kousen met een verticale naad is een zeer aantrekkelijk optie. Maar ze dragen het wordt ook aanbevolen om de eigenaren van de slanke benen. Aan het werk is om te kiezen van eenvoudige ingetogen modellen. Aderen en andere patronen zijn het best geschikt voor evenementen ‘ s avonds.

Onder wat te dragen kousen?

Kleding
Stockings – all about seductive eleganceOndoorzichtige kousen zijn perfect te combineren met niet al te vorm montage jurken en rokken van gemiddelde lengte. Dus ze moeten op hun hoede te combineren met rokken tot onder de knie — ze kunnen visueel verkorten van uw benen. Voor dergelijke gevallen perfecte sheer kousen.

Als ze besloten om te dragen, helemaal wit, dan is het kiezen van de kousen, het waarschijnlijk beter om te verblijven op de korporaal.

De liefhebbers van de casual stijl een beroep doen op een verscheidenheid van opties met de originele felle kleuren en prints die zal toevoegen een hoogtepunt op het geselecteerde beeld.

Ook de kousen zal geweldig uitzien met een verscheidenheid van masquerade kostuums. Maar in dit geval zijn de regels van het spel dicteren al Canon op de rol zelf.

Schoenen
Stockings – all about seductive eleganceBeste kousen zal geweldig uitzien met een elegante schoenen met een hoge hak. Schoenen, instappers, sneakers en sandalen hier duidelijk op zijn plaats is. Lichte, semi-transparante kousen kunt u pick-up een paar elegante schoenen of zelfs sandalen. Voor meer hartige opties stylisten adviseren om te kiezen voor schoenen met gesloten tenen en hakken.

Foto ‘ s beelden hoe draag kousen:
Met de jurk
Stockings – all about seductive elegance
Met rok
Stockings – all about seductive elegance
Met korte broek
Stockings – all about seductive elegance

Thema door Anders Norén