stijl

Korte broek en t-shirt: 12 handige en praktische ideeën

In de zomer is er op meer handig en praktisch combinatie dan een t-shirt en korte broek. Dankzij de korte broek van verschillende stijlen kunt u verschillende looks: sportief, casual, romantisch, sport-chic en zelfs business. Voor het maken van mooie bogen, in de garderobe nodig een paar trendy shorts, kan worden denim shorts, boxershorts, knie-lengte, losse shorts suit styling, korte broek van leer, stof met pailletten en glitter of losse zomer shorts met een hoge taille.

Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas

Denim shorts, voetbal jas

Veel stijlvolle looks met denim shorts die lijken te worden permanent in de kledingkasten van fashionista ‘ s. Een van deze afbeeldingen is te combineren met korte broek met een witte of lichte t-shirts en boven het dragen van een meer chic jasje. De jas kan worden gemaakt van interessante stoffen met pailletten, steentjes of gewoon een heldere verzadigde kleuren.

Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas

Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas

Korte broek en een beige t-shirt

Deze casual look. T-shirt in dit geval, het zou eenvoudig moeten zijn in de kleur van de broek of contrast, en op de top kunt u gooien effen kleur losse blazer.

Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas

Lederen broek en een chic t-shirt op een schouder

Dit beeld is echt warm. Het kostelny variant van de boog. Lederen shorts zal kijken elegant en is uitgegroeid tot de focus van het beeld. Schoenen die jurk is het beter om te kiezen hakken of wiggen. In deze jurk kun je naar een feestje of een date. En we moeten niet vergeten over de stijlvolle sieraden!

Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas

Korte broek, t-shirt en vest

Dat zal resulteren in een casual stijl. Als deze outfit te dragen sneakers, ballerina ‘ s, krijgt u een zeer comfortabele boog om te wandelen, maar als je met sandalen op het platform of de hakken wig zal meer romantisch beeld. Shorts kunnen worden van verschillende materialen, het belangrijkste ding dat ze mengen met de stijl van de jas.

Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas Shorts and t-shirt: 12 convenient and practical ideas

Thema door Anders Norén