stijl

Kleding en jeans: 20 manieren om te dragen de meest modieuze combinatie van het seizoen

Voor degenen die graag “de beste”.Dress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the season

Kleding en jeans — een geweldig paar voor vele redenen. Ten eerste, het is mooi, en ten tweede, het geeft ons het verlangen naar de originele outfits en de weersomstandigheden buiten het venster dat we, eerlijk gezegd, niet goed. Niet verwend en in de afgelopen zomer, die zal lang herinnerd worden als één van de koudste. Dus als je nog niet in geslaagd zijn om een favoriete lichte jurk die je zou kunnen dragen voor de maanden juni, juli en augustus, of in de tijd, maar je wil meer — voel je vrij om te krijgen: vertellen hoe het te combineren met een jeans nu.

Dress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the season

In September in de afgelopen fashion Weken deze combinatie was zeer populair. Dit is te wijten aan de dezelfde streven naar een uitbreiding van de zomer en weer op een favoriete jurk, met een niet-triviale kijken naar je eigen stijl. Bovendien, de reden voor dit is het meest geschikt.

Natuurlijk, veel fashionista ‘ s — zoveel regels: wat in de cursus is multi-gelaagde, anderen benadrukken de originaliteit van het decor, met ruisende ruches en andere kleurrijke accenten. Echter, in al deze stilistische kakofonie we erin geslaagd om een paar van de regels die gebruikt worden door meisjes maken hun eigen versies.

Dress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the season

Allereerst is het belangrijk om te begrijpen dat niet elke jurk zal passen onder een jeans: in 9 gevallen op 10 is het op zijn minst knie-lengte en zelfs langer. Bovendien moet het niet worden ook de montage van de top van je — zo creëer je disharmonie in het onderste deel van de figuur, waardoor het ook monumentaal. Daarnaast letten niet alleen op de lengte en de mate van fit, maar de taille: niet overbodig om te benadrukken, met, zeg, medium breed lederen riem. Als gevolg van de “rechthoek” die zal visueel maken u het gevoel dat de combinatie van kleding en jeans, keert u terug naar de “zandloper” — een harmonieuze vrouwelijke figuur.

Jeans in dit geval, het kan van alles zijn, maar het is beter als ze passen precies om uw heup: het extra volume op dit gebied — niet wat we zo hard te proberen. Om je warm te houden, toe te voegen aan het beeld van de dikke trui en een Warme jas gewikkeld rond de hals sjaal: eenvoudig, warm en modieus.

Dress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the season

Als voor het specifieke model van de jurk, dan is het de makkelijkste manier is om pas een dress-shirt, maar houd in gedachten dat het niet de enige beschikbare optie. Vliegen direct monochrome kopieën met de bezuinigingen zoals Balenciaga en over het algemeen niet gewoon vragen, maar letterlijk vereisen een paar vage blauwe jeans. Sommige in de ware zin van het woord heldin Kronieken street fashion beheren, te temmen en verfijnde cascade opties cabaret dansers — deze experimenten hebben we, natuurlijk, niet bellen, maar om te proberen de opties eenvoudiger en meer moderne oprecht aanbevelen!

1/20Dress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the seasonDress and jeans: 20 ways to wear the most fashionable combination of the season

Thema door Anders Norén