manicure

Korte nagels – mode ideeën van het seizoen

Short nails – fashion ideas of the season

Het zou me niet verwonderen dat in de wereld van stijl en Glans in 2018-2019 werkelijke op korte nagels – bovendien, speciaal voor hen gecreëerde duizenden mode-ideeën. Om dit te begrijpen kleur ras zal helpen gids voor de manicure en pedicure – het moet je inspireren om vet en frisse oplossingen!

Short nails – fashion ideas of the season

Mooie herfst variant van de franse

Formulier

In de mode voor een lange tijd in nette nagels. Echter, ze hebben niet een bepaalde vorm, een trendy design en u kunt pick-up voor puntige en ronde nagel plaat.

Short nails – fashion ideas of the season

Bij het kiezen van, rekening houden met de vorm van de vingers. De eigenaren zijn niet erg lang en niet te dunne vingers zijn best geschikt is voor het scherpe nagels – ze zijn visueel gestrekte hand, waardoor het uiterlijk een beetje van Sass. Short nails – fashion ideas of the season

Gedempte tinten zijn altijd in de vraag in de herfst

Als uw vingers zijn slank en sierlijk met een vorm van problemen zal het niet worden – u kunt selecteren en puntige en ronde en vierkante. Een addertje onder het gras: meestal is de acute vorm ziet er beter uit met lange of middellange nagels. Echter, de eigenaren van korte nagels geluk hier – in uw geval de puntige nagels zullen minder snel breken.

De kleur en het patroon

De herfst en de winter is een tijd van oudsher zet de trend voor het komende jaar, en dat is waarom het zo belangrijk is om aandacht te besteden aan de mode-ideeën voor korte nagels herfst-winter seizoen 2018-2019.

Short nails – fashion ideas of the season

Rood en oranje — een absolute vallen favorieten 2018-2019

Een van hen is, zonder twijfel, een kant manicure. Lichte kant, zorgvuldig toegepast witte verf over de basis kleur voegt aan elke look van de romantiek en tederheid. Aanbevolen basis kleur – licht roze, turquoise, groen en een pastel kleuren.

Short nails – fashion ideas of the season

Interessant decor lace

Short nails – fashion ideas of the season

Kant manicure voegt een vleugje drama op de afbeelding

Zal het niet op te geven haar standpunt en verloop. Permanent ingelogd bent in de mode een paar jaar geleden, het verloop blijft één van de meest populaire figuren. Wij raden u aan om de nieuwe kleuren – als het gebruikt wordt in de techniek van de “gradient” werd verwelkomd door de zachte en pastel tinten, nu de werkelijke heldere kleuren.

Short nails – fashion ideas of the season

Niet-standaard variant van het verloop

Een ander stijlvolle idee voor een manicure te maken van een complexe geometrische patroon. De geometrie in 2018-2019 is een van de helderste mode ideeën voor korte nagels. “Wat is nieuw?” – u vraagt. En het feit dat de strenge geometrie van koude kleuren zijn verdwenen, vervangen door het warme en heldere kleuren – oranje, rood, groen. De toepassing van de verschillende cirkels en vierkanten, door de manier, het is beter om te vertrouwen op een specialist.

Short nails – fashion ideas of the season

Complexe geometrische verloop

Natuurlijk, niet te vergeten dat minimalisme is altijd in de mode. En terwijl de mode is geen voorstander van te extravagant nail style manicure blijft solide. Onthoud dat als u wilt, en kan enigszins variëren: u kunt vrij een beetje glitter, die vooral goed op korte nagels.

Short nails – fashion ideas of the season

Matte kleur deksel

Een andere modieuze idee van het seizoen 2018-2019 zwart-wit – matte afwerking. Het is beter om te kiezen voor een diepe, rijke kleuren, bijvoorbeeld, een nobele donker-blauw of een schaduw van Bordeaux. Voor ideeën en voor degenen die graag meer variatie.

Short nails – fashion ideas of the season

Matte nagellak in modieuze tinten grijs

Een van de werkelijke afdrukken in de kleding en accessoires, en zelfs de manicure blijft floral ornament. Echter, niet haasten met het versieren van hun nagels met grote heldere rose – de voorkeur moet worden gegeven aan kleine bloemknoppen delicate tinten.

Short nails – fashion ideas of the season

Interessant ontwerp met bloemen

Maar animal print in 2018-2019 is niet vermeld – niet voor korte als voor lange nagels. Bovendien, de nagels gelakt in leopard spots is het waarschijnlijk te worden verward met opzichtige manicure. Hoewel, natuurlijk, zijn charismatische meisjes, en dergelijke patronen wordt “het gezicht”!

Voor degenen die niet graag risico ‘ s te nemen en wil vasthouden aan tijdloze klassiekers, de ideale optie zou lunar kleur manicure. Dit is de bijgewerkte versie van “frans”, heeft lange won de harten van vrouwen over de hele wereld.

Short nails – fashion ideas of the season

Klassieke maan manicure voor de herfst 2018-2019

Deze van de “gaten”, in tegenstelling tot de French manicure nog steeds ademt frisheid en nieuwheid – dat is waarom ze zijn verplichte als niet voor constante dragen, dan in ieder geval om te proeven. Wees niet bang om te kiezen voor een lichte of een contrasterende kleur – bijvoorbeeld heerlijk het eruit zal zien als de combinatie van geel en zwart lak.

Short nails – fashion ideas of the season

Ombre en het feitelijke ontwerp van de maan manicure

Short nails – fashion ideas of the season

Let op! Indien vóór, fashionista ‘ s had om na te denken wat voor soort kleding zou passen ze te manicure, nu zorgen over te maken het is volkomen nutteloos. Uw manicure doet niet hebben om de aanpak van de handtas, schoenen of een trui – het kan fungeren als een aparte, onafhankelijke element van het beeld.

Extra versieringen

De vraag “Wat is relevant in het ontwerp van de nagels?”, het is onmogelijk om niet te denken van steentjes, stickers, kralen, en zo verder in het kort, over de extra versieringen van de nagelplaat.

Short nails – fashion ideas of the season

Volumineuze strass steentjes

Natuurlijk, in de eenentwintigste eeuw, niemand heeft het recht om je te veroordelen voor een buitensporig bedrag van strass steentjes op de nagels – op het einde, is uitsluitend aan u. Maar als het verlangen naar de fashion trends te hou de glimmende, is het sterk aanbevolen om de stok naar de manicure en pedicure eenvoud en minimalisme.

Short nails – fashion ideas of the season

Drie-dimensionale tekeningen en strass steentjes op een smaragd achtergrond

Door de manier, zorg ervoor dat de sticker is duidelijk niet in de top-10 trendy ideeën voor korte nagels herfst-winter seizoen 2018-2019. Eerlijk gezegd, ze waren rond in 2011 en waar ze thuishoren. Bovendien, stickers op korte nagels zien er meestal ongeschikt.

Echter, overmatig categorische ook tot iets: strass-steentjes, zilver-witte kleur zal een mooie aanvulling op het beeld, als het gebruikt wordt in redelijke hoeveelheden.

Short nails – fashion ideas of the season

Trendy manicure in de kleuren grijs

Short nails – fashion ideas of the season

Let op! Een goede oplossing is om mee te nemen in een tas, vochtinbrengende crème voor handen en nagels. Gebruik het in geval overal: op school, in het vervoer of in het kantoor. Dit geeft je huid een stralende en gezonde uitstraling, en op de lange termijn zal onderhouden van jeugdigheid van uw handen.

Dus met inachtneming van de bovenstaande tips, kunt u gemakkelijk navigeren door de nieuwste trends in de mode manicure en pedicure. Het is belangrijk om te onthouden dat de aanbevelingen zijn niet universeel: elk van hen kan (en mag!) creatief proces, gegeven zijn eigen wensen en eigenaardigheden.

Thema door Anders Norén