kapsels

Kapsels winter 2020

Luxe kapsel begint altijd met de juiste haarverzorgingsproducten. Dat is de reden waarom, nooit voorbijgaan aan de fundamentele regels van een goede styling.

Onder hen:

Niveau 1 – drogen – toepassing van de thermische beveiliging schuim voor haar
Niveau 2 – de styling – zachte borstel haar, spray voor haar met volume
Niveau 3 – fixatie spray voor te houden, de hechting effect van de strengen
Fashion geheim: uw kapsel er nog meer volumineuze, föhnen van het haar, het verlagen van het hoofd naar beneden, periodiek sucesive strengen terug.
Het toepassen van de styling product dat u nodig dichter bij de wortels van het haar.
Nu, wanneer de “basics” begrepen, gaat u naar de mode van de haar. In het nieuwe seizoen stylisten benadrukken de vrouwelijkheid en eenvoud.

Wat betekent het?

Uw afbeelding moet de belichaming van natuurlijke schoonheid. Dus modemerk Versace presenteerde een nieuwe collectie van volledig natuurlijke kapsels voor steil haar met een soepele parted in het midden van het hoofd.

Het spreken van afscheid, dit najaar zal uitsluiten van de lijst van must-have pony, het is niet relevant. Nou, als zij dat beleefd had je er, stylisten raden haar te steken weer gebruik van stealth, net als het modemerk Prada.

Hit van het seizoen zal worden kapsels in retro-stijl. De werkelijke leggen met fleece, zoals de Nina Ricci, evenals updo in de stijl van de rockabilly (Max Mara).

Speciale aandacht moet worden geschonken aan het haar staart. In feite is de staart kapsel is het meest eenvoudig en gemakkelijk te implementeren, waardoor het de meest populaire to-date. Kapsel staart wordt verwelkomd in verschillende vormen: aan de bovenkant op de bovenkant of de onderkant.

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020 Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Het belangrijkste is dat de staart zag er meer natuurlijk en elegant. Om dit aan te vullen kapsel met een vrouwelijke wrap of linten (Valentino, Lela Rose).

Een ander origineel kapsel van het nieuwe seizoen zal de balk. Dit kapsel is ons bekend uit de vorige seizoenen, dit najaar, de bundel werd nog populairder. Deze modemerken als Chanel, Sonia Rykiel, Dolce & Gabbana gebruik maken van de mode haar bundel aan te vullen, zowel alledaagse en ‘ s avonds kijken.

En vergeet niet om te versieren uw haar met prachtige accessoires, ze zijn in staat om te geven schil om zelfs de eenvoudigste kapsel!

Haar kant vlechten zijn bekend bij ons uit de jeugd. Deze originele styling is waarschijnlijk de meest praktische van alle. Voor het maken van de zijde vlechten neemt u een maximaal 15-20 minuten, en het resultaat zal niet houden zich lang wachten.

Kant vlechten hebben een lange geschiedenis. In het Rusland van de meisjes had gevlochten hun haar in vlechten voor de vakantie en tijdens waarzeggerij, decoreren met bloemen en linten. Moderne dames gebruiken dit kapsel als een alledaagse.

Kant vlechten kapsel heeft vele variaties. Neem, bijvoorbeeld, een avond kapsel. Hoe maak je een avond kapsel in 5 minuten? Heel eenvoudig. Zapletal traditionele vlecht spikelet aan de zijkant. Om dit te doen, visueel verdeel het haar in twee gelijke delen, om aan de hand van zijn tempel, een klein deel van het haar en delen in drie delen.
Vervolgens beginnen met vlechten, geleidelijk aan te vullen vlecht de zijdelingse delen. Zapletal vlecht in de richting van de achterkant van het hoofd. Wanneer de helft van het spit klaar is, maak het vast met spelden. Op de andere helft van het haar, maken het haar krullen en een pin aan de zijkant.

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Als u wilt maken van een stijlvolle dagelijkse kapsel, probeer slordige vlechten. Dit traditioneel Zapletal vlechten aan beide zijden en bevestig ze met rubberen banden. Het hele punt is het creëren van een nonchalante effect.

Kant vlechten is de perfecte sport haar. Het is handig en praktisch. Voor dit kapsel past de klassieke binding.
Als u op zoek bent naar een stijlvolle romantische kapsel, aandacht besteden aan de franse vlecht. Als vlecht vlechten aan de zijkanten en ze houden elkaar bij de nek geleerd romantisch kapsel.

Vlecht de kant van de vlecht in de stijl van een vlecht “fishtail”. Dit kapsel onlangs verschenen, maar is nu al zeer populair onder jongeren. De techniek van het weven vlechten fishtail is vergelijkbaar met de techniek van het maken van vlechten spike. Niets ingewikkeld, gewoon de praktijk!
Vlecht in de Boheemse stijl, ook ideaal voor het maken van originele kapsels. Experts in de stijl van adviseren fashionista ‘ s te maken volumineuze vlecht effect nalatigheid.

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020 Hairstyles winter 2020

Hairstyles winter 2020

Het kiezen van de mode haaraccessoires 2019 voor een avond kijken, aandacht te besteden aan sieraden in de Boheemse stijl. Stylisten raden om te proberen charmante hoepels gouden kleur en de ronde velgen van kettingen of leren riemen. Om de afbeelding te maken van de Oosterse Prinses is zeer eenvoudig met stijlvolle haarspelden ingelegde stenen. Let ook op de haarspeldjes versierd met veren. Veer inrichting is ook zeer populair in het nieuwe seizoen.

Als u liever het dragen van vlechten, moet u waarschijnlijk gebruik maken van een mode-trend van het seizoen – ornamenten van linten. Deze winter is modieus te weven, vlechten verscheidenheid van de tape. Het kan van zijde, kant en lederen riemen.

Het belangrijkste ding dat je beeld er stijlvol en harmonieus!

Thema door Anders Norén