stijl

Koningin weer: de zomer jassen 2020 – trends, trends en 25 foto ‘ s

Zomer in koele seizoenen of na een regen zijn allemaal gewend aan het dragen van lichte jassen jassen of vesten, maar niet dit seizoen. In de zomer van 2020 op het hoogtepunt van de populariteit van de zomer jassen die warm, te beschermen tegen vocht en geven naast een nieuwe belangstelling voor de boeg.

Zomer jassen zijn vrijwel identiek stijlen van de herfst, het belangrijkste verschil in de materiaal – voor jarenlange ervaring maakt gebruik van een lichtere stof.

Modieus en stijlvol in het nieuwe seizoen zal de hulp van de klassieke trench coats-trench coats, lichte jassen, capes en mantels van transparant materiaal, die is zeer vergelijkbaar met de regenkleding, relevant en jassen van glanzend materiaal of metallic kleuren. Om een meer romantische beelden mantels van zijde, kant en satijn, de kapen van linnen perfect voor sportieve en zakelijke ziet.

/Zomer jassen 2020 – trends, trends en foto

Spectaculaire Cape voor de zomer van 2020 – met luipaard print. Deze lichte zaak om aandacht te vestigen op zichzelf, dus je moet om het te combineren met meer rust dingen.

Thema door Anders Norén