kapsels

Kapsels voor middelgrote haar lente-zomer 2019

Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Het haar schouder-lengte look is bijna net zo lang. Dat is waarom ze populair zijn onder vrouwen. Dit jaar meisjes met medium haar kapsel-Bob, lange asymmetrische Bob, cascade en kapsel in de stijl van de grunge.

Als je kijkt naar de prijslijsten van beauty salons, er middellang haar wordt beschouwd als schouderlang haar. Maar deze indeling is enigszins verouderd. Vandaag de dag, wanneer dus de relevante haar “de priesters” en onderaan, middellang haar wordt beschouwd als de lengte naar het midden van de lamellen in de plus/min. Over hen worden besproken.

Het kijken naar de bogen van de fashion weeks, lente-zomer in 2019, zal je zeker rekening met een groot aantal modellen met halflang haar. De schoonheid van deze haren is dat ze alle voordelen van lang haar, maar tegelijkertijd veel minder moeite, tijd en geld aan onderhoud. Maar als u een van degenen die niet willen lastig vallen over elegante stijl en om dagelijks te oefenen voor een uur in de spiegel, let op de langgerekte quads modellen Chanel, Chloé, Givenchy. Deze drie merken nog steeds raden de meisjes in dit seizoen de voorkeur te geven aan lange weelderige dikke pony, die zal een spectaculaire toevoeging aan de ontwikkeling van sloten. Maar als je een hekel pony, dan zal je waarschijnlijk blij zijn met stijlvolle foto ‘ s van Louis Vuitton, Loewe, Marni. De eerste twee merken de dames dit seizoen te maken parted in het midden, en de derde soepel gekamd haar terug.

Kare

De onbetwiste leider onder de kapsels halflang het is veilig om te bellen Kare. Natuurlijk bedoelen we niet de klassieke versie op de been. Het dakje met langwerpige voor strengen afgeleid verslaat alle records van populariteit voor meerdere jaren. Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Dit succes is niet verwonderlijk. Kapsel ziet er gewoon geweldig, gemakkelijk leent zich voor elke styling en het gaat goed met alle trendy opties voor haarkleuring. Dankzij de voldoende lengte van de eigenaar van de cursor kunt creëren van verschillende kapsels, krullen en zelfs vlechten, weven, waardoor een veel heldere en stijlvolle foto ‘ s.Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Hairstyles for medium hair spring-summer 2019

Speciale aandacht moet worden besteed aan de afgestudeerd Bob. Dit gewaagde kapsel wordt de trend weer in verband met de mobiliteit. Om bijvoorbeeld een cursor is een beetje chaotisch. In ieder geval is het niet nodig om een strakke of krullen de uiteinden naar buiten. Ondanks de textuur, gesorteerd caret moet zo natuurlijk mogelijk.

Precies afgesneden haren

Haar met een perfect vlakke segment, ook werd één van de hits van 2019. Deze optie is ideaal voor de eigenaars als een vlot en zeer krullend haar. Gladde rand haar niet alleen visueel, maar ook lichamelijk, geven volume aan de uiteinden en een beetje rekken onhandelbare krullen. Hairstyles for medium hair spring-summer 2019 Dit kapsel zal helpen om te vertrekken van de cursor voor degenen die hun zinnen hebben op de groei van lang haar. Probeer te verlaten en taps toelopend. Het is zeker vereenvoudigt het proces van het leggen, maar maakt het knippen van ongelijke, en de uiteinden zijn dun en broos. Te bereiken perfecte styling zal helpen om te krullen de uiteinden op grote rollen of een grote ronde borstel.

Stijlvolle Bob en cascade tot medium haar lente-zomer 2019 nieuwe foto

Verfijnde en elegante middelgrote haar kijkt Bob. Zeer populair in de lente en de zomer gebruik maken van asymmetrische opties te glad of te compenseren enigszins gescheiden. Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Gaat nooit uit de mode in de cascade. Haar volume wordt verkregen. Als u wilt, kunt u dat doen krullen

Het leggen van Nummer 1 van de meest opslag — Gekleurde dreadlocks en cornrows

De eerste en meest onverwachte fashion styling 2019, die paar gekleurde dreadlocks en cornrows. Als je wilt opvallen en niet bang van de vergelijkingen met de rave-scene van de jaren 90-ies, het vrijmoedig weeft in haar kunstmatig gekleurd haar, dreadlocks en aarzel niet om bij het kiezen van de schaduw.Hairstyles for medium hair spring-summer 2019
Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Dit kapsel zal u gedenken onmiddellijk. Dit beeld werd gepresenteerd op de show van Marc Jacobs. Modellen op de catwalk toonde de gek hoogte van het platform, dreadlocks en kleurrijke kleding onder de bekende songs van die jaar.

Styling No. 2 – Losse haren verwijderd uit het gezicht

De meest eenvoudige en gemakkelijk reproduceerbaar haar, dat is vaak een ontmoeting op de fashion Week in new York — wapperende haren verwijderd uit het gezicht. Herhaal het vrij makkelijk. Naast het niet moeilijk van prestaties, het voordeel van dit kapsel is van de bruikbaarheid. Het is geschikt voor werk en vergaderingen. Het kan gedragen worden met elke kleding. Het even goed gaat met kantoor of in een romantische stijl. Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Bijvoorbeeld, de Broek pak of jurk op de grond. Zoals het gezegde luidt — “En op het feest en in de wereld.” Om dit kapsel, nemen de haren van groei lijnen op het voorhoofd en zet ze in de rug. Laat de uiteinden gratis of vlecht ze in een vlecht. Belangrijker nog, de richting van de punt moet worden vastgesteld. Onthouden. Los en verwijderd het haar uit het gezicht is een geweldige manier om te richten alle aandacht op het gezicht. Dus vergeet niet over lichte make-up en goed verzorgde huid is altijd mooi.

Het leggen van No. 3 — Perfect steil haar, schoongemaakt achter de oren

Perfect glad (rechte) haar vervangen golvende “strand” styling. Niet langer nodig om te krullen en het uitvoeren van andere manipulaties om de wervelingen en krullen. Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Het kapsel van de lente in 2019 – straight haar verscholen achter de oren. Herhaal het wassen van je haar, droog het op een natuurlijke manier (als het niet in een haast) of een Haardroger. Toepassing rechttrekken producten (voor of na het drogen, afhankelijk van het gereedschap) en vul de oren van het haar groeit vanuit de persoon.

Styling No. 4 – Lage paardenstaart

Nog meer eenvoudige en praktische manier om een trendy kapsel 2019 – voor het verzamelen van steil haar in een simpele paardenstaart en zet deze vast met een elastiekje. Voor de afwisseling een rubberen band kunt u wikkel je eigen slot binden of gekleurd lint sjaal. Veel van de opties — wees creatief. Hairstyles for medium hair spring-summer 2019 Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Ook de diversificatie van uw kapsel “lage staart” kan de overdracht afsteken, en het toevoegen van volume. Hier kunt u kiezen wat u graag meer.

Het stapelen van No. 5— Bundel uitgebracht met slot

Vervangen slordig of glad conservatieve balken kwam een nieuwe bundel uitgebracht met sluis in zijn tempel. Het zal je kijkt meer romantisch. Hoe maak je het? Het verzamelen van uw haar in een knot en maak de vergrendeling op zijn tempel. De vrijgekomen slot kan worden geschroefd op de forceps (rimpel of elke andere Styler) of laat in natuurlijke staat. Kies wat meer recht voor je.Hairstyles for medium hair spring-summer 2019

En denk nu in de Mode, het gemak en de natuurlijkheid. Mooi onafhankelijk van de mode trends en de tijd van het jaar!

Van wat ik moet vermijden

Het gebeurt vaak dat we niet kunnen beslissen over een bijzonder experiment op jezelf. Kan gebeuren aan de situatie, als, ten slotte duwen zijn twijfels en doen bedacht, we weten dat het werd laat en het idee is achterhaald. Moderne mode niet categorische beperkingen en kunt u om jezelf te Uiten. Echter, als je hebt gedroomd over het scheren van de nek, korte pony of krullend, geschoren tempel, schilderen colorblocking, is het noodzakelijk afzien van zijn onderneming en om te kijken voor nieuwe en relevant is voor de huidige trends en wensen.Hairstyles for medium hair spring-summer 2019

Hairstyles for medium hair spring-summer 2019

Kapsels zien er altijd stijlvol, en hun eigenaar goed onderhouden. Dit is een van de redenen waarom veel beauty en fashion bloggers hebben vervangen van hun lange haren op de kapsels van gemiddelde lengte. Als laatste is er een grote verscheidenheid die u toelaat om de optie te kiezen die een beroep en die bij u past. Hairstyles for medium hair spring-summer 2019Wees niet bang om te experimenteren met je uiterlijk en, als u al een idee om uw haar korter, gaat u naar de salon. Naast de verandering in het uiterlijk, krijgt u een aantal mooie bonussen in de vorm van gezonder haar, verminderd aanzienlijk de tijd voor het leggen en de snelle groei van het haar.

Thema door Anders Norén