kapsels

Kort haar voorjaar 2019

Welke woorden kunnen het beschrijven van de meest trendy korte kapsels van het seizoen? Vandaag zouden we u graag vertellen over een van de hipste kapsels voor de winter, en ook het aandeel van de belangrijkste trends van het seizoen. Een van de belangrijkste voorwaarden voor een goed kapsel is het gemak van het gebruik.

Misschien is dat de reden waarom veel stylisten liever in het nieuwe seizoen asymmetrische kapsels met hoogtepunten mannelijke kapsels. Wat betekent het? Alleen wat is in de mode om te dragen, ultra-korte kapsel met rafelige randen en aan de zijkant van een pony, zoals in de nieuwe collectie van Balmain. De stijl van de jaren ’20,’ 30 en 80-er jaren is terug in de mode.

Deze tijd de mode trends van het nieuwe seizoen zijn al bekend kapsel Bob, Kara, en pagina. Als de cursor is kort met een rechte pony en strakke styling, is dit lang het moet worden tot op zijn schouders. Als de voor het surpluspercentage pagina – strengen gekruld binnen, evenals kleine pony te midden van het voorhoofd. Trendy Bob kapsel, dat was een hit van vorig seizoen weer op de top van de populariteit.
Deze winter stylisten bieden om te experimenteren met Bob in het been, en ook Bob met lange strengen. De laatste is nog steeds één van de favorieten onder Hollywood-sterren.
En de meester, en het stylen van een Bob kan worden gecombineerd met originele accessoires. Dit kan een klassieke beugels, versierd met strikjes en kleine bloemen en decoraties in vintage-stijl. In ieder geval, een stijlvolle haren accessoire kan nooit kwaad.

Een ander hot kapsel voor het nieuwe seizoen was het kapsel in de rockabilly stijl. Dit kapsel oorspronkelijk uit de jaren 70, ze was geboren in het tijdperk van de rock-n-roll. Het leggen van rockabilly gaat strak glad de zijkanten van het haar, het bovenste deel van het haar begint met de pony, die u nodig hebt om het volume te geven. En het kan gedaan worden met fleece.

Een hit deze winter zal het haar dakje met elementen van de cascade. Ruches styling met gelaagde strengen maken van een rebel afbeelding in de stijl van Kate moss.

Kapsels punk stijl is ook in de mode. Echter, in het nieuwe seizoen, meer vrouwelijke en gedurfde styling met het effect van dubbele volume. Spreken over trendy kapsels, ik wil graag vermelden dat deze winter de ontwerpers aandringen op lange pony. Maar wat het is: schuine of rechte – alleen u kunt beslissen!

Blow-in hippie stijl – een andere trend van het seizoen, die niet mag worden over het hoofd gezien. Directe asymmetrische sluitingen en vlotte pony maakt u een perfect beeld in de stijl van “gratis” meisje uit de stad.
Kapsels voor het haar schouder lengte Moderne kapsels zijn zo divers dat iedere fashionista in staat zal zijn om iets te kiezen voor jezelf. Als u de eigenaar bent van middellang haar, let op uw originele kapsel Bob lange strengen.

Dit kapsel is erg populair al niet het eerste jaar. Gewoon dol op haar sterren, onder hen Rihanna, Victoria Beckham, keira Knightley, Selena Gomez, en vele anderen. De klassieke Bob is altijd mogelijk tussen de wereld van de sterren, maar de tijd verstrijkt en de tijden veranderen.

Vandaag, experts in stijl bieden fashionista ‘ s een meer spontane beelden, die worden gedomineerd door asymmetrische sluitingen en een lange pony.

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Als u wilt maken van een meer traditionele kapsel proberen een Bob kapsel-Bob. Deze originele kapsel past bij de eigenaars van de driehoek en ovaal van het gezicht vormen. Kapsel Bob-Bob zijn sterren zoals Heidi Klum, Hayden panettiere en vele anderen.

Vlechten zijn erg harmonieus aanvulling op het beeld van vrouwen met Flirterige details en de complexiteit van het kapsel. In het nieuwe seizoen in de mode franse vlechten die u kunt vlecht het in het midden van het hoofd en aan de zijkanten.

Ook in de mode van de franse vlecht rond het hoofd. Als u wilt proberen iets originele, let op de stijlvolle kapsel fishtail. Deze originele weven vlechten wordt bewonderd door anderen, en doen naar een fishtail braid zeer eenvoudig. Vergeet ook niet om de Kapsels voor het haar schouder lengte mode-accessoires. Dit najaar stylisten bieden om aandacht te besteden aan verfijnde wraps-hoofdbanden, vintage hair clips en stof tape.

Als u een aanhanger van praktische kapsels, de optie met de hoge staart naar uw smaak. Kapsel met een hoge paardenstaart ziet er zeer elegante en praktisch. Dit kapsel kan worden gebruikt op een dagelijkse basis, en gebruik het als een avond kapsel. Om je staart er meer romantische, schroef de kleine strengen van het haar van de bodem. Het is een zeer delicate en flirterig!

Een ander stijlvolle kapsel voor haar met lange schouder is de lengte van de straal. Vergeet niet de balken van een elegante ballerina! Dit kapsel kan soms fascineren, het belangrijkste ding – de juiste accessoires.

Bij de mode-accessoires die een perfecte aanvulling op de stijlvolle haar bundel: haarspeldjes met stenen, wraps met strikjes en kleine hoofdbanden gemaakt van stof of metaal.

In ieder geval, ongeacht wat kapsel u ook kiest, u speciale aandacht besteden aan accessoires, want het is de decoratie van het kapsel voor een groot deel zal invloed hebben op uw beeld als geheel.

Kapsel “beam ballerina ‘s” is al vele jaren populair. Deze vallen echter, kreeg ze een tweede wind.

En dat allemaal omdat stylisten besloten om toe te voegen een moderne uitstraling aan deze fashionista ‘ s haar. En waarom niet?

Trendy kapsels — dit is de originele hoge en lage balken, die kan worden gemonteerd op de top en aan de basis van het hoofd.

Opties voor het maken van bundels erg veel, echter, leidt stylisten opmerking dat het het beste is dit kapsel ziet er casual en een beetje verfomfaaid uiterlijk.

Versier modieuze straal velgen, verschillende pennen en rubber banden.

Onlangs op de rode loper vaker zie je van beroemdheden met volumineuze kapsels.

De sterren maken een keuze in het voordeel van deze volumineuze kapsels zoals krullen, Hollywood golven, retro kapsels met fleece etc.

Onder de Sterren, deze zomer kies de maat: Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Gwen Stefani, enz.

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019 Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Short hair spring 2019

Kapsel volumineuze krullen zijn alleen in staat om visueel te benadrukken de waardigheid van de vrouwelijke figuur, maar maken het ook meer verleiden!

Thema door Anders Norén