stijl

Klassieke stijl 2020: 17 prachtige foto ‘ s voor een elegante dame

In de 21e eeuw veel vrouwen hebben gewoon vergeten wat de echte betekenis van het woord klassieker. De meeste mensen denken dat dit niets meer is dan de eenvoud en neutraliteit van kleur. Maar in feite zijn ze waanzinnig verkeerd.

Immers, het klassieke kleding, die is stil, die is niet nuttig om op te staan uit. Ze is heel streng en nauw verbonden met het corporate dress code.

Klassiekers kunnen alleen worden gezien van de oudere generatie van de vorsten, bijvoorbeeld, Elizabeth II. Maar ook zij soms de voorkeur aan het spit op hem, en niet geldig voor klassieke heldere kleuren.

Kenmerken klassiekers

Dus, wat zijn de belangrijkste kenmerken van de klassiekers? Laten we eerlijk zijn.

1. Zeg nee tegen licht. Ideaal monochrome outfits gewoon gedempte tinten. Hetzelfde taboe is van toepassing op de prints zijn alleen mogelijk op sjaals.
2. Pure, leer, latex en kant is taboe.
3. Geen trend luipaard print of bloemenprints.
4. Zeker de schoenen. Hiel niet meer dan 6 cm.
5. Mini-rokken, Maxi-rokken en skorts moet worden overgelaten om te ontspannen op het strand.
6. Geen oversized kleding.
7. Stick om passend stijl.
8. Geen blote armen en benen. U zou verplicht moeten zijn om te dragen met lange mouwen en panty ‘ s.
9. Alleen dure materialen, zoals zijde, kasjmier, tweed en zo verder.

Classic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant lady

Dus wat te dragen

Als u nog besloten om hun voorkeur geven aan een klassieke denk dat Coco Chanel, die bleek heel duidelijk dat dit zo is en met wat er te eten is dit heel klassiek.

Op gelegenheden genoeg om op een zwarte jurk onder de knie lengte en lange mouwen. Het maximum van de decoraties van je look, een parel ketting en oorbellen. Make — up- de meest natuurlijke, geen felle oogschaduw en een lichte lipstick. Tinten van bruin — dat is uw eigen keuze. Lippenstift kunt u gebruik maken van een gedempt Bourgondië.

Classic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant lady

Als u een afbeelding maken elke dag, de voorkeur geven aan het maximum gesloten kleding. Witte blouses voor heren knippen en zwarte of blauwe klassieke broek of een rok.

Als u wilt om een beeld te maken voor office, let op de maximum security model bij u past tweed. Terwijl je hier bent, vergeet nieuwbakken asymmetrische lijnen, kleurrijke tinten, gevarieerde decoratie enz. Het enige dat is toegestaan, is de laatste — dit is een kleine broche, dat voegt wat rozijnen.

Classic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant ladyClassic style 2020: 17 stunning images for elegant lady

Het is de zogenaamde klassieke stijl. Alles is anders — dit is het niet. Meest vaak, het Netwerk vinden wij de naam “klassieke stijl” onder losse beelden die kwam van de kant van de stijl. En de enige naam die op hen van toepassing is, het is een gratis classic.

Thema door Anders Norén