kapsels

Kapsels voor lang haar

Lang haar is zeker de mooiste. In Rusland het meisje lange haar was heel belangrijk in die dagen, het haar was een van de belangrijkste kenmerken van schoonheid.

Tegenwoordig zijn de meeste meisjes liever een korte lengte van haar, en slechts een paar van ons de traditie voort te zetten en dragen een ultra-lange strengen. Natuurlijk, lang haar heeft veel voordelen, maar het is niet zo eenvoudig.

Lang haar heeft speciale zorg nodig tijdens het hen moeilijker te volgen en nog moeilijker te maken van kapsels. Maar in de wereld van de Hollywood-sterren een zeer lange haren zijn erg populair.

Onder de voorstanders van de lange strengen waren: Kim Kardashian, Lady Gaga en vele anderen. Vandaag zullen we praten over hoe goed de zorg voor lang haar, en bespreken de modieuze kapsels van het seizoen. Lang haar heeft speciale zorg nodig. Vaak is het meest voorkomende probleem met lang haar zijn de gespleten haarpunten.

Om te voorkomen dat de ziekte moet worden zich ervan bewust dat het onmogelijk is:
• Vermijd wrijven natte haar met een handdoek;
• Het drogen van zeer warme lucht;
• Gebruik een kam met scherpe tanden.

Elke keer als je wast je haar, en het is aanbevolen gebruik te maken van airconditioning. Lang haar wordt gemakkelijk verward, waardoor het moeilijk te kammen, en dus de waarschijnlijkheid van het optreden van split strengen.

Vergeet niet, als je het haar en gespleten haarpunten, moet u onmiddellijk een specialist raadplegen en te verwijderen. Ideaal, moet u besteden een kapsel hete schaar, die u toelaat om uw haar gezond voor enkele maanden. Het feit is dat ons haar is zeer gevoelig voor alle prikkels, of het zoute water, de zon, hete droger. De structuur van het haar lijkt op een glazen vat, eenmaal gekraakt, dan zal hij beginnen te breken. Wat kapsels kan worden gedaan op de zeer lange haren?

Eerst en vooral zou ik willen zeggen dat het heel lang haar is het moeilijk om styling, dat is waarom wij bieden u diverse universele methoden van de schepping van trendy kapsels.

Staart

Kapsel “staart” is geen verrassing. Flirterige paardestaarten al lang verplaatst naar de categorie van de meest herkenbare kapsels van het jaar. Echter, als je een beetje experimenteert, kunt u uw speciale stijl.

Dit jaar bieden ontwerpers om aandacht te besteden aan de hoge staarten. Dit kapsel ziet er zeer stijlvol en past slanke lage meisjes. Paardenstaart is in de mode te verzamelen op de bovenkant van het haar dient te worden vastgesteld met haar mousse voor een soepele strengen. Zet de paardenstaart kan worden van hun eigen haar.

Hairstyles for very long hair

Doen dit meerdere keren om wrap de basis van de staart met een deel van het haar en zet het vast met een haarspeld en haarlak. Voeg haar aan de staart kan een brede lederen band, maar dit past geweldig voor de club partijen.

Kleuren

Kapsels voor lang haar kan worden gevarieerd, maar een van de belangrijkste trends van dit jaar wordt een haarkleuring. Dit jaar is het de mode is een horizontale haarkleuring, waarbij het verven van de tips en de wortels van het haar. De kleuren zijn zo gevarieerd dat je kunt kiezen welke het beste bij u past. Kleuren op de uiteinden van het haar is ook praktisch.

Hairstyles for very long hair

Als u bijvoorbeeld vervelen kleuren tips, kunnen ze gemakkelijk worden gesneden, met de meeste van het haar blijft gezond en intact. Maar de kleuren van de wortels een negatieve invloed op de gezondheid van de strengen.

Krullen

Kapsel krullen is een geweldige optie voor het maken van een feestelijke look. Echter, dit kapsel is niet eenvoudig, gezien de zeer lange haren. De wind deze strengen op de krulspelden is zeer moeilijk, echter, stylisten raden niet te wanhopen.

Fashion tip: wikkel de krultang dunne haren, zodat u in staat zullen zijn om volledig te herstellen, het haar, en ze droge snel. Gebruik hot rollers en Saivite ze de mousse, deze installatie methode vermindert de tijd voor het maken van het kapsel.

Hairstyles for very long hair

Een ander probleem dat kan face eigenaren van lang haar is dat de strengen tot rust komen zeer snel. Om dit te voorkomen, is het noodzakelijk om een sterk slot, als haarlak.

De bundel

Kapsel bun op lang haar ziet er ongelooflijk mooi. Om het te maken moet je veel haarspeldbochten en Bobby pinnen, omdat volumineuze strengen nodig voor sterke fixatie. Een van de mooiste kapsels is een elegante bundel verzameld op de top. Om een dergelijke styling, verzamel je haar in een paardenstaart en wikkel de draad rond de voet veilig met pinnen. Laat een gedeelte van je haar in een pony en maken volumineuze krullen met thermische Krultang.

Hairstyles for very long hair

Vlecht

Van oudsher zeer lange haren die je kunt verzamelen in een vlecht. Vandaag de vlechten zijn heel verschillend van diegenen die eerder werden.

Hairstyles for very long hair

Fashion franse vlechten en vlecht “fishtail”, dat is trendy vlecht aan de zijkant, in het midden, en ook rond het hoofd.

Hairstyles for very long hair

Thema door Anders Norén