stijl

Kleding voor moms-to-be: mooi en comfortabel

Clothing for moms-to-be: nice and comfortable

Vandaag zwangere vrouwen kunt het vinden van kleding op uw gemak! Kleding voor zwangere vrouwen gepresenteerd in een groot assortiment – voor elke smaak en budget. Geen kwestie u ging in een grote winkel of beslissen tot de aankoop van kleding op het Internet. Door de manier, kleding voor uw baby kunt u ook bestellen via de Internet winkel van kinderkleding. Naast de vrouwen in de “positie” ik wil kijken sexy en vrouwelijk. Hoe om kleren te kiezen dat zou combineren elegantie en gebruiksgemak?

In afwachting van de baby hoeft niet te wijzigen van zijn favoriete stijl in kleding, het belangrijkste ding – het volgen van de basis regels die u zal toestaan en uw toekomstige kind zich veilig voelt en comfortabel.

De regels van de selectie van kleding voor zwangere vrouwen:

Ga niet achter na het tijdelijk verliezen van de slanke silhouet – gezondheid is het belangrijkste. Kies stoffen die het vocht absorbeert goed, zoals vlas, katoen, wol. U moet zich comfortabel voelen in elke positie, of het lopen of zitten. Daarom moet de kleding geen belemmering vormen voor je bewegingen, en het allerbelangrijkste: het moet geen druk op de buik en borst te WRIJVEN en trekken, het creëren van ongemak voor uw huid. Kleding moet overeenkomen met het seizoen. In de zomer dingen mogen niet worden oververhitting, en in de winter te beschermen tegen wind en kou. Daarom is het beter in plaats van twee of drie nieuwe blouses om uit te gaan om er één te kopen van hoge kwaliteit jas of vacht.

Kleding voor het 1e trimester

Clothing for moms-to-be: nice and comfortable
De hele eerste trimester, het meest waarschijnlijk, zult u wandelen in zijn gewone kleren. Maar vergeet niet dat de artsen raden het niet aan het dragen van strakke dingen, omdat ze verstoren de doorbloeding, knijpen in het lichaam. Daarom, als uw kledingkast is een skinny jeans, het is tijd voor hen om te veranderen in iets meer los voor de jurk.

Je begon te voelen dat de band op de broek of rok was de dichter? Het is tijd om nieuwe dingen te leren. In deze periode van de zwangerschap voor u geschikte kleding totdat je kunt vinden in conventionele winkels. U moet een rekbaar materiaal, rokken en broeken met een koord, een jurk zonder de nadruk te leggen op de taille, evenals kleding knippen.

Let op de schoenen. Hakhoogte mag niet hoger zijn dan 3 cm en de Schoen moet comfortabel zijn. Zeer goed als je de schoenen worden gemaakt van natuurlijke materialen. Tijdens de zwangerschap, de voeten zwellen en in omvang toenemen. Houd dit in gedachten bij de aankoop van de schoenen die je van plan bent om te dragen tijdens de zwangerschap.

Kleding voor 2e trimester

Clothing for moms-to-be: nice and comfortable
Het tweede trimester van de zwangerschap een bijzondere tijd. Denk buik al, maar hij is nog niet zo groot en het dreigt u in de verleiding komen om die dingen te doen die je al hebt. Natuurlijk vanuit een financieel oogpunt, deze oplossing is praktisch, maar het brengt u een zeker gevaar – conventionele kleding niet voldoet aan de eisen van de aanstaande moeder.

Zet naast uw gebruikelijke jeans tot betere tijden. Hun harde weefsel kan de druk op het perineum en belemmeren de circulatie. Als u nog wilt dragen uw gebruikelijke spul, dan liever truien, breisel of hoge taille jurken, shirts die strak rond de taille en op de borst. En de rok en de broek heeft een goede stretch, plus heeft een verstelbare tailleband.
Clothing for moms-to-be: nice and comfortable
Maar in de extremen vallen hoeft niet te kopen van de “zwangere” kleren van tevoren. In de laatste maanden van de zwangerschap is het moeilijk om te voorspellen wat de omvang van de buik, en haar omvang ook. Gekocht van tevoren dus niet in het seizoen.

Als u besluit om de diversificatie van uw kast, ik stel voor dat je koopt van een paar fundamentele dingen — een jurk of een sundress voor zwangere vrouwen, broek of broek past met elastische paneel ter ondersteuning van de buik, de jumpsuit. Het gevolg van deze dingen kunt u een aanvulling op de bestaande of minder dure turtlenecks, blouses en tunieken. Zeer zuinig en een goede koop zal “groeien” samen met maag-modellen met klemmetjes, pereslavskiy met de groeiende buik met de geur, extra volume, die is verwijderd onder de string, en zo verder. Het probleem met het dragen van dezelfde dingen voor een lange tijd is opgelost, heel eenvoudig, gewoon moeten veranderen om de accessoires sjaals, sjaals, decoraties helpen om een nieuwe afbeelding.

Clothing for moms-to-be: nice and comfortable
In het tweede trimester is het raadzaam om te kopen zwangerschaps-beha ‘ s. Dit ondergoed is gemaakt met speciale behoeften. In lengte verstelbaar riempjes en verschillende rijen haken kunt u de buste. Idealiter worden de banden op de speciale ondergoed voor zwangere vrouwen moet worden dichter naar het midden van de borst. Het ontbreken van linnen harde zaad niet voorkomen van de uitstroom van bloed, en naadloze patroon is niet schadelijk zijn voor de gevoelige huid. Moet je nagaan dat een bh moet worden gemaakt van natuurlijke stoffen en draagbaar.

Behalve de bh die je nodig hebt om te kopen slipje en een pleister voor zwangere vrouwen. Over het slipje reeds moeders zijn voortdurend conflicten – iemand dringt erop aan dat slipje moet worden speciaal voor zwangere dames, iemand van gewone katoen. Het is niet zo belangrijk. Wat slipje u zelf koopt, nog belangrijker – slipje moet er ook geen druk op de maag. Tijdens de zwangerschap op een String kun je beter vergeten. Bandage is een heel belangrijk artikel van de kleding voor de aanstaande moeder. Het ondersteunt de baby in de baarmoeder en buikspieren.

Kleding voor het 3e trimester

Clothing for moms-to-be: nice and comfortable
De belangrijkste regel van het 3de trimester – de kleding dient te worden of het ruime of goede stretch, dus ze moet comfortabel zijn.

Het t-shirt of sundress moet breed, het ondersteunen van de borst, en het masker bandjes van de bh voor “zwanger”. Panty ‘ s en leggings zijn heel comfortabel kleding voor zwangere vrouwen, als ze niet te strak rond de taille. Een belangrijk onderdeel van de garderobe, vooral in de winter en in de zomer – panty ‘ s. Winkels voor aanstaande moeders biedt een brede selectie van speciale panty.

Als het 3e trimester van de zwangerschap is opgetreden in het koude seizoen, de keuze van de kleding zou moeten worden benaderd rationeel. Kleding moet je beschermen tegen wind en koud tegelijk het moet niet te zwaar zijn. Korte jasjes en wijd uitlopende jas zal niet gaan met de taken, als uw route is niet beperkt tot het rijden van de auto. Het is beter om te overwegen een meer praktische bovenkleding optie.

Fashion tips

Vormeloze en baggy kleding die wordt gedragen, als een regel, om de aandacht afleiden van zijn interessante positie, geeft je alleen maar een slordige look en maakt uw figuur visueel veel groter.

Er goed uitzien en met succes verbergen de buik shirt met een hoge taille, tunieken en blouses. Zien ze er goed uit met wijd uitlopende broek, wijd uitlopende vanuit de heup of de knie.
Clothing for moms-to-be: nice and comfortable
Ook de aandacht afleiden van de buik lichte accessoires – sjaals, sjaals.

In de laatste maanden van de zwangerschap is het beste om te dragen van speciaal op maat gemaakte kleding voor moms-to-be, niet de gebruikelijke grotere maat kleding. Niet ontworpen voor een grote buik, de zoom zal rijden en bladerdeeg.

Bij het kiezen van kleding met ornamenten vermelden dat grote beeld zal visueel u nog meer volume. Kies dus de dingen met een klein patroon, geometrisch patroon, of gewoon dingen. Als de dingen solide zijn, een aantal van hen kunt u meer ziet met minder kleding.

Thema door Anders Norén